Wpisy 1 310 653 – 1 310 752
3 stycznia 2013 13:17 → 3 stycznia 2013 13:41, 100 wpisów
oczywiscie jak będą dobrze losować i nie chachmęcić przy kulkach
znikłam na chwilę bo wicie rozumicie w pracy jestem
wiesiek
no to może 55,59,60
kondi
islandorka na tropie kwadratów to może będziemy mieli kolejną metodę
wiesiek
no to może 55,59,60
kondi
islandorka na tropie kwadratów to może będziemy mieli kolejną metodę
medea, gapiłem się na ten kwadrat Albrechta przez godzinę i wreszcie cuś zauważyłem
kondziu...to ile tych metod masz? Jedna konkretna potrzebna a nie milion o dupę rozbić
spokojnie lilka, ja mam nature odkrywcy i bardziej rajcuje mnie droga aniżeli cel
kondziu...a mnie odwrotnie.Ja idę do celu nie zważając za bardzo co się dzieje po drodze
bo my tu czarujemy od rana i dopiero teraz moja magi azadziałała
kondziu..nie jestem bo nigdy mnie jakieś tam czary mary nie interesowały.Nic mi nie pisz bo ja nie chcę,żarrtowałam
lilka, ty mnie nie drażnij, bo jak ruszę w grupie to Wam majty pospadają pod odpowiednim ciężarem
kondi
A to ty tak jak ja bo mnie zawsze bardziej bawi kombinowanie niż jego wynik, choć jak ten jest pozytywny to oczywiście jestem
A to ty tak jak ja bo mnie zawsze bardziej bawi kombinowanie niż jego wynik, choć jak ten jest pozytywny to oczywiście jestem
maxiu
ty mi o głodzie nie przypominaj bo w biurze ze środków spożywczych ostała się ino kawa a do końca pracy jeszcze dwie godziny jak nic
ty mi o głodzie nie przypominaj bo w biurze ze środków spożywczych ostała się ino kawa a do końca pracy jeszcze dwie godziny jak nic
MAX...ooo Tyyy już nie musisz na mnie czekać więcejw pisssdunie będziesz musiał
kondi ..jeszcze mamy czas nie musimy dzisiaj ruszać jak beda miały samice tak po 6 pewniaczków to wtedy ruszymy
max
Nie u mnie. Jako cukroholik mam głęboko zakodowany w podswiadomości mechanizm kawa równa się ciacho
Nie u mnie. Jako cukroholik mam głęboko zakodowany w podswiadomości mechanizm kawa równa się ciacho
MAX..Ty samczyku Ty,będziesz widział ruszenie jak świnia gwiazdy karwa
Lili..tak ziemniaczane i sosik pieczareczki i takie tam dodatki
Boże, jakie tam jajka odchodziły, to normalnie całą książkę mógłbym napisać
13max33, ja od 01.01.2013 nie patrze na takie rzeczy - kaloryferek trzeba szykować, bo żony nic nie bierze
http://pozytywnakuchnia.pl/kotlet-schabowy-z-piersi-kurczaka/
https://www.google.pl/search?q=kotlet+z+kurczaka&hl=pl&client=firefox-a&hs=ghQ&sa=X&tbo=u&rls=org.mozilla:plfficial&tbm=isch&source=univ&ei=HXvlUPD3N5OGswbC0oGgCA&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=661
wiesiu...lubię cycki z kurczaka często jadam z kaszą gryczana i buraczkami
Lili..ja tarłem ..nie mam służącej kutwa no
a niebo zawwsze jest bez gwiazd całe czarne
a niebo zawwsze jest bez gwiazd całe czarne
kondi ..za bardzo pewna jest Ciebie i dlatego nic ja nie bierze ,,musisz cos zrobic ....może jakąś taka mała zazdrośc
wiesiu..nie wklejaj mi tu takich linków bo zaczynam się robić głodna