Wpisy 1 309 853 – 1 309 952
2 stycznia 2013 21:56 → 2 stycznia 2013 22:08, 100 wpisów
max i lila
nie ma sprawy jak tylko uda mi się przypomniec jako co się zalogowałam i hasło
nie ma sprawy jak tylko uda mi się przypomniec jako co się zalogowałam i hasło
dawać losowanie
profi
nie--1,44--
wasyl....
lila a pamietasz co bogusław linda powiedział w filmie
Lila...te FB już dawno nie uzywane
miau miauuuu
fiolka..
no lili
nic dodac
nic ująć
nic dodac
nic ująć
Dawać te...wczorajsze losowanie.. .
-------------------------------
-------------------------------
A przy okazji chce pozdrowić mojego najlepszego funfla który kocura poratował i postawił kilka browarów
m
i
a
u
i
a
u
chłopaki co powiedział linda bogusław
powiedzcie to na głos
i łapki w góre
powiedzcie to na głos
i łapki w góre
kocur
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
max
Ja się nie wymiguję tylko zakładałam w celach naukowopoznawczych i gdzieś posiałam dane zapisane w jakimś kajecie jak to zwykle u mnie. Jak się uczyłam obsługiwac @ to miałam chyba 15 adresów bo ciągle mi "gubiły" loginy i hasła zapisywane dla bezpieczeństwa w notesach i kalendarzach, które ginęły w odmętach domowych przydasiów upychanych po kątach
fionnka
medusiunia
Lila
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
cztery litery w wersji kajzerka to się chyba nie przyjmie, chociaż jak się baby na koty przerabiają to kto wie
fioła...nie słuchaj 13maxa ,,jak ozenic i póznie moze wyrzuci na ciebie i jeszcze on bierzeć trzeci zon ..widzisz on nazywa jak michał wiśniewski i znika..
znowu nie ma pączka
lili bogusław linda powiedział w filmie sara
miau.
hi hi
miau.
hi hi
Hipocio. Jesteś ???
.....................
.....................
medusia..
178
lili powiedzial do sary miau to ja twój kocurek
lili a to ze 36 stare dupy to ty napisałas hi hi hinhi hi hi hi
agatkaa
Jeśli się z kimś z nas kontaktuje to poza chatem bo od dawna jej tu nie widziałam
Jeśli się z kimś z nas kontaktuje to poza chatem bo od dawna jej tu nie widziałam
Wiolka....no chodz przytulę nie bądz zła ..opowiadaj co się stało ..