Wpisy 1 309 753 – 1 309 852
2 stycznia 2013 21:38 → 2 stycznia 2013 21:56, 100 wpisów
Lila...pewnie
Lili...no kutwa to mnie pojechałas teraz ..to ja nie wiem jak wyglada wyjąca pierś
----1---- kommen Sie nicht zurĂźck
MAX....też bym chciała wyjącą pierś zobaczyć bo nijak nie umiem jej nawet sobie wyobrazić
13max...
13max...bardzo dobrą nauczycielkę
a gdzies mi smignęła medusia ...medusia gdzie Ty jestes kochana nasz wrózko
Lila...nauczycielka ze hohoho!!!
Lila...
Lili...jest wyjaca i juz a nie zachcecajaca ..a niby do czego ma zachęcac
Ja już mam swoją nauczycielkę i za ch*** jej nie zmienię
dawac
losowanko
losowanko
Dobra poszłam zatypowac i mnie wciągło
czy kolega kosmaty jest przed ekranem bo jeśli tak to @ w drodze bo jutro masz fajny dzień
czy kolega kosmaty jest przed ekranem bo jeśli tak to @ w drodze bo jutro masz fajny dzień
Lila...Wir werden in den Chat in der Nacht zu sprechen
tommek
A to ja mam jednak lepiej bo śpię o 1 godzinę i 15 minut dłużej by per pedes dotrzec do roboty
A to ja mam jednak lepiej bo śpię o 1 godzinę i 15 minut dłużej by per pedes dotrzec do roboty
medusia ..no bo juz się martwilismy bardzo ekipa juz miała Cie odbijać
Lila....
Dżesus krajst no niechże wreszcie będzie to losowanie bo śpię z otwartymi oczami
profesorze..ja ściągam to gg i ściągnąć nie mogę.Weź mnie kopnij w dupę może będzie szybciej
Dawać losowanie.
----------------------------------
----------------------------------
Lila...ja kopie tylko tak
tommcio oglądałem łapanie podlodowe masakra
tak sie napaliłem ze targam kalendarz i niech juz bedzie wiosna
tak sie napaliłem ze targam kalendarz i niech juz bedzie wiosna
max
Znając naszą ekipę to ja bym was na końcu wyciągała z oparów nonsensu i grzęzawisk poświadomości podsuwających coraz to nowe pewne typy powodujące brnięcie dalej ku zgubie
Znając naszą ekipę to ja bym was na końcu wyciągała z oparów nonsensu i grzęzawisk poświadomości podsuwających coraz to nowe pewne typy powodujące brnięcie dalej ku zgubie
ja starczy typuje w profilu ..tylko 1/1 .. i znikam
wasyl ...nie spiejsz sie za szybko losowanie ..masz duzo czasu klepaj tyłka twoja zona..
wasyl ...nie spiejsz sie za szybko losowanie ..masz duzo czasu klepaj tyłka twoja zona..
Lila spoko jeszcze 365 dni sciagniesz gg
Lila.. .
...............................
...............................
krZysio staruszke juz poklepałem
to był moment tak sie podjarałem
to był moment tak sie podjarałem
i zapominam je odwiedzic, trzeba naprawic błąd bo może ludzie myślą, ze nie żyję skoro się nie odzywam
tommek i wiesz co jeszcze chce
pivio
piwo
EB
pivio
piwo
EB
36