Wpisy 1 308 650 – 1 308 749
2 stycznia 2013 14:08 → 2 stycznia 2013 14:35, 100 wpisów
W Łodzi (szczególnie w galeriach handlowych) starszy też noszą
i dobra uciekam teraz ..
13maxa ..mało cucu wie ty niuniu rur kolor biała i młoda
13maxa ..mało cucu wie ty niuniu rur kolor biała i młoda
beda....ja pikole u mnie też jest galeria ale takich cudów nie widziałam,widocznie u mnie faceci to faceci a nie ......
Puscili nagranie sprzed kilku dni. Liczba 21 i 45 powinna byc wylosowana... 3 dni temu.
beda...no nie wiem,facet w rurkach nie wygląda dla mnie dobrze,ale o gustach się nie dyskutuje
krzysio ..no kutwa ...ja w rurkach nigdy nie chodziłem i nie bedę chodził ..jak chcesz zakładaj rózowe
max
A proszę bardzo oczy ciemnobrązowe a włosy ... naturalny kolor z lekka nieokreślony taki nijaki jasny brąz
A proszę bardzo oczy ciemnobrązowe a włosy ... naturalny kolor z lekka nieokreślony taki nijaki jasny brąz
Z mojego wczorajszego horoskopu dla urodzonych w środę weszło 4/10
MAX...aaaaano tylko mi karwa nie zapodawaj na styki że też chodzisz w rurkach bo z witamin nici
Dziś nic mi nie weszło;/
Ok... Lece...
BB all...
Ok... Lece...
BB all...
kondi
z położenia planet w trygonie pierwszym 2/8 a w drugim 3/8
w tych ciągach z wpisu 1308464
4/9; 2/9; 2/5, 0/5
z położenia planet w trygonie pierwszym 2/8 a w drugim 3/8
w tych ciągach z wpisu 1308464
4/9; 2/9; 2/5, 0/5
beda1977...to podaj sobie raczkę z dwaoma tutaj na chacie ..wpadaja w wolnych chcwilach
ale za to moje przewidywania co do ciągu 29,30,31,32,33 okazały się częściowo prawdziwe
13maxa..tak mam ..a ty nie masz czyli ty sam oobciąłeś to nie zboczuchu u cucu
z podanych rano parek wpadła 1[18,26]i 3 połówki, jedna nie wpadła w żadnej części
medea, ja mam podobnie, bo jak łysy świeci to działania są chaotyczne ale twórcze, a teraz trzeba to poukładac
kondi
Dzisiaj dzień Koziorożców i Byków ich liczby z mojego profilu dały w tym losowaniu 2x2/3
Dzisiaj dzień Koziorożców i Byków ich liczby z mojego profilu dały w tym losowaniu 2x2/3
Lili...oj Lili ..nawet o tym nie myśl ..wolałbym za***alać w zime w krótkich spodenkach niz w rurkach
medusia..troche jesteś mniejsza zworstuu ..on 13maxa wyzej wysoki 181 cm niz ja i uciekam..
13maxa,,dzis nie grzeb zboczuch rur ..lepiej baw sie kobity
13maxa,,dzis nie grzeb zboczuch rur ..lepiej baw sie kobity
krzysio ..o nie teraz Ty sie baw ja sobie zrobie wolne ..bo znowu bedzie ze jestem jak wisniewski
za chwilę karwa w sukienkach zaczną chodzićPajacykowa już w spódnicy widziałam i Piróga też
Lila.... nie wiem ale jakby nosił to jeszcze bardziej bym go przetrącił
MAX..ja ***ole co się dzieje w tej Polsce to musk wysiada kuśka opada normalnie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 900 000 zł
kondi
Ja już zapuściłam dwie dziewiątki na wieczór. Ewentualnie jeszcze sobie jeden malutki zakładzik puszczę 1,6,9,39,76
Ja już zapuściłam dwie dziewiątki na wieczór. Ewentualnie jeszcze sobie jeden malutki zakładzik puszczę 1,6,9,39,76