Wpisy 130 849 – 130 948
15 lipca 2010 13:59 → 15 lipca 2010 15:28, 100 wpisów
Jedna liczba, nie wiem co mnie podkusiło żeby na chybił-trafił zagrać. tylko 2,5zł stracone. 

a tak spojrzałam dzisiaj na 69
tola zobacz jaka ze mnie d...a wołowa.podałem Ci 13,60 a weszła parka którą na pasko zatypowałem.Jak będziesz nad morzem to postawię Ci ciastko z kremem w ramach strat jakie poniosłaś.

niedlugo ten system rozjebe i bede wygrywał ale pomału pomału musze jeszcze go dopracować ale jak tak dalej bedzie ze bede na pewno trafiał 4/7 lub inne to bedzie super
witam a kto wczoraj skusił się na moje 16cyferek w systemie 5/10/16 to wpadło 7cyferek i tak się ułożyły że była 7/10, 140 zł wpadło, pozdrawiam i nadal gram jak pisałem do niedzieli.
10,34,29,12,75,24,52,66,16,69,72,40,37,48,19,77
10,34,29,12,75,24,52,66,16,69,72,40,37,48,19,77
no mi zawsze maszyna losuje bo sama to jeszcze bardziej chyba bym sie wnerwiala
Kurde tak by sie doddatkowa kaska przydala to lipa 
Kurde tak by sie doddatkowa kaska przydala to lipa 
hose-6
ale oczywiście q....a 13 zasrała kupon i byłoby 700
kathy burżuj to jest bezapelacyjnie ricardos

jutro jadę na urlopik siedzę już na walizkach
miesiąc bez netu,będę za Wami tęskniła wariaty
jak coś grubszego trafię to jakoś dam znać

ale oczywiście q....a 13 zasrała kupon i byłoby 700

kathy burżuj to jest bezapelacyjnie ricardos

jutro jadę na urlopik siedzę już na walizkach

miesiąc bez netu,będę za Wami tęskniła wariaty

jak coś grubszego trafię to jakoś dam znać

Ja w Pon. rowniez wyjezdzam na 2tyg do roboty xD Oby blisko byla gdzies jaakas kolektura hahahaha xD

belcia dlaczego ja burżuj
będę Cię informował sms czy już rozbiłem bonusa czy nie
będę Cię informował sms czy już rozbiłem bonusa czy nie
daje sobie spokój na dzisiaj z mm nawet nic nie bede analizował nic nie dadza wygrac wiekszego 

HARTGE >>> małej wiary człek jesteś trzeba wierzyć,wierzyć i jeszcze raz wierzyć,bo wiara góry przenosi,a co dopiero kuleczki 

a mnie coś cholera zaczyna się znowu łapsko odzywać w celach swędzenia a nawet nochal zabrał głos.miałem mieć przerwę ale coś mnie korci na 22.15.Z reguły po wieczornych losowaniach biegałem na stacje benzynową.Czas otworzyć tabelę,oczy i pojechać po bandziuni na wieczór czego wszystkim życzę

A ja tylko 4/7
Liczby podałem ok 8:30
Mam nadzieję, że inni lepiej wyszli....
Liczby podałem ok 8:30Mam nadzieję, że inni lepiej wyszli....
Witam ponownie. Nad Opole i okolice nadciąga gwałtowna burza z ulewnym deszczem.. .
prawda, prawda Wędrowca netowy, wkońcu niech u nas poleje troszkę,bo 37stopni od kilkunastu dni to juz masakra
madzia77 - nie ma cudów! Wiele nie potrzebuje te 6/6 w MM 1300zł a nawet tyle nie dadzą trafić tylko 3 osoby na całą Polskę to jest nic kropla w morzu a co tu marzyć o tej 10/10
Tola nie jesteś pechowa piszesz głupoty i ten peszek tak cię złapał,więc go złap i
poleciał.Skorzystaj z tego 2,6,33,49,59,60,66,77 ja zagram to na 1 losowanie i pamiętaj żeby być dobrej myśli przed losowaniem i nie tylko, jak nie wygrasz to 
nastepnym razem będzie lepiej.
poleciał.Skorzystaj z tego 2,6,33,49,59,60,66,77 ja zagram to na 1 losowanie i pamiętaj żeby być dobrej myśli przed losowaniem i nie tylko, jak nie wygrasz to 
nastepnym razem będzie lepiej.Chamstwo... :( Jak skreślam to losują liczby obok, jak skreślam i na drugim kuponie biorę swoje liczby w "widełki" to losują jeszcze bardziej obok... {{smutny}}
HARTGE >>> ee ja tam jestem dobrej myśli,że kiedyś będę jeszcze bogata - szkoda tylko że już nie piękna 

nie musiałam wychodzić
)obrażona pani mag.. pisałam prawdę,ale Tobie ciężko ja przełknąć, to dziadyga jest!!!
)obrażona pani mag.. pisałam prawdę,ale Tobie ciężko ja przełknąć, to dziadyga jest!!!na 22:15 dwa zakładay:
1) 23,37,44,31,68,52,19
2) 31,16,55,75,19,61,50
1) 23,37,44,31,68,52,19
2) 31,16,55,75,19,61,50
tyle nie zjem.
Lubie ,ale taka iloscia bym sie zapchała,ale z kathy sie podzielę za te Jej szczesliwe cyferki
Lubie ,ale taka iloscia bym sie zapchała,ale z kathy sie podzielę za te Jej szczesliwe cyferki

poznałyśmy się tu , prawda?zostałyśmy przyjaciółkami i co?nie bierzesz moich słów wcale pod uwagę, tylko się dąsasz,masz o co,czy kogo? o ramola!!!
i jak Wy macie być młode i piękne jak Wy tylko ciastka z kremem 

Co do podejścia do sprawy Gała ma rację ,liczy się wiara ,a im bardziej myślisz ,że Ci się nie uda tym bardziej tak będzie.
będę w sobotę w Sopocie, będziesz?odblokuj e-mail i tel. to nie będę pisała na chat

Rysiula dobrze że Cię tylko łapka lewa swędzi i nos
gorzej jakby swędziało pomiędzy dużym palcem od lewej i prawej nogi

czekam na sms poniżej 6tysia nie schodzisz

Ricardos Ty juz zabieraj sie za pieczenie tego ciasta
poniewaz o godzinie 22 wygram i jutro będę na ciasto
poniewaz o godzinie 22 wygram i jutro będę na ciasto

BELLA34 jak bede jechala do ricardosa to zajade i po Ciebie ( bo to po drodze) to i Ty sie zalapiesz na pyszne ciasto.Kathy , a my jak juz dojedziemy to po Ciebie zadzwonimy to razem zjemy to ciasto

tola ale jutro zrobię,świeżusie co tam takie z dzisiaj.o widzę,że wieksze grono będzie.to może 2 blachy

Wygrana
Mąż do żony:
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 i s.....j.
Mąż do żony:
- Co byś zrobiła gdybym powiedział, że wygrałem totka?
- Zabrałabym połowę kasy i odeszła od ciebie.
- To masz tu 7,50 i s.....j.

kochany ile zrobisz tych ciast tyle zjemy i tyle dni bedziemy siedziec

Tola proszę mnie nie kusić
ja już się tu rozpiłam
,a i bez ciasta naprawdę dobrze wyglądam
zamierzam na urlopie pływać,biegać i fitnesować się oczywiście w przerwie między kolekturą a

bella jedziemy jak wygram ( ale nie wiem jak dlugo bede czekala na wygrana????)
mam pecha wiec zanim wygram to te babeczki ricardosa sie spala lub ze starosci skrusza

tola tutaj jest taki ukrop ze stopką na piachu nie ustoisz.to się zdecyduj kiedy wygrywasz bo nie wiem czy pianę już bić

toluś ja też czekam na cos grubszego,ale już tu pisałam o tym że mam programator ustawiony na 3/3 jak na razie 
wyżej nie podskakuję

wyżej nie podskakuję

ricardo bij piane,bij
bella ja juz nie puszczam nic!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko moja 10 (ktora nie wchodzi nic,a nic)

bella ja juz nie puszczam nic!!!!!!!!!!!!!!!
no tylko moja 10 (ktora nie wchodzi nic,a nic)
to Ricardo bierz sie do roboty bo dzis wygram Tylko daj dwa pewniaczki
Oto legenda, która może ci sie wydać podobną do tego, co zdarza się każdego dnia w różnych zakątkach Polski.
Na rozkaz marszałka Mózgu, generał Członek przeprowadził ofensywę na twierdzę w Dolinie Miłości, znajdującej się w rejonie Uda i tuż przy wsi Podbrzusze.
Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał kaprala Paluszka na zwiady. Kapral Paluszek stwierdził, że teren jest nieco
podmokły. Wobec takiej sytuacji terenowej generał Członek wydal rozkaz ataku i wczesnym rankiem przesunął się do wsi Brzuchowice dolne, zdobywając bez wysiłku Pępków.
W międzyczasie major Rączka zaatakował wieś Cyckowice, gdzie po zaciętej walce zdobył dwa wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym. Po chwili odpoczynku rozpoczął się atak na najwyższy szczyt twierdzy w Dolinie Miłości.
Tutaj dowództwo objął major Gołogłowy. Przesunął się on pod osadę Włosienice, stąd z całą siłą ruszył do ataku. Rozgorzała walka, polała się krew, a w ogniu walki zginął, broniąc swojego odcinka, porucznik Błonka, który przez jakiś czas stawiał zacięty opór majorowi gołogłowemu. Major Gołogłowy wykazał się niespotykaną umiejętnością manewru. To atakował, to wycofywał się w mury Doliny Miłości.
Walczył tam sierżant Śmietanka, który niestety dostał się do niewoli.
Według informacji naszego wywiadu został skazany przez obrońców na 9 miesięcy więzienia w lochach twierdzy w Dolinie Miłości, zginął także kapral Sztywny, po którym dowodzenie objął chorąży Flak.
Sytuacja majora Gołogłowego stawała się beznadziejna, gdyż zaczął on wykazywać brak amunicji, toteż zmuszony był wycofać się do pobliskiej wsi Portkowice wraz z majorem Flakiem w celu odpoczynku i zmobilizowania nowych sił do ponownego ataku...
Na rozkaz marszałka Mózgu, generał Członek przeprowadził ofensywę na twierdzę w Dolinie Miłości, znajdującej się w rejonie Uda i tuż przy wsi Podbrzusze.
Generał Członek w porozumieniu z majorem Rączką posłał kaprala Paluszka na zwiady. Kapral Paluszek stwierdził, że teren jest nieco
podmokły. Wobec takiej sytuacji terenowej generał Członek wydal rozkaz ataku i wczesnym rankiem przesunął się do wsi Brzuchowice dolne, zdobywając bez wysiłku Pępków.
W międzyczasie major Rączka zaatakował wieś Cyckowice, gdzie po zaciętej walce zdobył dwa wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym. Po chwili odpoczynku rozpoczął się atak na najwyższy szczyt twierdzy w Dolinie Miłości.
Tutaj dowództwo objął major Gołogłowy. Przesunął się on pod osadę Włosienice, stąd z całą siłą ruszył do ataku. Rozgorzała walka, polała się krew, a w ogniu walki zginął, broniąc swojego odcinka, porucznik Błonka, który przez jakiś czas stawiał zacięty opór majorowi gołogłowemu. Major Gołogłowy wykazał się niespotykaną umiejętnością manewru. To atakował, to wycofywał się w mury Doliny Miłości.
Walczył tam sierżant Śmietanka, który niestety dostał się do niewoli.
Według informacji naszego wywiadu został skazany przez obrońców na 9 miesięcy więzienia w lochach twierdzy w Dolinie Miłości, zginął także kapral Sztywny, po którym dowodzenie objął chorąży Flak.
Sytuacja majora Gołogłowego stawała się beznadziejna, gdyż zaczął on wykazywać brak amunicji, toteż zmuszony był wycofać się do pobliskiej wsi Portkowice wraz z majorem Flakiem w celu odpoczynku i zmobilizowania nowych sił do ponownego ataku...
tola już raz pewniaki ci dałem i co teraz mam? na wieczór ja ci podam to wyjdzie mi do zrobienia "szwedzki z stół" i all inclusive na cały Twój pobyt

jeśli dalej będziesz miał takiego farta to i podróż dookoła świata możesz sobie zafundować

daj coś wygrać

........