Wpisy 1 308 485 – 1 308 584
2 stycznia 2013 13:24 → 2 stycznia 2013 13:55, 100 wpisów
kondziu..ja nie wiem,facet ożenił się z Polką,wiele lat tu mieszkał tu urodziły się jego dzieci a on ledwo ledwo po Polsku
tylko chyba my Polacy i Chińczycy czy Arabowie mają we krwi szybką aklimatyzację
ja tutaj spadłem ze stołka - byłem w USA tyle razy i takich dżezów nie widziałem
kondziu....wklejałeś to już kiedyśważne że tamten skumał a reszta to pikuś
no może wklejałem, normalnie, jak byłem we Włoszech i po kilku tygodniach gadam z Egipcjaninem przy stole, a Włoch na to:
"Corrado, jak to jest, że gadacie ze sobą po włosku, a ja nie niczego kumam"
"Corrado, jak to jest, że gadacie ze sobą po włosku, a ja nie niczego kumam"
nie wspominając o wyczuwaniu dziewczyn, zanim weszły do naszej restauracji
kiedyś ten Egipcjanin nie wytrzymał (chwaląc sie wcześniej, dlaczego to Europejki wychodzą za Arabów ) i mówi:
Corrrado, ile razy zerkniesz w kierunku drzi, to zachodzi tu jakaś laska, jak ty to robisz?
Niestety odparłem....tęsknota
Corrrado, ile razy zerkniesz w kierunku drzi, to zachodzi tu jakaś laska, jak ty to robisz?
Niestety odparłem....tęsknota
Ciekawe czy cosik trafię, choć 4/10 aby mieć na losowanie następne...
kiedyś ratowniczki wyrzuciły mnie z basenu za robienie zdjęć pięknym Włoszkom
kondziu..taaaa mają ujki jak arabywszędzie tak samo.U europejczyka też można spotkać ujka jak u Araba
no tak lilka, ale wtedy nie było naszej klasy, faca i innych bzdur
kondziu...cicho bo jest przed 22a Tobie Włoszki ujki i inne rzeczy po głowie chodzą
tylko mi nie mów, że to zależy za czym u pana Boga stał, a czego zbrakło
kondziu..ja tam nie wiem od czego to zależy ale na plaży widziało się białych PAnów z pokażnymi kuśkami
z urodą niestety nie idzie "pomyslowość", ale to chyba wina włoskości, jak u nas pewnych wad "polskości"
kondziu..taaa one są ładne do 30-tki potem się robią grube i brzydkie.Szybko się starzeją
Witam wszystkich po świętach...
I trochę późno, ale...
"Szczęśliwego Nowego Roku!!!"
I trochę późno, ale...
"Szczęśliwego Nowego Roku!!!"
po plażach nudystów się włuczysz, czy akurat wtedy "zabłądziłaś"??
kondziu..tfuu karwa zboku do jakich tematów ty mnie tutaj namawiasz
Dzięki
kondziu...a no przeca nie moja i ja się nigdzie nie szlajam po żadnych nudystach
kondziu..na wszystko patrząwbrew pozorom kobiety też są wzrokowcami
MAX..na wszystko patrzę no napewno nie patrzę na Panów co im bebzole do kolan wiszą
MAX...nie no lekki brzuszek może być ale nie bebzol jak antał na wino
Jest zima, -3*C u mnie, a wy o plaży, nudystach i kopaniu dołków w pisaku gadacie... Co was tak naszło na lato o tej porze roku?? ;p
ja 10..1/1 .. i znikam..
śnieg zaczyna padać, a ja dzisiaj rowerem sie wybrałem bez błotników
Witam wszystkich forumowiczow. Zycze sukcesow ekonomicznych,bo zakladam,ze wiekszosc wstala dzis bardziej zdrowa niz chora po sylwestrowych zabawach.
kondi... najwyżej będziesz miał darmowe okłady błotne przy powrocie do domu