Wpisy 1 308 385 – 1 308 484
2 stycznia 2013 12:21 → 2 stycznia 2013 13:24, 100 wpisów
lila
w tym roku myśle więcej zgarnoć niż w cienkim poprzednim roku
w tym roku myśle więcej zgarnoć niż w cienkim poprzednim roku
lila
A, że w kilka miejsc taka trochę dalsza znajoma, że tak to ujmę, TO pisze, to Jej ciągle powtarzam - "t.e.n jeden znak, to powinien być ciut optymistyczniejszy... " i ...
i czasem da się przekonać...
A, że w kilka miejsc taka trochę dalsza znajoma, że tak to ujmę, TO pisze, to Jej ciągle powtarzam - "t.e.n jeden znak, to powinien być ciut optymistyczniejszy... " i ...
i czasem da się przekonać...
lilka, dałbym sobie ręke uciąć, że jeszcze wczoraj miałaś 20 pkt....
kondi
A ja wczoraj osłupiałam jak zobaczyłam te 60 pkt. bo zazwyczaj tyle to mam gdzieś w okolicach połowy miesiąca
A ja wczoraj osłupiałam jak zobaczyłam te 60 pkt. bo zazwyczaj tyle to mam gdzieś w okolicach połowy miesiąca
Lili...tak idę do banku
Rob ...a proszę bardzo 69 nie gra dzisiaj nic ale za to 3/6/9 zamiesza troszkę do tego 55
Rob ...a proszę bardzo 69 nie gra dzisiaj nic ale za to 3/6/9 zamiesza troszkę do tego 55
kondziu...nie wiem własnie po co ktoś zrobił taki nik prawie jak mojale niech ma co mi tam
dzisiaj rozdajemy horoskopy, albo poczekaj, przesle ci na ten e-mail co dałas
MAX...nie miałam na mysli kasy ale jakąś pizzę npkasa mnie nie interesuje za bardzo
lilka, zgubilem Twój e-mail, daj pierwszą literkę to znajde w wysłanych moze
ok idę głowa mnie boli bardzo bardzo
Lili...o widzisz masz dobry pomysł ..możemy cos przekąsić coś zamówie
Lili...o widzisz masz dobry pomysł ..możemy cos przekąsić coś zamówie
ale ja nie chce potem "skorzystac"jak zapuka mi do drzwi...no chyba, że z tym Twoim browarem dla mnie
kondziu...bez przesady,nie zapuka bo ja bym go mogła puknąć wysyłaj to co masz wysłać i nie kompinuj jak to Robalek pisze
kondi
Wreszcie przez całkowity przypadek dorwałam dobrze rozpisane magiczne kwadraty planet wpominane w materiałach o wykorzystaniu astrologii do typowania. Jakby jeszcze wiedzieć jak ich użyc to fajne zestawy by były A tak w ciemno biorąc pod uwagę dzień cyklu księżyca wychodzą takie zestawy :
37,6,47,16,57,26,67,36,77
6,38,79,30,71,22,63,14,46
A dzień miesiąca :
35,8,23,17,26,2
2,31,4,33,5,36
W każdym razie po powrocie do domu rozpocznę testy
Wreszcie przez całkowity przypadek dorwałam dobrze rozpisane magiczne kwadraty planet wpominane w materiałach o wykorzystaniu astrologii do typowania. Jakby jeszcze wiedzieć jak ich użyc to fajne zestawy by były A tak w ciemno biorąc pod uwagę dzień cyklu księżyca wychodzą takie zestawy :
37,6,47,16,57,26,67,36,77
6,38,79,30,71,22,63,14,46
A dzień miesiąca :
35,8,23,17,26,2
2,31,4,33,5,36
W każdym razie po powrocie do domu rozpocznę testy
tu jeszcze ania dawała taką stronke:
http://www.salontajemnic.pl/horoskop/horoskop-urodzeniowy/sierpien/13
http://www.salontajemnic.pl/horoskop/horoskop-urodzeniowy/sierpien/13
kondziu...tam się nic nie zgadzaz wojskowością nie mam nic wspólnego osobiście
kondziu..ogólnie to co tam napisane to nie wiele ma ze mną wspólnego
kondziu..hehehe mojej ciotki tato grek i jak się pobierali z wujkiem to przyjechał i powiedział do mojej babci ze Andziej to baldzo dobly męcizna ***a ze stołka spadłam ze śmiechu