Wpisy 1 307 785 – 1 307 884
1 stycznia 2013 21:53 → 1 stycznia 2013 22:14, 100 wpisów
krzysio ...oj krzysio zazdrosniku ale co ja mogę i tak Cie lubie a inny juz by w banie dostał
taki cesarz chiński miał te sprawy ściśle uregulowane dzięki czemu z wyprzedzeniem kilkumiesięcznym wiedział z damą jakiego stopnia będzie miał do czynienia
Lila....
medea
bede miala wiosne we flakonie, zerwane galazki czeresni w grudniu juz puszczaja paki
bede miala wiosne we flakonie, zerwane galazki czeresni w grudniu juz puszczaja paki
Krzysio ..to która to moja żona jak ma na imię dawaj podaj imię mojej żony
13maxa...ooo ja nie zasdrosny ..za duzo kobity tak mozliwe widzisz jak wiśniewski..
agatkaa
A pamiętasz, że zatwitnięcie gałęzi w grudniu wieszczy samotnej kobiecie ślub w następnym roku
A pamiętasz, że zatwitnięcie gałęzi w grudniu wieszczy samotnej kobiecie ślub w następnym roku
13maxa...wiesz kto ..Ze..
i uciekam..
i uciekam..
No gdzie jest to losowanie bo lulu czas iśc skoro jutro 6.15 wstajemy po raz drugi od prawie dwóch tygodni
lila... ..skoro na nie wiem dokładnie ..kiedyś czytałem dawno tu tu ..czyli nie moja wina nie jestem kłamczuchuu i tam po kawy
rzysio..nie jest żoną ,może chciałaby ale nie jest i nie będzie nie jesteś kłamczuchu
krzysio .. krzysio ..nie denerwuj się może zle zrozumiałeś a żelka to nie jest moja żona ale mogła być
rustu2009
No ja puściłam liczby szybciej więc dzisiaj tylko typowanie na sucho zrobiłam po 14-stej i postanowiłam sprawdzic czy dziura 1-10 się wypełni
No ja puściłam liczby szybciej więc dzisiaj tylko typowanie na sucho zrobiłam po 14-stej i postanowiłam sprawdzic czy dziura 1-10 się wypełni
max
To nie pisz, że nowej boś kawaler prawdziwy a nie z odzysku
To nie pisz, że nowej boś kawaler prawdziwy a nie z odzysku
Max też właśnie zrób sprostowanie bo Kobiety tutaj obecne zużyte zabawki oddają bardziej potrzebującym dzieciom
Maksio daj ogloszenie "szukam baby w dobrym stanie i z centralnym ogrzewaniem"
lila...ona zel ..mieszkała pierwszy raz gdynia ..i potem tam wawa ..i co co mam wierzeć skoro oszukali mnie
ja natulany pisze jak pan bóg i no dobra ide tam szukam tabletki w szafie
ja natulany pisze jak pan bóg i no dobra ide tam szukam tabletki w szafie
mala.. zawsze jest wyprostowane
krzysio ..może się przeprowadziła
krzysio ..może się przeprowadziła
fiolka....oooo nawet się ruszyłłap za stery i ląduj w sypialni.Niech idzie spać
ja 27...1/1 i zamykam tuu
Ania Dobry Wieczór i przyłączam się do żądania w sprawie losowania
13maxa ..wiem wiem ..ja przestam zarty