Wpisy 1 307 685 – 1 307 784
1 stycznia 2013 21:36 → 1 stycznia 2013 21:52, 100 wpisów
fiolka
To się z tymi wszystkimi opiniami astrologów i numerologów często zdarza
To się z tymi wszystkimi opiniami astrologów i numerologów często zdarza
wiolka...wstaw ją do sypialniBędzie przyjemne z pożytecznym.Naje się i zasnie
Lody
Cześć wszystkim z wieczora. Nie wiem dlaczego, ale Lila stałaś mi się bliska memu sercu. No cóż, bez podtekstu
lila
No nie rób mi tego, bo postanowiłam pójśc od dzisiaj na odwyk cukrowy a na montaż kolejnej sztaby z kłódką na lodówkę mnie nie stac o odszkodowaniu za naruszenie nietykalności cielesnej strażnika kluczyka to nawet nie wspomnę
No nie rób mi tego, bo postanowiłam pójśc od dzisiaj na odwyk cukrowy a na montaż kolejnej sztaby z kłódką na lodówkę mnie nie stac o odszkodowaniu za naruszenie nietykalności cielesnej strażnika kluczyka to nawet nie wspomnę
fioła..ty podoba chciałbyś ozeni ..on 13maxa moze zamienic druga zona.. uciekam..
medea..ja mam na mysli Algide o smaku smietanowo czekoladowym a Ty?
max
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Ale u kobitek rozbijanie kamieni nerkowych starymi metodami mechanicznymi nie jest tak widowiskowym wyczynem technicznym
Sorry Lila, nie wiem skąd mi się to wzięło. Chyba "bije" od Ciebie "coś".
fiolka..nie masz? Ja tez tak kiedyś myślałam dopóki tu nie weszłam
medea..jaki znak jesteś tylko nie pisz że skorpion bo chyba zawał mnie chyci
13maxa ,,ja wiem która jest piewsza tylko to nicki ..Z..
lila ..ja nie głópoty piszę ..on sam mówił
mala...ja pieprze idę stąd karwa muszę zjechać na stację boni dy rydy
jak mawiają marynarze każdy z nich ma jedną zonę tyle, że w każdym porcie
lila ..nieee ...po co on ma bobo
losowanko dawać
lila ..lepiej iść tam gg maxa ..uwierz i znikam..
13maxaa
13maxaa
max
Wielożeństwo to mocno przereklamowana sprawa szczególnie jak się popatrzy na ten harmonogram nocny na lodówce
Wielożeństwo to mocno przereklamowana sprawa szczególnie jak się popatrzy na ten harmonogram nocny na lodówce