Wpisy 130 449 – 130 548
14 lipca 2010 17:24 → 14 lipca 2010 18:46, 100 wpisów
rysiek...ja tez dziś sporo miałam do zrobienia, ale Ty nawet na maila nic

kasiu nie zawsze mam czas na maile.w domu dopiero okolo 20 stej mozemy popisac
najwiecej ile mi sie udalo wyjac to ok 700 zł za 4/7 w DL rok temu nic grubszego od tamtej pory cisza tylko drobnica
tola - tak to jest wygrasz ale pozniej tyle co sie wygra to się przegra i tak to się kreci 

JA TEZ Mariucha kaske zabralam ,ale przez kilka dni ja przetracilam na zdrapki

szkoda...
ja dziś zrobilem tak:: wypłaciłem 20 zł.w MM 16zl. schowałem + wziąłem 2 gorączki złota tam jeden był pusty w drugim było 60...60 wypłaciłem i wróciłem do chaty z kwotą 76 zł.ktore [najprawdopodobniej] przeznacze na MM do końca miesiąca.
ja dziś zrobilem tak:: wypłaciłem 20 zł.w MM 16zl. schowałem + wziąłem 2 gorączki złota tam jeden był pusty w drugim było 60...60 wypłaciłem i wróciłem do chaty z kwotą 76 zł.ktore [najprawdopodobniej] przeznacze na MM do końca miesiąca.nieważny szmalec, przynajmniej tak mi mówiono
oglądajcie Tour de France, piękny kraj i nie tylko
no i trzeba grać
a to oznacza chlać
oglądajcie Tour de France, piękny kraj i nie tylko
no i trzeba grać
a to oznacza chlać
tydzień temu trafiłem tysiaka w zdrapkach
w pociągu,możesz zajrzeć na mój profil
takie potwierdzenie moja znajoma chciała mi dać ostatnio po jednym facecie

ale wierzę ci ufam..serdeczne gratulacje.

ale wierzę ci ufam..serdeczne gratulacje.zdrapkę też mam skserowaną
wygrałaś 600 pln.trafiło ci się..poprostu...W większości paczek w tej loterii jest zazwyczaj 2x po 10 zł.+troszkę drobnicy po 2-4zł.albo 20 zl.i troche mniej drobnicy..albo 60 zł.i prawie wcale drobnicy albo 600 zł i ze 2-4 wygrane po 2 zł.TYLKO.dlaczego uwierzyłaś w to że jak zagrasz za to co wygrałaś...to zaraz wygrasz 6000 lub 60000 co jest rzeczą nieosiągalną...przecież te duże wygrane mogą wogóle nie być jeszcze w sprzedaży mogą sobie leżeć spokojnie w magazynie Ts do czasu gdy kolektor je zamówi.czym kierowałaś sie ryzykując duzo kasy z poprzedniej wygranej???
Ricardos>>>nie bądż głupi większośc cie tu "kocha" tylko dlatego że trafiłeś 7/7
mariuch,a kto mówi,ze kocha Ricardosa????
Ja dopiero mogę go pokochać

Ja dopiero mogę go pokochać

Może chłop żonaty,dzieciaty może się kocha w kathy a ty mi tu ....
a Ricardos nie ma zony poniewaz nie ma jej wstawionej na Naszej Klasie

na cholerę mi zona...wiecej dla mnie
i prosze zejść ze mnie podczas mojej nieobecności

i prosze zejść ze mnie podczas mojej nieobecności
wiesz co tola ty masz moje marzenia ja chce wygrac 6/6 w MM i jechac na tydzień do łeby.
tola jak ty jesteś taki dobry detektyw co do zdjęć na nk to proponuję detektywistycznie podejsc do liczb a nie sępić od innych
Bartek>>> ty nie gadaj bo moze sie zainteresować wtedy ktos z biura matrymnialnego

Kathy ty już duża dziewczynka jesteś ,to nie wiesz że chłopcy tak lubią

Kathy mi łapki dziś nie podawała ale nie śmiemm prosić..bo bo pani...a zreszta..
Witam wszystkich po bardzo długiej przerwie, ja do niedzieli gram zestawem 16liczb, zobaczymy co przyniesie systemik, pozdrawiam.
10,34,29,12,75,24,52,66,16,69,72,40,37,48,19,77
pozdrawiam serdecznie i wysokich wygranych
10,34,29,12,75,24,52,66,16,69,72,40,37,48,19,77
pozdrawiam serdecznie i wysokich wygranych
oświadczam wszem i wobec, że mam w d.... wygrywanie. od dziś gram dla frajdy i po to żeby z Wami pogadać