Wpisy 130 331 – 130 430
14 lipca 2010 15:25 → 14 lipca 2010 17:04, 100 wpisów
no ricardos maila Ci wysłałem

Hose te liczby to 5/7 pewne

no nie obiecuje to tak tylko w przenośni, jeszcze długie zycie przedemną bo
bartek witaj i resztę wariatów od kulek też witam
hode liczby to dopiero około 20stej po pracy
hode liczby to dopiero około 20stej po pracy
Dobrze kolega KOCIO mówi pewniaki nie istnieją, ani zwykły szary człowiek nie wie jakie padną liczby jedynie można zgadywać jakie padną a wiedzieć jakie padną a zgadnąć to jest wielka różnica to jest losowość i z tym się nie wygra.
idę na
nie wiem gdzie te mordki z papierasem
nie wiem gdzie te mordki z papierasemjak by kazdy znas wytypował pewniaka liczac ze na czacie jest 60 osób to bysmsy trafili 6x10/10
60 liczb??:O w 50 losowaniach napewno wytypujemy

no to masz 60 pewniaków na dzisiejszy wieczór i zgarniasz majatek i dzielimy sie po rów ten co nie trafi nie dostaje nic
jakiś czas temu mniałem "nosa" do kulek typowałem trzy i tak za zwyczaj dwa dni wchodziły dwa dni nie i minęło bez powrotnie a szkoda albo inaczej losuja inne niż ja skreślam
O czym Ty mówisz jakie 60 pewniaków jak losują zaledwie 20, powyżej 20-30 liczb będziesz miał pudeł, gdyż mniemam że będą się powtarzać liczby typujących
KOCIO to jak będziesz skreślał liczby to wiesz ze Z tych nie wylosują i wytypuj inne NIZ TAMTE
Witam wszystkich.KOCIO my nie widzimy tych zdublowanych wpisow. Tylko ty je widzisz

Nie przepraszaj
próbować można różnych opcji ale jak wiadomo po losowaniu wychodzi co innego niż kreślimy takie życie napewno liczby są ustawiane pod wygrane a wygrać można co najwyżej 2 zł dziś np wysłałem 3 kupony i na 3 kuponach była wygrana po 3x 2 zł
próbować można różnych opcji ale jak wiadomo po losowaniu wychodzi co innego niż kreślimy takie życie napewno liczby są ustawiane pod wygrane a wygrać można co najwyżej 2 zł dziś np wysłałem 3 kupony i na 3 kuponach była wygrana po 3x 2 złniewiem co jest grane zwidów itp niemam pokazywało moje i hose186 wpisy niektóre zdublowane ale restart kompa pomogł,gorzej jak by nie pomogło i ja bym nadal je widział
według mnie 100%.mój doradca "kasiora" dobrze typuje pewniaki a to jego pomysł

RICARDOS wiesz jak wygram to przyjade i zaprosze Ciebie ,KATHY na piwo,lody i td,oczywywiscie Ciebie drogi HOSE tez
ale bedzie zabawa i popijawa
ale bedzie zabawa i popijawa

do Gdyni
Ty tez hose
Jest lato ,morze no wiesz trzeba sie popluskac
ale najpierw wygrac
Ty tez hose
Jest lato ,morze no wiesz trzeba sie popluskac
ale najpierw wygrac
Tola, mam dla Ciebie liczby od Hosego

te drudie lepsze
a dlaczego tych pierwszysch nie dostałem??
a dlaczego tych pierwszysch nie dostałem??
Komu pisana wygrana?
Planetą, która sprzyja wygranej w grze losowej, jest Jowisz. Dobra pozycja tej planety w horoskopie wskazuje na âdobrą rękę do pieniędzyâ.
Jowisz w trygonie lub w koniunkcji ze Słońcem uznawany jest za przepustkę do świata wielkich pieniędzy. Także kwadratura lub opozycja mogą dać wygraną. Sam Jowisz to jednak nie wszystko. Astrologowie szukając szans na wygraną bacznie przyglądają się domowi V horoskopu, znakowi zodiaku w którym się rozpoczyna i jego władcy. Dom V to âdom hazarduâ. Wpływy Wenus (i władanych nią znaków Byka i Wagi) oraz Jowisza (i władanych przez niego znaków Ryb i Strzelca) zwiększają szanse na wygraną. Potem astrologowie podobnie analizują dom XI horoskopu, jako âdom spełnienia marzeńâ.
O tym, czy szansa dotyczy wielkich pieniędzy, czy raczej drobnych wygranych, mówią domy II i VIII. Wpływy Saturna na dom V, II, VIII i XI mogą przekreślić nasze szanse. Większe wygrane zwykle zauważamy kiedy planety na niebie tranzytują jeden lub więcej wymienionych domów lub ich władcę. Cały horoskop odbierać musi wpływy Jowisza, Urana, Neptuna lub Plutona, bo duża wygrana to radykalna zmiana sytuacji życiowej.
Bada się także progresje i solariusze. Czasami na właściwy układ planet trzeba czekać latami! Bywa jednak i tak, że koniunkcja tranzytującego Jowisza lub Wenus do Słońca lub Ascendentu w naszym horoskopie przynosi ten szczęśliwy dzień. Tak więc prawie każdy z nas ma potencjalną szansę, kiedyś coś w grze wygrać, ale wielka kumulacja to sprawka szczególnej kombinacji tranzytów, progresji i daru od losu.
Kto ma wygrać, ten wygra â pokazują reguły astrologii. Dlatego rujnowanie się na 100 kuponów podczas wielkiej kumulacji nie ma sensu, podobnie jak kupowanie skomplikowanych âsystemówâ. Aby zgarnąć porządne pieniądze zwykle wystarczy jeden kupon! Bywa i tak, że w rozpaczy wydajemy ostatnie pieniądze, aby tylko wygrać. To nie jest dobra strategia. Magia i pieniądze nie lubią histerii i przymusu!
Właściwy dzień, właściwa godzina
Aby wspomóc siły swojego horoskopu astrologowie obliczają tzw. horoskop elekcyjny. Horoskop ten wskazuje na moment nadania kuponu, pierwszego obstawienia w kasynie, rozpoczęcia gry na automatach. Horoskop elekcyjny ma za zadanie âwyłapaćâ najlepsze konfiguracje w danym dniu, kiedy fortuna raczy się uśmiechać. Wśród wielu reguł dotyczących tej dziedziny astrologii najczęściej sprawdza się kilka:
- nie obstawiaj gdy Saturn znajduje się w V domu horoskopu,
- nie obstawiaj gdy Księżyc znajduje się w próżnym kursie,
- nie obstawiaj gdy władca Ascendentu pozbawiony jest aspektów,
- nie obstawiaj gdy Saturn znajduje się w II lub VIII domu.
Horoskop ten ma za zadanie wspomagać siłę planet z horoskopu urodzeniowego. Dlatego dobry horoskop elekcyjny obliczony dla jednej osoby może zupełnie nie zadziałać dla kogoś innego.

Planetą, która sprzyja wygranej w grze losowej, jest Jowisz. Dobra pozycja tej planety w horoskopie wskazuje na âdobrą rękę do pieniędzyâ.
Jowisz w trygonie lub w koniunkcji ze Słońcem uznawany jest za przepustkę do świata wielkich pieniędzy. Także kwadratura lub opozycja mogą dać wygraną. Sam Jowisz to jednak nie wszystko. Astrologowie szukając szans na wygraną bacznie przyglądają się domowi V horoskopu, znakowi zodiaku w którym się rozpoczyna i jego władcy. Dom V to âdom hazarduâ. Wpływy Wenus (i władanych nią znaków Byka i Wagi) oraz Jowisza (i władanych przez niego znaków Ryb i Strzelca) zwiększają szanse na wygraną. Potem astrologowie podobnie analizują dom XI horoskopu, jako âdom spełnienia marzeńâ.
O tym, czy szansa dotyczy wielkich pieniędzy, czy raczej drobnych wygranych, mówią domy II i VIII. Wpływy Saturna na dom V, II, VIII i XI mogą przekreślić nasze szanse. Większe wygrane zwykle zauważamy kiedy planety na niebie tranzytują jeden lub więcej wymienionych domów lub ich władcę. Cały horoskop odbierać musi wpływy Jowisza, Urana, Neptuna lub Plutona, bo duża wygrana to radykalna zmiana sytuacji życiowej.
Bada się także progresje i solariusze. Czasami na właściwy układ planet trzeba czekać latami! Bywa jednak i tak, że koniunkcja tranzytującego Jowisza lub Wenus do Słońca lub Ascendentu w naszym horoskopie przynosi ten szczęśliwy dzień. Tak więc prawie każdy z nas ma potencjalną szansę, kiedyś coś w grze wygrać, ale wielka kumulacja to sprawka szczególnej kombinacji tranzytów, progresji i daru od losu.
Kto ma wygrać, ten wygra â pokazują reguły astrologii. Dlatego rujnowanie się na 100 kuponów podczas wielkiej kumulacji nie ma sensu, podobnie jak kupowanie skomplikowanych âsystemówâ. Aby zgarnąć porządne pieniądze zwykle wystarczy jeden kupon! Bywa i tak, że w rozpaczy wydajemy ostatnie pieniądze, aby tylko wygrać. To nie jest dobra strategia. Magia i pieniądze nie lubią histerii i przymusu!
Właściwy dzień, właściwa godzina
Aby wspomóc siły swojego horoskopu astrologowie obliczają tzw. horoskop elekcyjny. Horoskop ten wskazuje na moment nadania kuponu, pierwszego obstawienia w kasynie, rozpoczęcia gry na automatach. Horoskop elekcyjny ma za zadanie âwyłapaćâ najlepsze konfiguracje w danym dniu, kiedy fortuna raczy się uśmiechać. Wśród wielu reguł dotyczących tej dziedziny astrologii najczęściej sprawdza się kilka:
- nie obstawiaj gdy Saturn znajduje się w V domu horoskopu,
- nie obstawiaj gdy Księżyc znajduje się w próżnym kursie,
- nie obstawiaj gdy władca Ascendentu pozbawiony jest aspektów,
- nie obstawiaj gdy Saturn znajduje się w II lub VIII domu.
Horoskop ten ma za zadanie wspomagać siłę planet z horoskopu urodzeniowego. Dlatego dobry horoskop elekcyjny obliczony dla jednej osoby może zupełnie nie zadziałać dla kogoś innego.

nic nie zmieniaj, bo to w 4 zakłądach 15 liczb jest

hehehe chyba nietrafionych

gołąbek zesłał
więc nic się nie dzieje
więc nic się nie dzieje
no prezes totalizatora zadzwonił dzisiaj do mnie ze bedzie ustwiał takie liczby i sie pytał mnie czy niechce wygrać a ja na to ze chce i mi podał takie
Posłałem swoje liczby z własnych analiz na tą szatańską grę
odebrałem 6 zł pusciłem sobie 2x10 i 2x6 i jokera kto nie próbuje ten nie wygrywa hehe 
odebrałem 6 zł pusciłem sobie 2x10 i 2x6 i jokera kto nie próbuje ten nie wygrywa hehe 
dziś o 14;30jak zmieniałem zestaw w maszysnie losującej, to ważyłem te najlżejsze, więc tamte liczby muszą wpaść, taka fizyka..
a Ty myślisz, że fcdtypuję tak o??

jacek1550 - jest już przejazd przez główną warszawską w sochaczewie ? Bo asfalt widziałem robią
ale dobrze że się wzieli wkoncu za to bo ta dziur jak cholera było