Wpisy 1 300 879 – 1 300 978
29 grudnia 2012 15:21 → 29 grudnia 2012 17:16, 100 wpisów
do greg: o 14 powtórzyło sie sześć cyferek ,to wątpię żeby o 22 powtórzyło 7 i wiecej liczb... ale próbuj
fakt :rozdają karty
dosyć wygłupów tak mnie dopadła jednak grypa,że leżeć mi się nieda,tylko siedziec musze
gaja...to dziwny wirus gardło nie boli,tylko zaczęło łaskotać i od razu wszystko jest na skrzelach i temperatura
ulala tylko polopirynka i ciepelko ja tak 1,5 tyg i przeszlo baz antybiotyku
jak ja nie lubie tych wstrętnych zarazków,
greg...tak robię
gaja dzięki Tobie też zycze zdrówka.....bo to największy skarb
greg...tak robię
gaja dzięki Tobie też zycze zdrówka.....bo to największy skarb
ulala tym razem kameralnie..wpadnie do mnie kilku przyjaciół,
a Twoje sylwestrowe plany?
a Twoje sylwestrowe plany?
jeszcze tester kombinacji najczesciej padajacych od 0-20, ale w nastepnej wersji
zresztą jak bym chciała isc na bal to bym musiała uzyć z tonę pudru zeby zatuszować mój czerwony nos..bo katar mam straszny
gaja jak coś dolega to lepiej sie nie wybierać.a ja katru nie mam tylko oskrzela
gaja wczoraj jeszcze byłam zdrowa,na noc mnie zaczęło łaskotać w oskrzelach i tak mnie trzyma
ula sądząc z objawów masz masz wirusowe zapalenie oskrzeli, musisz iść do lekarza, jeśli już to: Novocet antybiotyk co 12 ha, syrop Levopront co 6 h 10ml oraz Theospirex na rozkurczenie mięśni gładkich oskrzeli i oskrzelików..konieczna wizyta w poradni lekarskiej.. leki tylko na recepte
greg 2012-12-29 (14:47) Vinco ! Vinco ! Vinco ! Płock
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
hipcio tak mysle gram 27 lat wygralem z wiekszych 3x po 5tys z groszem 1x 2000,1x 10000, a ile wpi......lile w ten ts ? moze czas odkladac a nie grac tylko policzyc po 50 zeta dziennie karwa idiota ze mnie i naiwniak
-----------------------------------------------------------------niewątpliwie masz sporo racji, gdyż
27*365*50 = 492 750
- wygrane = 400 000 do tyłu
ale jeśli przez następne 27 zaczniesz po tyle oszczędzać to bilans zamknie się na Plus
*kontrolować zapisy matki jeśli popełnia takie gafy jak wczoraj,oraz wcześniejszy zapis (skrzela...ryba)a także Twój kontrolowany zapis: podwyżła????
*jednak str. korna bezpieczniejsza
**goldenlotto Calinko
*jednak str. korna bezpieczniejsza
**goldenlotto Calinko