Wpisy 1 297 362 – 1 297 461
27 grudnia 2012 19:04 → 27 grudnia 2012 20:46, 100 wpisów
rustu to w sumie duże ryzyko, ciekawe jakbyś wyszedł na zagraniu w mm na 3/3 lub 4/4 za 30zł
w mm ostatnie 10/10 padlo 11 wrzesnia
ostatnie 10/10+ padlo 7 sierpnia 2011
ostatnie 10/10+ padlo 7 sierpnia 2011
drapek 1mecz statystyki z ostatnich meczy 8miu wygrana haugland kurs 3,35! Bet365 obniżył kurs przed meczem na 2.50 więc myślę że lepiej tak bo cyfry to tylko los a w meczu można liczyć na formę staty itp
rustu tylko trzeba pamietac ze staty nie grają , i w wielu przypadkach nie mają nic wspolnego z meczem
Witam Wszystkich!
Unhappy - bonus pewnie wylosują już po nowym roku, żeby bilans finansowy był wyższy o te 2 mln-y dadzą w styczniu...
Unhappy - bonus pewnie wylosują już po nowym roku, żeby bilans finansowy był wyższy o te 2 mln-y dadzą w styczniu...
W Mini miałem we wtorek 'peszka'
skan
http://pokazywarka.pl/qtmb06/
skan
http://pokazywarka.pl/qtmb06/
wilku bonusik zgarniam dzis... a tak powaznie, to mnie martwi to, ze tak dlugo rosnie... sam juz zwatpilem w to, ze padnie i od jakichs 2-3 tygodni wysylam mm okazjonalnie... srednio raz na 6-10 losowan... i ciagle mam deja vu
stanik, w los milionos sprzedaz nie szla... ta formula sie raczej wyczerpala... przynajmniej dopoki pkb nie zacznie przyrastac... bo ostatnio nie dawali sprzedac nawet tych 500 tys. zakladow...
10 zl za los bez gwarancji, ze glowna wygrana padnie to jednak duzo... bardzo duzo... a i wygrana oszalamiajaca nie byla...
pewnie w przyszlosci zastapia los milionos zdrapkami po 10 zl
pewnie w przyszlosci zastapia los milionos zdrapkami po 10 zl
tomekk zgadza się staty nie grają lecz wiele mówią a także baczna obserwacja jak kursy spadają rosną to wiele mówi
no co innego trafić na całym blankiecie czy kilku zakładach, a co innego w 2 szansach.
hah - dzisiaj zaopatrzyłem się w maszynę losującą i będę staral się załatwić TS'a, jego własną bronią - losowością
tylkoe jeszcze zeby nie ingerowali w ta losowosc
6/10 pada u mnie ponad 2x czesciej niz powinno
gdyby zaliczyc tamto 7/10, mialbym juz 3x 7/10 przy ok. 440 wyslanych zakladach
gdyby zaliczyc tamto 7/10, mialbym juz 3x 7/10 przy ok. 440 wyslanych zakladach
no to zawyzona srednia
ale to i tak 3x 140 = 420zł a koszt zakładów 1100zł chyba
unhappy - jakas zabawka do bingo - ale nie bylo tej wersji co chcialem i mam przedzial tylko 1 - 75
kurde ale za te 6/10 placa oszalamiajace 12zł - to lepiej na parke zagrac za 16zł
wilku, w mm mam jakies 57% zwrotu... z ta 7/10 mialbym 70%... duzo moze to nie jest, ale znacznie wiecej niz by wynikalo z teorii, jesli pominie sie wklad 10/10 i 9/10 do oczekiwanej wyplaty
tez nie moge sie uwolnic od twojej interpretacji, ale staram sie jednak myslec w ten sposob, ze kazdy zaklad to jednak kolejna szansa na 10/10
tez nie moge sie uwolnic od twojej interpretacji, ale staram sie jednak myslec w ten sposob, ze kazdy zaklad to jednak kolejna szansa na 10/10
tylko po to sie wysyla te 10/10
wilku, chyba wiem, o czym piszesz... widzialem kiedys takie sprzetowe generatorki... fajna zabawa pewnie jest przy takim sprzetowym losowaniu...
unhappy - wszystkiego trzeba spróbować jak dotychczasowe metody nie przynoszą rezultatów
tommek, dobrze by bylo... choc kto ich tam wie...
pisalem tu kiedys, ze uwazam za podejrzane sytuacje, gdy rozklad pewnych zdarzen jest zbyt idealny... ostatnio bonus padal 3x w krotkim czasie, niemal raz po razie... teraz znow czekamy na niego miesiacami... jakby ktos 'czuwal' nad tym, by w pewnym przedziale czasu wszystko sie zgadzalo z teoria
pisalem tu kiedys, ze uwazam za podejrzane sytuacje, gdy rozklad pewnych zdarzen jest zbyt idealny... ostatnio bonus padal 3x w krotkim czasie, niemal raz po razie... teraz znow czekamy na niego miesiacami... jakby ktos 'czuwal' nad tym, by w pewnym przedziale czasu wszystko sie zgadzalo z teoria
Pasko obiecał na stronie - generator - i jeszcze nie wstawil - to trzeba cos innego pokombinowac
dlatego warto chyba pograc jeszcze wiecej na 10/10 po padnieciu bonusa - moze znowu padnie kilka razy w krotkim odstepie czasu
tommek, jak mawial feldkurat katz, najwazniejsze to miec nadzieje (powiedzial to wtedy, gdy jego wierzyciel poprosil o splate dlugow, bo inni jego wojskowi dluznicy zaczeli padac jak muchy na froncie)
tommek, ale przynajmniej nie ma mgiel jestem teraz poza wa-wa i zazdroszcze im tak pieknego nieba... granatowe, prawie czarne w wa-wie mam pomaranczowe
nie, z wa-wy wlasnie wyjechalem najlepsze niebo jest na wschodzie podobno, ale nie mialem jeszcze okazji ogladac nieba zblizonego do idealnie czarnego... teraz widze granatowo-czarne
http://www.iota-es.de/light_pollution/Poland.gif
http://www.iota-es.de/light_pollution/Poland.gif
niebo jest najlepsze tam, gdzie kolor czarny lub niebieski na tej mapie... najgorsze jest zolto-czerwony
Liczby na Tak,MM:2,3,8,10,13,16,28,29,30,33,34,35,36,44,45,49,54,65,71,77
Astrolog podaj swoje, przecież znasz sie na liczbach i gwiazdach
Astrolog, dzis niebo zachmurzone jest, ja to nawet wiem bez patrzenia
astrolog,co ja myślę to ci nie napiszę,co do liczb, to jest testu cd.
POBUUUUUUUUUUUUUUUDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witam
lili
ania70
lili
ania70