Wpisy 1 297 162 – 1 297 261
27 grudnia 2012 16:21 → 27 grudnia 2012 18:01, 100 wpisów
Kocur.. .{{hej
------------------
------------------
Mała.. .
-------------------
-------------------
+ 3 minuty.
>> O tyle jest już dzień dłuższy , od najkrótszego dnia w roku.. .
-------------------------
>> O tyle jest już dzień dłuższy , od najkrótszego dnia w roku.. .
-------------------------
Dzisiaj zdrapał lub dopiero się ujawnił ktoś kto zdrapał główną nagrodę w Extra Pensji
Najciekawsze liczby w tym roku.. .
13 - 31.
23 - 32.
19 - 57.
45 - 54.
69 - 77.
---------------------------------
13 - 31.
23 - 32.
19 - 57.
45 - 54.
69 - 77.
---------------------------------
Torsan.. .
----------------
----------------
asfabet w Polsce ciężko jest zostać biznesmenem bez porządnego zastrzyku gotówki
ja dopiero zacząłem przygodę z biznesem i narazie nie mam zbyt wielu klientów
a znam takich co bez żadnej reklamy i nawet strony internetowej mają klientów którzy dosłownie walą drzwiami i oknami
lecę musze skonczyć prezentację szkolenia bhp dla firmy brukarskiej
asfabet początki są zawsze trudne. Jeśli jest to bardzo chodliwe to nawet bez reklamy w internecie się obejdzie. Znam takich.
Ja dzisiaj tylko mini lotto wysłałem ale moja myszka wysłała 2 zakłady w MM i keno
Ja na dzis 2 razy mini i 1 raz lotto
i kilka zakładów multimulti....trza boonusa przytulić
kocur
lotto z plusem.... 1/3/7/10/14/42
Zabawa dla niezdecydowanych na jakie liczby grac w MM http://www.lotto.pl/multi-multi/poznaj-swoje-liczby
reklama,reklama,reklama
coraz mniej pasjonatów
coraz więcej komercji
coraz mniej pasjonatów
coraz więcej komercji
kocur...maja. ale nie mialem jeszcze przyjemnosci drapania. chyba sie dzis wybioorę i coś zakupie
do losooowanka
sielaw
.
- CNN News: Luksemburg rozpoczął wycofywanie swego żołnierza z Iraku.
.
- CNN News: Luksemburg rozpoczął wycofywanie swego żołnierza z Iraku.
.
a gdyby Watykanu wycofano gwardię szwajcarską?
było,by w Watykanie sporo gejów mniej
było,by w Watykanie sporo gejów mniej
Dobry wieczór.
mini z automatu... 2/11/22/24/31
2/5/26/27/32
2/5/26/27/32
Drapek
emerytka
drapek
Kriss
Przeprowadziłeś się?
Przeprowadziłeś się?
emerytka....tak. od niecałego miesiąca.zmieniłem prace.
Mam nadzieję,że na lepszą.
emerytka...lepsza.
pracuje w fabryce BMW
pracuje w fabryce BMW
Kriss.
To trzymam
To trzymam
rustu nie 17,18,28 i 1 i 41 -kreślone; dziś w krzyż. 100 i w lotku 20
Czy przedarty na pól kupon lotto, sklejony taśmą zostanie przyjęty w kolekturze?
mcsi
pukon ma jeszcze nr seryjny na podstawie którego też można wypłacic wygraną, ale nie wiadomo czy ci kolektor to przyjmie, czy nie trzeba o oddział zahaczyć
pukon ma jeszcze nr seryjny na podstawie którego też można wypłacic wygraną, ale nie wiadomo czy ci kolektor to przyjmie, czy nie trzeba o oddział zahaczyć
ja już zdrapek nie biorę 6 wziętych exp i null 30zeta w kanał szkoda kasy wolę mini albo mm
rustu ja w swięta w mm straciłem 45zł a na drapkach dziś zarobiłem na czysto ok. 110zł
mcsl... moim zdaniem nie przyjma ci ani w kolekturze, ani w oddziale... choc w oddziale ocvzywiscie moga wszystko... ale linia orzecznicza bedzie taka: kupon musi miec wszystkie cechy/elementy wymienione w regulaminie... a twoj nie ma... czesc jest na jednym kawalku papieru, czesc na drugim...
czesc rustu, drapek
dzis kupilem 2 krzyzowki niebieskie (po raz pierwszy w tym kolorze)... obie puste
dzis kupilem 2 krzyzowki niebieskie (po raz pierwszy w tym kolorze)... obie puste
drapek widocznie drapki to twoja działka ja nigdy nie wydrapałem więcej niż 10zeta
Hej ma ktoś telefon w sieci Plus ? Jak tak to sprawdźcie czy można zadzwonić bo u mnie tylko smsy idą
unhappy też zależy jaką ma wygraną, jak trójkę to może się kolektor zlituje, jak wyższą może nie ryzykować wypłaty
rustu, ja jednorazowo najwiecej 20 zl jesli mnie pamiec nie myli