Wpisy 1 294 941 – 1 295 040
25 grudnia 2012 22:29 → 25 grudnia 2012 22:58, 100 wpisów
jednak i tak odnoszę wrażenie, wrażenie graniczące z pewnością, że uchował się
no może być.5/8 z plusem na ch/t.szczesliwy punkt statoil godz nadania 19:47 na kuponie 6 oni 5, 12 oni 11, 39 oni 38.ale w koncu 48zeta też pieniadz za 5zeta inwestycji.
Lila...jutro też hiszpan losujenormalnie masakra jak jeszcze ta małpa wskoczy
Max
fabik96: w dziale TYPOWANIA typujemy 12 liczb Lotto. Dzisiaj odyniec wśród tych 12 liczb miał wszystkie 6 trafnych.
Robal.
Centralnie
Centralnie
Lila..z mojm szczęsciem
sledzi222
Lila....szału racja jak mi ten kastrat -1- wylosuje to mu chyba oczy wydrapie
jano
ulala
ulala
jano...
ulala
Robal.Już ?To dobrej nocy
Ulala
kto ucieka
ja zostaje
ino dorzuce do pieca zara wracam
ino dorzuce do pieca zara wracam
Ulala.Tak.Przy okazji poślę Ci przepis.
emotka mi się przestawiła, albo takiej nie ma - film idę dokończyć
0:36:36' - kłamcy, bigamiści, dłużnicy, hetero#cenzura#
0:36:36' - kłamcy, bigamiści, dłużnicy, hetero#cenzura#
Lila.Dobranoc
Januszku...super...tylko mnie mocno trzymaj żeby mi się w głowie nie zakreciło
W tym sterowanym odgórnie totku nie idzie nic wygrać ! cokol wiek bym nie wybrał - zawsze oboki, jeśli wyślę 10 zakładów, to będą oboki oboków, i takie liczby, by były 4,4/10. Czyli w ludzkim języku _ jak się nie obrócisz - dupa zawsze z tyłu. Teraz mam na święta zakłady długoterminowe, jak się skończ, chyba przestanę już grać. Też uważam, że totolotek rżnie nas na kasę - wygrać da swojakowi !
ulala
makiełki
http://szukaj.wp.pl/szukaj.html?szukaj=makie%C5%82ki&ticaid=1fc47&_ticrsn=3
makiełki
http://szukaj.wp.pl/szukaj.html?szukaj=makie%C5%82ki&ticaid=1fc47&_ticrsn=3
Lilcia...dobranoc
Monsiu-ja od poniedziałku od 14 mam albo 5 albo 6 oboków a trafne dwie albo jedną
Jano .Witaj
Monsiu
"pojedź" na sucho - dwadzieścia, czy nawet trzydzieści liczb - tu , tuż przed losowaniem - czy mają interes zamieniać sterować nie wysłanymi ? - zobaczymy, jak wyjdzie
"pojedź" na sucho - dwadzieścia, czy nawet trzydzieści liczb - tu , tuż przed losowaniem - czy mają interes zamieniać sterować nie wysłanymi ? - zobaczymy, jak wyjdzie
Coraz więcej faktów mnie skłania do poglądu, że w kraju wszystko jest kwestią układów i znajomości. I w totku też ! Nie do wiary - kiedyś szło trochę przewidywać i coś ugrać - a teraz nic.Nie mówię już o głównej wygranej. Czy to tylko ja mam takiego pecha ?
u buków
z zakładów 23-24
231
+
212.50
=
433.50
-
wsad 100 /2x50
= na czysto 333.50
z zakładów 23-24
231
+
212.50
=
433.50
-
wsad 100 /2x50
= na czysto 333.50
Monsiu.
Nie jesteś osamotniony.
Nie jesteś osamotniony.
Januszku...taniec pobudza zmysły .....w gardle wyschło co proponujesz do picia?
jestem spowrotem
uciekam narka wszystkim dobranoc
pa profesore
A dwadzieścia na dychy, to koło 180ooo - i rozpisać to, nawet na wszystkie, bez bonusa - to prawdopodobnie porażka...
Prawie pewien jestem, w tej chwili, wyniku takiego testu...
spokojnej
Prawie pewien jestem, w tej chwili, wyniku takiego testu...
spokojnej
Profesorze dobranoc
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Robal_36 . tak też patrzyłem. Temat jest szerszy, z okazji świąt nie chce mi się rozpisywać. Pokrótce _ po to wprowadzono próbne losowania o wynikach nieznanych publicznie, żeby każde przewidywanie, każda teoria powtarzalności liczb wzięła w łeb.Nie da rady przewidzieć liczby, które padną po drugim lub trzecim losowaniu - i o to chodzi w tym zakłamanym systemie gry.
Uleńko w Twoim towarzystwie wszystko nabiera blasku - jestem pod wrażeniem
lili ,emerytkae-46,kondi, dziekuje za zyczonka w profilu
piekne
Choć sądzę, że wysokie wygrane (nie główne !)przyciągnęłyby do gier więcej chętnych - i summa summarum lotek byłby dużo więcej do przodu finansowo. Ale lasa bieżąca oślepia, a niestety na stanowiskach są ludzie bardzo krótkowzroczni. Taka uroda tuskolandu !
Monsiu-raz Rembiszewski się wypowiadał że operator kamery trafił w próbnym losowaniu 6/6 w dużym i potem nie był w stanie kręcić na żywo losowaniu i musiał go inny zastąpic