Wpisy 1 293 893 – 1 293 992
24 grudnia 2012 21:43 → 24 grudnia 2012 22:10, 100 wpisów
Lila....na prezent dostałem chodziarkę do laptopa
Lila...
Lila...a na pasterkę idziesz
profesorze..nie,nie chce mi się z pijakami w kościele siedzieć i wąchać oparów
Lila...to się zgadza u mnie w kosciele ludziska jadą wodą jak ch****
Zdrowia, pomyslnosci i nadziei na lepsza przyszlosc z okazj
Bozego Narodzenia dla Wszystkich zycze
Bozego Narodzenia dla Wszystkich zycze
TTTTTTTTTffffffffffffffUUUUUUUUUUUU!!!! ku***** wódą
a ja napisałem wodą
Lila...numerek GG zmieniłaś czy masz ten stary
Lila...wiadomo o co biega
13max
profesorze..ten stary ale muszę najpierw ściągnąć gg na tego kompa bo ściągam ściągam i ściągnąć nie mogę
Lila...spokokiedyś sobie popiszemy na gg jak za starych dobrych czasów
Lila...
Lili..nic nie jadłem od wczoraj nie ma apetytu na nic ..leże i kwicze
Lili..tak nadaję na plaster ..dzisiaj dobrze ze pszespałem prawie cały dzień ..ale wpdaj ..banieczy mnie postwią na nogi
dziś losuje janusz przebrany za mikolaja
torsan Ty zamiast Małgosi przyjemność robić robisz sobie widzę bo to dla siebie kupiłeś
Lila..
MAX...ciekawe jak szybko by Cię postawiły na nogi?Potem banieczki leżałyby koło flaszeczki ,też chore
torsan...oooo to jak się spodobało to git,a Ty od niej co dostałeś?
o widze że nadal jestem zarejstrowany.
krótkie pytanie: mam troszkę hajsu i zastanawiam się w co najlepiej grać jeśli chodzi o stosunek ryzyko/wygrana
myślę o multimulti 3/3 stawka 10 bez plusa. koszt 25 zł możliwa wygrana 540 zł. ktoś poleci coś innego? mam zamiar postawić 10 razy zakład i zobaczyć czy chociaż 1 trójeczka wpadnie
krótkie pytanie: mam troszkę hajsu i zastanawiam się w co najlepiej grać jeśli chodzi o stosunek ryzyko/wygrana
myślę o multimulti 3/3 stawka 10 bez plusa. koszt 25 zł możliwa wygrana 540 zł. ktoś poleci coś innego? mam zamiar postawić 10 razy zakład i zobaczyć czy chociaż 1 trójeczka wpadnie
Lila....tak naprawdę nie wiem kto losujeteż się zastanawiam
Lila po kolacji leżałem,żeby strawić jedzenie,dwa razy beknąłem i raz puściłem bąka:grypa jeszce mnie dusi:
MAX..Ty banieczko na banieczki siły byś znalazł a na jedzenie sił nie maszgadzino
Lila..bardzo dużo jesteśmy nie w temacie
Lili..ale dopiero po banieczkach bym znalazł siłę na banieczki
hipcio...
hipcio...
hipcio...
spytam ponownie bo same piwka ludzie tu stawiają ;p
gracz.....najlepiej grać w to co sam chcesz nie sugerując się innymi.Zacznij może drapać zdrapki
witam wszystkich
jak tam
jak tam