Wpisy 1 293 757 – 1 293 856
24 grudnia 2012 16:23 → 24 grudnia 2012 21:13, 100 wpisów
Powoli czat cichnie - wszyscy pewnie zbierają się do wigilijnej kolacji . Życzę wszystkim jeszcze raz Wesołych Świąt - a i mnóstwa podarków !
Dzień dobry wam wszystkim (: z okazji Świąt Bożego Narodzenia, wigilii, szczęśliwego nowego roku życzę wam moi mili i redakcji multipasko.pl: zdrowia, szczęścia, kto się uczy bardzo dobrych ocen, bardzo dobrze płatnej pracy albo w ogóle pracy aby była bo z tym różnie wiem jest na własnym przykładzie, prezentów, ciepłej atmosfery z rodziną i najbliższymi, szampańskiego Sylwestra, żebyście się co niektórzy opamiętali z tym jedzeniem nie żebym wam bronił ale z umiarem bo potem może brzuch was boleć na drugi dzień, aha zero alkoholu ma się rozumieć bo o 0:00 pasterka jest ja idę a wy jako ministrant i pomyślności bo teraz jadę do rodziny na kolację.
Wesołych Świąt w rodzinnym gronie,miłości,pogody ducha,szczescia w życiu i typowaniu wszystkim życze
dla pasko i paskowiczów
a to jak bedziecie rozpakowywac
http://www.youtube.com/watch?v=ThWmqGwU44M
a to jak bedziecie rozpakowywac
http://www.youtube.com/watch?v=ThWmqGwU44M
Zdrowych i spokojnych swiąt dla wszystkich.Aby ktos z forumowiczow rozwalil tego bonusikaPozdr
,,Wyjątkowe to Święta bo łączą ludzkie serca.Są to Święta zgody i miłości i radości,,
dopiero teraz tutaj zalukałam witam cieszę się ogromnie z 7/10 torsana
Mają chwilkę "wolności" chciałabym wszystkim życzyć :
Zdrowych,spokojnych,rodzinnych Świąt
aby Dziecina która się jutro narodzi
przyniosła wiarę,nadzieję i miłość...
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Na tegoroczne radosne święta Bożego Narodzenia i zbliżający się Nowy Rok dużo szczęścia,pomyślności ,pogody ducha i wiary w lepsze jutro ....dla Pasko i wszystkich tu zaglądających
Pokój i cisza wigilijnej nocy, niech zapanują w naszych sercach i na całym świecieRadosnych Świąt Bożego Narodzenia
JAk trafie 10 liczb to mam 250 tysicy plus ten bonus jaki jest aktualnie . NAwet jak bez plusa zagram ?
m.dorotka
torsan
8/10, to /chyba/ jeszcze można brać 'na klatę'...
torsan
8/10, to /chyba/ jeszcze można brać 'na klatę'...
dlatego jak nie gram to nie typuje te 8/10 można przeboleć ale więcej już nie
Po kolacji.A że rybka lubi pływać,to
Robal.
Prawie zupełnie odwrotnie.To znaczy?
Prawie zupełnie odwrotnie.To znaczy?
Kosmaty.Tak
e46
tzn, jak już zatypuję, jeśli to zrobię - to "muszę" wysłać, poza oczywiście -dwunastoma liczbami do mini i lotto - ale też c o ś z nich pichcę - oczywista - nie pełnymi i nawet nie w części, j a k o ś "rozsądnej" skróconymi
tzn, jak już zatypuję, jeśli to zrobię - to "muszę" wysłać, poza oczywiście -dwunastoma liczbami do mini i lotto - ale też c o ś z nich pichcę - oczywista - nie pełnymi i nawet nie w części, j a k o ś "rozsądnej" skróconymi
Robal.
Ja myślałam,że Ty piszesz do 790,.
Ja myślałam,że Ty piszesz do 790,.
Fabik.
Nie znasz takiego powiedzonka?
Nie znasz takiego powiedzonka?
Robal.
Z chęcią
Z chęcią
Lila
fabik...chodzi o to że,po zjedzeniu rybki trzeba się napić czegoś z % będzie rybka pływac w brzuchu
emerytko...ale się naczytałam ciekawych rzeczy normalnie musk mi się zlasował
Fabik.
Jesteś na etapie"mamo dlaczego"?
Jesteś na etapie"mamo dlaczego"?
Lila.Ja też się naczytałam.
Robal.
Ale na pewno konkretny.
Ale na pewno konkretny.
emerytko...ja normalnie nie wiedziałam że,tak mi się chce jeździć w te i nazad
Jest taka tradycja,że kładzie się pieniążki pod wigilijny talerz.Ja zapomniałam o tym i w przyszłym roku będę biedna jak mysz kościelna.
emerytko..oj tam oj tamKtoś to wymyślił z nudów i się przyjęło .Będziesz własnie bogata
No tak,trzeba liczyć na przychylność TS.
to może ? - za zdrowie p Maćkalotto i pozostałych, ale tylko, co bardziej ogarniętych pracowników ts'a ?
I nieobecnych /z różnych powodów/, i tych, co /już/ nie mogą i niedochapanych
torsan
jesteś ?
a do ilu liczb typujesz, i na ile grasz skreśleń - generalnie ?
jesteś ?
a do ilu liczb typujesz, i na ile grasz skreśleń - generalnie ?
------
...............
Dobry wieczór.. .
...............
Dobry wieczór.. .
Liczba dnia... . + 21.
Tyle stopni CIEPŁA, było dzisiaj w Bawarii.. .
--------------------------------
Tyle stopni CIEPŁA, było dzisiaj w Bawarii.. .
--------------------------------
Lila.. .
------------------------
------------------------
Ania.. .
-------------------
-------------------