Wpisy 1 293 393 – 1 293 492
23 grudnia 2012 22:14 → 23 grudnia 2012 22:32, 100 wpisów
Losowanie
Ja miałam taki chaos i galimatias, że nawet nie miałam czasu na typowanie którąś z moich metod. Puściłam więc 5/5 z CH/T od razu hurtem aż do środy oraz swoją kochaną czwórkę 48/50/63/78 na dwa dzisiejsze losowania z tym, że zamiast jak zwykle 3,18,33 lub 51,55 dodac dodałam 6,10,76 czyli datę urodzenia no i tylko 4/7 o 14-stej
Monet
albo gdzieś po sieci - jak nadaje, z pewnym przestawianiem kawałków wypowiedzi
albo gdzieś po sieci - jak nadaje, z pewnym przestawianiem kawałków wypowiedzi
falu...w realu lepiej wolę nie pisac co by było,jeden strzał i dwa trupy
amour..siemka
amour i oczywiście życzenia wspaniałych Świąt Bożego narodzenia
o ***apomyliłem emotę
amour...
453
Lila
witam wszystkich wszystkim zycze zdrowych wesolych swiat
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,03,07,12,13,23,26,28,36,39,44,52,61,62,66,68,71,73,75,79
Plusem jest liczba: 13
02,03,07,12,13,23,26,28,36,39,44,52,61,62,66,68,71,73,75,79
Plusem jest liczba: 13

medusia tobie również spokojnych ciepłych i radosnych świąt życzę za życzenia dziękujemy
Mój brat ma urodziny 20 grudnia do prezentu dołączyłam mu zdrapkę a dokładnie słonika na szczęście. Zrzędząc, że on nigdy niczego nie wygrał i pewnie nie wygra zdrapał i... wydrapał 40 złotych. No ja też chcę miec takiego pecha jak on
Wesołych Świąt wam wszytkim życze i idę tam bo nie mam siły na pisanie ...pa i wygranych
Panie
Panowie
Panie
Panowie
Maxi zdrowia.

marek33 i życzenia spędzenia w rodzinnej atmosferze spokoju i radości nadchodzących świąt
kosmaty
Świąt takich jakich długo nie zapomnisz oraz prezentów jakie sobie wymarzyłeś, ale przede wszystkim ciepłej i radosnej atmosfery w czasie spędzania z rodziną najpiękniejszych dni w polskim kalendarzu
Świąt takich jakich długo nie zapomnisz oraz prezentów jakie sobie wymarzyłeś, ale przede wszystkim ciepłej i radosnej atmosfery w czasie spędzania z rodziną najpiękniejszych dni w polskim kalendarzu
życze wszystkim zdrowych ,wesolych swiąt dużo humoru i dobrego jedzenia
Zycze też PASKO I WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM NIEZNANYM
ZDROWYCH I WESOLYCH SWIĄT
Zycze też PASKO I WSZYSTKIM UŻYTKOWNIKOM NIEZNANYM
ZDROWYCH I WESOLYCH SWIĄT

witam wszystkichżyczę Wam radosnych Świąt Bożego Narodzenia niech dzieciątko Was obdarza mnóstwem łask,13 max zdrowia i jeszcze raz zdrowia
ja ..1/1..
lila .. kodi ..dobrze wiedziałem nie wezme oby pewniaka kondi
lila .. kodi ..dobrze wiedziałem nie wezme oby pewniaka kondi
hipcioo...
hipopotan czytałam,że od 7-miu miechów nic się Tobie nie udało trafić ,toż to paranoja
lila..no dobra jasne ja sam cichoo
Lila jak na wigilie zje się za duzo,to potem sie leży na łóżku i kwiczy:
Witam Chciałam Złożyc Wszystkim Życzenia: Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Reniuszka takiego właśnie mam pecha,tyle miesiecy gry i tylko 12zeta raz:
ts ty zarazo.znowu 2/7 już nawet 2zeta nie idzie wygrac.hańba!ide spać.rano pobudka do raboty.powodzenia grajacym jutro
zaraz się zmywam lulu