Wpisy 1 293 293 – 1 293 392
23 grudnia 2012 22:00 → 23 grudnia 2012 22:13, 100 wpisów
medea76 dziękuję za życzenia i tobie wszystkiego dobre i najlepszego zyczę
Max
grypka ? napintala w gnatach i cały czas pawiować się chce ?
grypka ? napintala w gnatach i cały czas pawiować się chce ?
lizkaviva ta co szantażowała prywatną korespondencją i wyciągała na czata ?
gaja
No i oczywiście jak najserdeczniejsze życzenia aby święta były cudowne a prezenty sprawiły, że będziesz miała uśmiech od ucha do ucha i to szczerze a nie z miłości do tych którzy ci je dali
No i oczywiście jak najserdeczniejsze życzenia aby święta były cudowne a prezenty sprawiły, że będziesz miała uśmiech od ucha do ucha i to szczerze a nie z miłości do tych którzy ci je dali
Rob ..nie pytaj gorączka prawie 39 i zdycham połamało mnie na maxa leze i kwiczze nie mam siły na nic
Medusiu Tobie także ZDROWYCH,RODZINNYCH ŚWIAT I NIEZWYKŁYCH PREZENTÓW POD CHOINKĄ!
dokładnie i jeszcze ponoć sie obraziła za to porównanie prawdę
ponylona..ty kto tu ku*** jest bo nie dosłyszalem
madzia
to już nudne - sama żeś wywaliła, wszystko, o sobie, a
ewentualne "prywata" , to miały być twoje bluzgi
żalpl
to już nudne - sama żeś wywaliła, wszystko, o sobie, a
ewentualne "prywata" , to miały być twoje bluzgi
żalpl
czekam
rustu2009
życzę Ci ciepłych i spokojnych świąt z Twoją córką byście wspólnie wspaniale spędzili ten najpiękniejszy czas w roku
życzę Ci ciepłych i spokojnych świąt z Twoją córką byście wspólnie wspaniale spędzili ten najpiękniejszy czas w roku
Witam,wszystkich bez wyjątku.Życzę wszystkim udanych Świąt Bożego Narodzenia,niech wam się darzy,co sobie pomarzycie.
złoty..
rustu..
gaju dopadła mnie przez te moje ekapady nocne grypka
rustu..
gaju dopadła mnie przez te moje ekapady nocne grypka
profesorze..jak to kto? Klon 77albo jej ELF któremu dyktuje co ma pisać
określ się czekam
Lila..wiem to
max
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia byś mógł sobie poświętowac jak lubisz a oprócz tego całej fury wysokoprocentowych prezentów pod choinką (oczywiście same naleweczki dla zdrowia)
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia byś mógł sobie poświętowac jak lubisz a oprócz tego całej fury wysokoprocentowych prezentów pod choinką (oczywiście same naleweczki dla zdrowia)
co ku**** raszplo mowę ci odieło piszczekam
PASKO MOŻESZ NAPISAĆ KIM LUB SKĄD JEST POMYLONA I LIZKAVIVA oficjalnie na czacie?
A CO TO ZA JAKIES TANIE NOWE SCIE R WA ZAKLOCAJA NASZ LUX SWIATCZNY CZAT?
max może podesle Ci jakieś dobre xxx na gorączke to bym może pomógl ?
lizkaviva....mam cię głęboko w ch*******
Wszystkim życze zdrowych(zwł.Maxiu,Hipciu),rodzinnych świąt,cudownych prezentów !!!
Już dzis zycze gdyz nie wiem czy jutro bede na chacie
Już dzis zycze gdyz nie wiem czy jutro bede na chacie
max
Jeśli nie jesteś uczulony na cytrusy lub nie masz kłopotów z żołądkiem to spróbuj ataku dużą dawką wit. C czyli 1000 mg. Kuracja zazwyczaj szybko bo nawet na drugi dzień stawia na nogi. Minus taki, że jesteś słaby jak niemowlę
Jeśli nie jesteś uczulony na cytrusy lub nie masz kłopotów z żołądkiem to spróbuj ataku dużą dawką wit. C czyli 1000 mg. Kuracja zazwyczaj szybko bo nawet na drugi dzień stawia na nogi. Minus taki, że jesteś słaby jak niemowlę
Lila....
Uluś ..dzisiaj jest juz lepiej ale co miałem w nocy i cały dzień nie pytaj ..
stasia, bella cellulize, krasnoludka, fantazjo, paskudo, zauroczona itd itd
sam9
I dziękuję Ci za życzenia, które oczywiście składam także Tobie
I dziękuję Ci za życzenia, które oczywiście składam także Tobie
złoty...nie podsyłaj dziesiaj nie chcę oglądac lizaków
medusia ..teraz jestem słaby już ...ledwo palcami operuje ta goraczka mnie dobija
medusia ..teraz jestem słaby już ...ledwo palcami operuje ta goraczka mnie dobija
Lila..spoko
jest dobry klimat miedzy ludzmi a ktos przyjdzie i zrypie wszystko heh jeszcze na czas siat i zaraz wygranych
adminsuper
falu..ona ma to do siebie że zadymą siedelektujeporypana kobiecina
Monet i oczywiście dla Ciebie także najserdeczniejsze życzenia takich Świąt i prezentów jakie sprawią Ci największą radośc
W tamtym roku dzien przed wigilia trafilem 5/5 mam nADZIEJE ze stanie sie to tradycja hehe
Lila kozaczyc na necie? LOL to lux odwaga bo przeciez na realu to sie zadna nie odezwie heh neokozaki
Witam wszystkich
KOCHANI z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam wszystkim udanych świąt, szczęscia, zdrowia, radości, życzliwości od ludzi, miłości od bliskich oraz błogosławieństwa bożego
KOCHANI z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam wszystkim udanych świąt, szczęscia, zdrowia, radości, życzliwości od ludzi, miłości od bliskich oraz błogosławieństwa bożego