Wpisy 1 291 075 – 1 291 174
22 grudnia 2012 12:55 → 22 grudnia 2012 14:03, 100 wpisów
Wędlinka powędzona jeszcze tylko coś wygrać i można zaczynać święta
mirnam
dzis pospalem az łeb mnie tak napier....a
torsan
w szpitalu tak
w domu nie
Lila
torsan..ja o 3 nad ranem jeszcze z psem na spacer poszłam,chyba mi już całkiem od***ala
w poniedziałek w dom puszczają , ale urwe sie juz jutro
tak lili szpital
tak lili szpital
Ja też zerwałem się na równe nogi z samego rana o 11
a ja mam smaka na
jajcówkę adwokata ajerkoniak
jajcówkę adwokata ajerkoniak
no wiem lili do sylwestra niccc %
lili obiecali nam tez koniec swiata i co
to oszusciiii jak TS
to oszusciiii jak TS
wstretne maje
dlatego tez nie lubie pszczółki maji
dlatego tez nie lubie pszczółki maji
nie kłamałem nie piłem
lilus skarbie
obiecałem ze nie piju to nie piju
i niepale ......
tylko e-faje
obiecałem ze nie piju to nie piju
i niepale ......
tylko e-faje
Muszę żonie powiedzieć żeby szpic ustawiła ...na choince
Lila masz już choinkę ?
Lila masz już choinkę ?
dzien dobruchu teraz typuję i znikam...
lila....yy dzis powinno koniec świata buum ..ja widzę jeszcze zyje nic stało..jeden ameryki dzidzi stworzył całego świata i opowiadają taki bajek ...a my po co noszą strach
Sztuczną, raz miałem żywą i musiałem dziennie zamiatać pod nią, tak świnia się sypała
krzysio....Majowie są sobie sami winni że wyginęli a w te bajeczki o końcu świata nie wierz,to bujdy na resorach
Lila jeszcze pies się w tych igłach położył i roznosił po całym domu. Sama radość to była
lila ...wiem majów ..taki okrogłe kalendarzowy jak dawno kto zostawił na ziemie i zdechł nic nie było tłumaczył,,ale nowy ludzie małpuchu znalazł w ziemie nic nie znają ..nic nie wie co to jest czyli to jest pomyłkaaa
player....a najgorzej jak się w dywan wbiły mendy i trzeba było wyciągać szał miałam pewny
i dobra znikam...i dzida..
Gorzej jak pies poleży pod choinką i potem lubi w łóżku się położyć
krzysio..Majowie sami przyczynili się do tego że,wyginęli .Składali ludzi w ofierze i wrzucali trupy do wody którą później pili i tak sami sobie zaszkodzili.Choroby ich zabiły
***player*** mój pies odszedł od nas już cztery miesiące temu. Ale ja bym nawet wolał, żeby te igły roznosił - ale był. Na to jest sposób : wyniosłem dywany !
Sztuczna choinka i po kłopocie
Lila - ja nie znoszę plastikowych choinek - wolę nawet stroiki - ze świerku żywego!
To prawda, ale ja kupuję u gościa który specjalnie po pto posadził na własnym terenie świerki.
Monsiu....ładnie w domu pachnie ale potem sprzątania trochę jak się sypie
ja mam plastykowe choinki...jeden człowiek lubi niszczy w lesie..
No jak to Lila o takiej z szpicem myślałem
lila ...np jak ty juz znalazłaś i nic nie wiesz ..jak kto ludzie całego świata tez nie wie..
-----
http://d.naszemiasto.pl/k/r/87/d0/4f07f5f6b76f5_o.jpg
-----
-----
http://d.naszemiasto.pl/k/r/87/d0/4f07f5f6b76f5_o.jpg
-----
Lila - na starociach w LAMUSIE w Boczowie kupiłem taką ceramiczną misę ze śrubami do mocowania choinki, i w ten sposób ona jest cały czas we wodzie -długo wytrzymuje. Ale rzeczywiście trochę się obsypuje.
Żonie właśnie mówię że szpic już gotowy
lilka jakoś leci powolutku urlop mam od dziś, do pracy dopiero śmigam 02.01.2013r Mam czuje się lepiej
mała....to fajnie że czuje się lepiej a wiadomo co to w końcu jest?
lilcia to guz - wiadomo o co chodzi, ale najważniejsze, żeby nie było przerzutów
Żeby choinka się nie gubila igieł do wody trzeba wlać setkę wódki
mała....
Jak na nią patrze to mi sie zdaje że ona na wszystkich krzyczy w domu i nic jej nie pasuje.
torsanie ..pasuje twoja cycy TS..