Wpisy 1 290 999 – 1 291 098
22 grudnia 2012 10:39 → 22 grudnia 2012 13:04, 100 wpisów
Witam wszystkich. Na dobry początek wydrapane w krzyż 6zł i 20zł na nr 077
Czwórkę plus, na dwa losowania z maszyny 09,21,58,64
z dzis byłem dzis w kolektórze z moja i jakiez zdziwienie kiedy była przekonana ze wygrała 28zł a do wypłaty prawie 2-stówki,okazało sie ze spisała 19 liczb /jedna umkneła/ i z 6/10 zrobilo sie 7/10 oraz nainnych zakładach nastapiły zmiany,
A w tym miesiacu ani razu w keno nie trafiłem papierowej wygranej min. 48zł, a zawsze były min. 1-2 na m-c, a czasem nawet i 7-9
drapek niemam jakiejs kolektorki miłej zebym przyniej stał i grał w keno
ze 2l.temu to zdarzało mi się grać na wiecej losowań, ale sobie już z tym dałem spokój, tym bardziej że wczoraj popołudniu jakiś koleś grał 4/4 keno stx 10 i prze***ł 60zł w 3 losowaniach - a w sumie 2/4 w keno nie tak trudno trafić, ale maszyna go wyruchała
drapek,
nie wyruchała, nie wyruchała, tylko
powiedzmy sobie szczerze, no już, co jak co, ale keno, to bez żadnych fiku-miku, 'gra' z komputerem centralnym i gostek akurat nie wszedł w cykl dokarmiania marzycieli
nie wyruchała, nie wyruchała, tylko
powiedzmy sobie szczerze, no już, co jak co, ale keno, to bez żadnych fiku-miku, 'gra' z komputerem centralnym i gostek akurat nie wszedł w cykl dokarmiania marzycieli
kosmaty
ja lubię 1 w mini choć rzadko pada - ale z tą liczbą są dobre wygrane
ja lubię 1 w mini choć rzadko pada - ale z tą liczbą są dobre wygrane
Aaaaaa, przepraszam, noooo skoro, to Jolka tak twierdzi
drapek, a ta tajemnicza liczba, to sama najlepsza, jak ?
drapek, a ta tajemnicza liczba, to sama najlepsza, jak ?
r36 wszystkie moje liczby są ... najlepsze- pod warunkiem że padną
Witam serdecznie z samego srodka cyklonu czyli koncowych porzadkow przedswiatecznych.
wszystkich
Ja kontynuujac test zdrapek wg numerow z mojego klucza trafilam wczoraj 20 zeta w 4asy,no 2 w sz10 numery z mojej listy
Za to mm
No a teraz wracam do sprzatania
wszystkich
Ja kontynuujac test zdrapek wg numerow z mojego klucza trafilam wczoraj 20 zeta w 4asy,no 2 w sz10 numery z mojej listy
Za to mm
No a teraz wracam do sprzatania
kosmaty na boże narodzenie wyślę z 5 zakładów mini, może wówszas coś od Ciebie zapożyczę
medea
wczoraj 2 razy 4/6
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/grzegorz-lato-wciaz-zarabia-na-euro-2012,1,5377696,wiadomosc.html
Kolega 'fryzier" przekrętas meczowy to przy koledze byłym prezesie Lato niczym się jawi.
Kolega 'fryzier" przekrętas meczowy to przy koledze byłym prezesie Lato niczym się jawi.
Lila
kris
A cyferki dalej z tego samego zrodla Nie mam czasu by usiasc na spokojnie i popracowac nad tym co mi przyslales
kris
A cyferki dalej z tego samego zrodla Nie mam czasu by usiasc na spokojnie i popracowac nad tym co mi przyslales
Witam.Wszystkim graczom życzę zdrowych,radosnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia.Niech zdrowie i humor was nie opuszczają,wszystkie inne sprawy można załatwić.Ponad to dowiedziałem się od pływających u mnie 3 karpi że nie będzie dla ludzkości końca świata.Jak donoszą moje prywatne źródła to koniec Świata ma być 23 grudnia,ale tylko dla żywych karpi.No i przypominam że łuska karpia noszona w portfelu gwarantuje dobrobyt,i dostatnie życie.I do boju hej na buka.
torsan...kurna nie ma mniemuszę ściągnąć gg na tego kompa z którego pisze teraz to pobajerzymy
GDZIE
TEN
KONIEĆ
ŚWIATA
witam wszystkich przezylismy jako nieliczni
to zagrajmy w totka
TEN
KONIEĆ
ŚWIATA
witam wszystkich przezylismy jako nieliczni
to zagrajmy w totka
torsan..u mnie też zimnica ale śniegu ni ujaco toza święta bez śniegu
lili zyjemy
Wędlinka powędzona jeszcze tylko coś wygrać i można zaczynać święta
mirnam
dzis pospalem az łeb mnie tak napier....a
torsan
w szpitalu tak
w domu nie
Lila
torsan..ja o 3 nad ranem jeszcze z psem na spacer poszłam,chyba mi już całkiem od***ala
w poniedziałek w dom puszczają , ale urwe sie juz jutro
tak lili szpital
tak lili szpital
Ja też zerwałem się na równe nogi z samego rana o 11