Wpisy 1 290 899 – 1 290 998
22 grudnia 2012 08:54 → 22 grudnia 2012 10:38, 100 wpisów
długo chodziła parka 1,44 to może jak wczoraj było 1 to dzisiaj będzie 44 , ale to tylko może
Dzień dobry.Miłego dnia i wysokich wygranych.
drapek
jest jeszcze co w xingo wygrać? kupiłem już 20 xingo pokolei w numerach i miałem 5 i3 zł tylko
jest jeszcze co w xingo wygrać? kupiłem już 20 xingo pokolei w numerach i miałem 5 i3 zł tylko
osobiście dzisiaj postawiłem na parkę 36,18 i tak dalej
greg 14 też mam ta trójka w tym miesiącu wystąpiła 9 x
14,24,76
greg 14 też mam ta trójka w tym miesiącu wystąpiła 9 x
14,24,76
Drapek
Trisetum
Deki
Trisetum
Deki
U nas Xingo wykupione
ale te xingo juz powoli mało tego jest w srode byłem w 3 zb i nic
Greg
Wiesiek
Wiesiek
wiesiek
orientacyjne w każdej paczce xingo jest 23-24losy pełne/na 100szt.
orientacyjne w każdej paczce xingo jest 23-24losy pełne/na 100szt.
drapek
ostatnio miałem xingo i tylko 50% liczb miałem do drapania
ostatnio miałem xingo i tylko 50% liczb miałem do drapania
Deki.
Za jedną liczbę
Za jedną liczbę
wiesiek to jest możliwe, ja sobie dopiero jutro xingo kupię - mam taką zasadę, że jak w danej paczce drapnę 20zł lub 50zł - dalej z tej paczki nie kupuję
wiesiek a starej exp też są jeszcze 2gł. wygrane - zdrapek w sprzedaży jest mniej niż xingo
drapek
to sugerujesz żebym kupował dalej z tej paczki?
zostało tam jakies 60 szt.babka mówi że tego nikt nie kupuje ale miała już kilkanaście sprzedanych
to sugerujesz żebym kupował dalej z tej paczki?
zostało tam jakies 60 szt.babka mówi że tego nikt nie kupuje ale miała już kilkanaście sprzedanych
tylko ze ***a nie da ci wybrać tylko targa albo z przodu albo z tyłu jak chcrsz
Deki.Widziałam.
Deki.
Za liczbę,ktorą dajesz dzisiaj.
Za liczbę,ktorą dajesz dzisiaj.
wiesiek
gdybyś wiedział jakie wygrane z tej paczki już wypłaciła- to by było łatwiej coś podpowiedzieć - prawdopodobnie jak w paczce jest 20zł to są jeszcze ze 3-4 wygrane po 10zł i drobne po 5 i 3; natomiast jak w paczce jest 50zł wówczas jest tylko 1x10zł i drobne po 3 i 5zł;;; wygrane od 100zł losowo rozrzucone
gdybyś wiedział jakie wygrane z tej paczki już wypłaciła- to by było łatwiej coś podpowiedzieć - prawdopodobnie jak w paczce jest 20zł to są jeszcze ze 3-4 wygrane po 10zł i drobne po 5 i 3; natomiast jak w paczce jest 50zł wówczas jest tylko 1x10zł i drobne po 3 i 5zł;;; wygrane od 100zł losowo rozrzucone
drapek
popytam ją dzisiaj może coś powie czy ktos drapnął jakąś kwote
tak czy siak szansa na jakąś grubsza kase tez tam może być
popytam ją dzisiaj może coś powie czy ktos drapnął jakąś kwote
tak czy siak szansa na jakąś grubsza kase tez tam może być
tylko jak drapnał to poszedł gdzie imdziej wypłacić
też tak robie jak coś trafie
też tak robie jak coś trafie
2, 3,4, 6,8, 10,16, 21,22,25, 33, 42,77
4, 9, 13, 18, 26,22, 37, 38, 40, 44, 46,49,66
.
4, 9, 13, 18, 26,22, 37, 38, 40, 44, 46,49,66
.
drapek
ja xingo zawsze poprawiam w drapaniu na drugi dzień
bo zawsze mi jakaś liczba ucieknie,ale kasy to mi nie dodało
ja xingo zawsze poprawiam w drapaniu na drugi dzień
bo zawsze mi jakaś liczba ucieknie,ale kasy to mi nie dodało
to jest ryzyko, u jolki jest ok. 20szt zodiaka- były same wygrane po 2zł i 1x4zł- więc b.prawdopodobne jest 50zł, ale zawsze mógł je ktoś kupić wcześniej i wypłacić gdzie indziej
Deki.
Śmieszne to dopiero będzie.
Śmieszne to dopiero będzie.
wiesiek sprawdzaj zawsze liteki kontrolne; różne są tylko w przypadku trafienia X na 2,3,4 polu
wiesiek 3 małe literki CCC-3,RRR-5,AAA-10,ZZZ-20,YYY-50,SSS-100, HHH-500; od 1tyś różne literki
drapek
ide w smieciach poszukać reszty zdrapek i sprawdzać literki a nóż widelec przeoczyłem 3 zł
ide w smieciach poszukać reszty zdrapek i sprawdzać literki a nóż widelec przeoczyłem 3 zł
może się tak zdarzyć- w sumie jak kupiłeś 20pod rząd to min. ze 4 wygrane drapki powinny być; choć widziałem już lukę ok.14zdrapek pustych pod rząd (po 1zł)- jak drapacz u jolki drapie
drapek
nic z tegowszystkie maja literki różne i wszystkie puste
nic z tegowszystkie maja literki różne i wszystkie puste
.
Jasiu pisze list do Świętego Mikołaja:
- Mikołaju przynieś mi braciszka.
Mikołaj odpowiada:
- OK ale przyślij mi mamusię ...
.
Jasiu pisze list do Świętego Mikołaja:
- Mikołaju przynieś mi braciszka.
Mikołaj odpowiada:
- OK ale przyślij mi mamusię ...
.
Dzien dobry wszystkim
dzień dobry
z czapki, sufitu, czy jak tam zwał - trzydziestki - w trzech grach, a w mm dodatkowo sześćdziesiątki i poowwwoooo
........................................................
Przepraszam za staroć, ponieważ to tekst z 1998r, ale ...
jest w tym fragmencie coś ciekawego, takie "perełki"...
............................................................
>> Ten dzień pozostanie na długo w pamięci wszystkim miłośnikom gier liczbowych. W środę, 11 marca, z powodu podwójnej kumulacji kwota przeznaczona na szóstki w Dużym Lotku wyniosła prawie czterdzieści miliardów starych złotych, czyli więcej niż milion dolarów. Ta wielka fortuna spowodowała prawdziwy run na kolektury w całym kraju. Niepowtarzalna okazja sprawiła, że nawet ci, którzy na co dzień unikają kolektury, postanowili zagrać. Wszystkie punkty przyjmowania zakładów czynne były do godziny ósmej wieczorem/.../<<
Jedna z trzech trafionych wtedy szóstek płatnych po 1.331.222,- trafiona została w Moszczenicy przez siedmiu mężczyzn i trzy kobiety - przez "spółdzielnię" graczy ...
>>...W dniu losowania jeden z kierowców obchodził okrągłą rocznicę trzydziestu lat pracy. Postanowił z tej okazji wypełnić kupon Dużego Lotka. Zdecydował, że zagra na kupon systemowy na jedenaście skreśleń. Dlaczego na tyle, trudno powiedzieć. W każdym razie taka przyjemność kosztowała 160 złotych. Chodził więc po sklepie i namawiał na spółkę. W sumie zebrał dziesięć osób. Każda wpłaciła po 16 złotych. /.../ <<
.........................................................
I jeszcze raz - dobrego dnia
z czapki, sufitu, czy jak tam zwał - trzydziestki - w trzech grach, a w mm dodatkowo sześćdziesiątki i poowwwoooo
........................................................
Przepraszam za staroć, ponieważ to tekst z 1998r, ale ...
jest w tym fragmencie coś ciekawego, takie "perełki"...
............................................................
>> Ten dzień pozostanie na długo w pamięci wszystkim miłośnikom gier liczbowych. W środę, 11 marca, z powodu podwójnej kumulacji kwota przeznaczona na szóstki w Dużym Lotku wyniosła prawie czterdzieści miliardów starych złotych, czyli więcej niż milion dolarów. Ta wielka fortuna spowodowała prawdziwy run na kolektury w całym kraju. Niepowtarzalna okazja sprawiła, że nawet ci, którzy na co dzień unikają kolektury, postanowili zagrać. Wszystkie punkty przyjmowania zakładów czynne były do godziny ósmej wieczorem/.../<<
Jedna z trzech trafionych wtedy szóstek płatnych po 1.331.222,- trafiona została w Moszczenicy przez siedmiu mężczyzn i trzy kobiety - przez "spółdzielnię" graczy ...
>>...W dniu losowania jeden z kierowców obchodził okrągłą rocznicę trzydziestu lat pracy. Postanowił z tej okazji wypełnić kupon Dużego Lotka. Zdecydował, że zagra na kupon systemowy na jedenaście skreśleń. Dlaczego na tyle, trudno powiedzieć. W każdym razie taka przyjemność kosztowała 160 złotych. Chodził więc po sklepie i namawiał na spółkę. W sumie zebrał dziesięć osób. Każda wpłaciła po 16 złotych. /.../ <<
.........................................................
I jeszcze raz - dobrego dnia