Wpisy 1 289 756 – 1 289 855
21 grudnia 2012 15:14 → 21 grudnia 2012 17:19, 100 wpisów
jak cos unhappy to pisz bo po nowym roku wpadam do wawy i okolic na pare dni chyba
drapek no chyba że tak z + MM daje z 5-20 % większy zwrot w moim programie
z tymze ja niegram z plusem - gram tylko z mysla na duza kwote bez plusa
typowanie z + lepiej sie oplaca dlatego nie dalem tego w wersji niezarejestrowanej
Dzisiaj powtórzy się bardzo dużo liczb. Koniec bonusa jest bliski
W mapie jest jak najwięcej wskazówek
Minimum osiem liczb powtórzy się wieczorem
Należy dobrać dwie swoje liczby i nastąpi koniec bonusa
Przekonacie się ile liczb będzie powtórzonych wieczorem
Łobuzy zabrali mi pieniążki wczoraj wieczorem i dzisiaj o 14tej,teraz boję się dalej grać:
A mają zebrać 100 miliardów z mandatów od kierowców,a jak im nie wyjdzie to rzucą się na pieniążki z ts,by zapełnić dziurę budzetową:
23 razy chyba nie idzie 61,to jeszce nie rekord,bo czasami niektóre kulki trzymają w worku,nawet więcej niż 30 losowań:
Kasia ts mnie wykonczy,muszę krople na serce,zioła na nerwy zażyć:nadal od 7miesięcy tylko 12zeta najwyższa wygrana:
A jeszce już dwa razy o mało nie wywinąłem orła na schodach w drodze do kolektury:
to mówicie kol.
hipopotan,
że uśmiechanie się do ludzi jest, może być podejrzane ?
hipopotan,
że uśmiechanie się do ludzi jest, może być podejrzane ?
nie "z" tylko "do", ale ...
...faktycznie, w tym może coś być
to, co ?
uchował się
... to pod wieczorne ? ?
...faktycznie, w tym może coś być
to, co ?
uchował się
... to pod wieczorne ? ?
Siemka, gracie troszkę w zdrapki?
mirnam61 albo nie grać i odkładać kasę na konto
i to mi się wydaje że lepszy sposób na wygraną
Ile można czekać? Ale jak trzeba to poczekam jeszcze.
Dziś nie wyslalam,ale miałabym 3/5
Dziś nie wyslalam,ale miałabym 3/5
Dostałem przed chwilą meila od info@premium o kumulacji w Euro Minionos 100 mln
Pasko
1 289 646.
być może była to pierwsza odsłona
i pytanie nawet zadałem... powtórzę -
czy widzisz możliwość ustawiania map nie w regularnych krokach, tylko jakby z dowolnych losowań - no nie wiem - wpisane numery choćby tych, które chciałbym zobaczyć
1 289 646.
być może była to pierwsza odsłona
i pytanie nawet zadałem... powtórzę -
czy widzisz możliwość ustawiania map nie w regularnych krokach, tylko jakby z dowolnych losowań - no nie wiem - wpisane numery choćby tych, które chciałbym zobaczyć
Gdzieś zaglądałeś, gdzieś zostawiłeś namiary na siebie i masz...
Robal: byłaby taka możliwość. Musiałbym dodać kolejne pole do wypełnienie... do tej pory nikt nie pytał o taką możliwość i w sumie nie bardzo wyobrażam sobie co byś za mapę chciał w ten sposób uzyskać?
nie chciałbym dodawać rzeczy i komplikować mapę specjalnie dla jednej osoby szczerze powiedziawszy
Pasko
umieszczałbym tam ew. losowania, w których padło coś "z mojego", lub z jakoś "ciekawszymi" wygranymi, czy ilościami, czy kwotami
spoko
oczywiście rozumiem - nie zaprzątaj tym sobie głowy
umieszczałbym tam ew. losowania, w których padło coś "z mojego", lub z jakoś "ciekawszymi" wygranymi, czy ilościami, czy kwotami
spoko
oczywiście rozumiem - nie zaprzątaj tym sobie głowy
...
Po liczbach - "moich" - jest,
bardziej chodziło mi po ilościach, kwotowo, czy ilościowo - w znaczeniu - rekordy trafień w stopniach, ale naprawdę - nie widzę problemu, nie ma sprawy, nie było tematu
Po liczbach - "moich" - jest,
bardziej chodziło mi po ilościach, kwotowo, czy ilościowo - w znaczeniu - rekordy trafień w stopniach, ale naprawdę - nie widzę problemu, nie ma sprawy, nie było tematu
Sposób na wygraną jest zawsze,trzeba tylko prawidłowo przeczytać mapę
Witam wszystkich ponownie pod koniec bardzo pracowitego dnia pracy
W szoku jestem przyszło co prawda zamiast umówionych wcześniej 10 osób tylko 3, ale za to z takimi sprawami, że od czternastej do teraz nawet nie miałam chwili przerwy. Jeszcze 50 minut i ... święta
W szoku jestem przyszło co prawda zamiast umówionych wcześniej 10 osób tylko 3, ale za to z takimi sprawami, że od czternastej do teraz nawet nie miałam chwili przerwy. Jeszcze 50 minut i ... święta