Wpisy 1 289 684 – 1 289 783
21 grudnia 2012 14:34 → 21 grudnia 2012 16:08, 100 wpisów
No to jeszcze weekend i bonus pęknie z chybił trafił do kilku osób...
No to trzeba coś na wieczór puścić by bonusika sierotkę przed Wigilią do serca przytulić
Bonus to już nie tylko pieniądz... to stan umysłu. Niedługo zacznie żyć własnym życiem
rośnie by paść
agatkaa
Pasko tak i w pewnym momencie jak Skynet uzyska samoświadomość wywołując apokalipsę tyle, że tym razem bez Terminatorów
Pasko tak i w pewnym momencie jak Skynet uzyska samoświadomość wywołując apokalipsę tyle, że tym razem bez Terminatorów
kocur rosnie by upasc z wielkim stylem i moca
no to jest dobre pytanie. Chyba zrobię sondę... "Czy nie obawiasz się, że BONUS może wymknąć się spod kontroli TS, uzyska samoświadomość i zacznie zabijać?" TAK/NIE
co wy tak na ten bonus - niby okazja ale w zasadzie to nic wielkiego dla np amerykanina
Witam .Mam pytanie do Pana Janusza
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
angierskisam kombinujesz jak koń pod górę - programiki piszesz....a po co
angierski najlepszy program do lotto to zdecydowanie.... metoda na ch-trafił
drapek rownie dobrze mozna sprawdzac typowania metoda ch-t i testowac generator losowy - czyli to co ja robie np
z tymze obiektem badan jest maszyna losujaca, a generatorem moja statystyka
angierski
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
drapek no tak nawiasem mowiac, juz mi sie nie chce nic robic w programie
drapek ale u mnie losowy generator slabo typuje na poziomie sredniej
co innego jak duzo ludzi pusci losowo - to wtedy jeden moze wpasc na 8 mln np
drapek ale to nie takie proste moze sie mylic np +- 30 losowan
DariuszW
tylko teraz 84 zlote podziel na 5 = 16 gier - tyle mozna grac bez straty
ja tylko na chwile... nie wiem czy wiecie, ze prezesem ts-a zostal wojciech szpil... absolwent akademii sztuk pieknych...
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
unhappy
angierski ja nie gram na jedną liczbę +; tylko na 9/9+ lub 10/10+ - no a wiesz trafiona liczba + zawsze podnosi wartosć wygranej
ciekaw jestem, jakie to zalety pana szpila przesadzily o 'jednoglosnym' wyborze i przez jakie to okulary rada patrzyla, ze pominela fakt, ze byl on czlonkiem poprzedniego zarzadu...
ale w sumie nie chce sie denerwowac
ale w sumie nie chce sie denerwowac
drapek
jak cos unhappy to pisz bo po nowym roku wpadam do wawy i okolic na pare dni chyba
drapek no chyba że tak z + MM daje z 5-20 % większy zwrot w moim programie
z tymze ja niegram z plusem - gram tylko z mysla na duza kwote bez plusa
typowanie z + lepiej sie oplaca dlatego nie dalem tego w wersji niezarejestrowanej
Dzisiaj powtórzy się bardzo dużo liczb. Koniec bonusa jest bliski
W mapie jest jak najwięcej wskazówek
Minimum osiem liczb powtórzy się wieczorem
Należy dobrać dwie swoje liczby i nastąpi koniec bonusa
Przekonacie się ile liczb będzie powtórzonych wieczorem