Wpisy 1 289 643 – 1 289 742
21 grudnia 2012 14:19 → 21 grudnia 2012 15:03, 100 wpisów
bonusa jak nie bylo tak nie bedzie trafionego -> przypominam ze bez trafienia 10/10 zwrot z kazdego losowania ma TS na poziomie 25% wyzszym od sumy zawartych zakladow czyli 75%
albin
a bo to było takie intuicyjne vel pi razy sufit razy okno a jak widać moja intuicja już wzięła sobie wolne
a bo to było takie intuicyjne vel pi razy sufit razy okno a jak widać moja intuicja już wzięła sobie wolne
Lila
Lila....
Lila...
tabelka ma byc syta
bardziej chciałem zapytać jak widzicie tego typu filmy? A Ci, którzy nie wiedzą o co chodzi to jest nowy dział na stronie "Materiały wide". Bardzo widoczny (na czerwono) w menu i tam pojawił się ten filmik wczoraj.
Takie spoglądanie w mapy przypomina mi zdjęcie lub news w TV kiedy to podczas liczenia głosów w wyborach w USA, pokazali gościa jak patrzy w kartę do głosowania jak szpak w pi..zdę
ja się tez zmywam bo mószę też coś na swięta ugotowaćdo wieczorka narka
profesor1980
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 1 700 000 zł
No to jeszcze weekend i bonus pęknie z chybił trafił do kilku osób...
No to trzeba coś na wieczór puścić by bonusika sierotkę przed Wigilią do serca przytulić
Bonus to już nie tylko pieniądz... to stan umysłu. Niedługo zacznie żyć własnym życiem
rośnie by paść
agatkaa
Pasko tak i w pewnym momencie jak Skynet uzyska samoświadomość wywołując apokalipsę tyle, że tym razem bez Terminatorów
Pasko tak i w pewnym momencie jak Skynet uzyska samoświadomość wywołując apokalipsę tyle, że tym razem bez Terminatorów
kocur rosnie by upasc z wielkim stylem i moca
no to jest dobre pytanie. Chyba zrobię sondę... "Czy nie obawiasz się, że BONUS może wymknąć się spod kontroli TS, uzyska samoświadomość i zacznie zabijać?" TAK/NIE
co wy tak na ten bonus - niby okazja ale w zasadzie to nic wielkiego dla np amerykanina
Witam .Mam pytanie do Pana Janusza
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
Może warto byłoby wprowadzić bonus czyli dodsatkowe punkty za trafienie plusa w typowaniach
angierskisam kombinujesz jak koń pod górę - programiki piszesz....a po co
angierski najlepszy program do lotto to zdecydowanie.... metoda na ch-trafił
drapek rownie dobrze mozna sprawdzac typowania metoda ch-t i testowac generator losowy - czyli to co ja robie np
z tymze obiektem badan jest maszyna losujaca, a generatorem moja statystyka
angierski
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
ja się opieram na tym, że większość 6/6 pada ponoć z cht, natomiast TS nie podaje jak jest w przypadku gł. wygranych w np. mini, mm
drapek no tak nawiasem mowiac, juz mi sie nie chce nic robic w programie
drapek ale u mnie losowy generator slabo typuje na poziomie sredniej
co innego jak duzo ludzi pusci losowo - to wtedy jeden moze wpasc na 8 mln np
drapek ale to nie takie proste moze sie mylic np +- 30 losowan
DariuszW
tylko teraz 84 zlote podziel na 5 = 16 gier - tyle mozna grac bez straty
ja tylko na chwile... nie wiem czy wiecie, ze prezesem ts-a zostal wojciech szpil... absolwent akademii sztuk pieknych...
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
czyli mozna powiedziec wraca stare... bedziemy mieli nadal g..no opakowane w sreberka
unhappy