Wpisy 1 289 443 – 1 289 542
21 grudnia 2012 13:31 → 21 grudnia 2012 13:56, 100 wpisów
zaprosiłem Dariusza Witkowskiego na chat, który ma kontakt z oliwiją
generalnie osoba ta 20 kwietnia prosiła mnie o usunięcie konta na multipasko, potem przeszła chyba na goldenlotto
moze się myle, ale o śmierci tak lekko sie nie mówi, wiec dla mnie to podejrzane
kondi1...
Siemka, chciałbym się dowiedzieć od Was na jakiej stronce można sprawdzić ile osób brało udział w danym losowaniu lotto?
sprawdziłem raz jeszcze i faktycznie IP się krzyżują chwilami... więc albo to ta sama osoba, albo faktycznie taka kumpela, że pisały czasem razem na multipasko z tego samego kompa
Pasko: Czyli grało
Ja zawsze i od zawsze wiem i to mnie cieszy.
KŁAMSTWO na krótkich nóżkach do celu zapintala.
KŁAMSTWO na krótkich nóżkach do celu zapintala.
Lionel2012: myślałem, że oglądało losowanie na żywo (bo tutaj mamy też transmisję zawsze).
W dziale WYGRANE (link po lewej stronie) dla każdego losowania masz informację o ilości zawartych zakładów. Dla Multi Multi i Kaskady jest to wartość szacowana (ale dokładnie), natomiast dla Lotto, Mini Lotto, itd. jest podawana bardzo precyzyjnie.
W dziale WYGRANE (link po lewej stronie) dla każdego losowania masz informację o ilości zawartych zakładów. Dla Multi Multi i Kaskady jest to wartość szacowana (ale dokładnie), natomiast dla Lotto, Mini Lotto, itd. jest podawana bardzo precyzyjnie.
Nie jest to informacja o ilości graczy, tylko ilości zawartych pojedynczych zakładów. Jak ktoś puści Lotto za 30 zł, to się liczy jako 10 zawartych zakładów. Więc w sumie ilości osób nie da się policzyć oczywiście...
pasko jakas emotka swiateczna by sie przydala
Lila
deki72
andromeda
kondi
ulala
profesor1980
Lila
deki72
andromeda
kondi
ulala
profesor1980
deki...
albinlotto....
U mnie w domu już się na swięta gotuje
moze nikogo ale codziennie nowych rzeczy sie o sobie dowiaduje
czesc Senna
czesc Senna
multi lotek
- 2,10,21,27,33
- 38,41,47,56,73,76
7 minut juz sie doczekac nie moge bo jak bedzie lipa to sie zdenerwuje ;>
- 2,10,21,27,33
- 38,41,47,56,73,76
7 minut juz sie doczekac nie moge bo jak bedzie lipa to sie zdenerwuje ;>
Pasko: Dziękuję za info. Jest to bardzo precyzyjna informacja według Ciebie?
Lila...sama wszystko gotujesz na swięta
Lila...fajnie