Wpisy 1 289 384 – 1 289 483
21 grudnia 2012 13:15 → 21 grudnia 2012 13:45, 100 wpisów
Lila chyba też powinna to pamiętać bo to wtedy tu pisał na formum
nie wiem... nie znam nila..... dobra zostawmy rten temat... bo nie robi sie swiatecznie tylko konco swiatowo
jesli nil był z warszawy to jesgo poznała
i przez niego ta tragedia
i przez niego ta tragedia
mirnam
Ja 16,61 wieszczę od jakiegoś czasu a ta franca nie ma zamiaru wypasć
Ja 16,61 wieszczę od jakiegoś czasu a ta franca nie ma zamiaru wypasć
lila..nieeeeeeeee
medusia...
medusia...
siemanko witam typujących
Lila...
po pierwsze była... apo drugie to moja kumpela bliska.... opiekuje sie teraz jej córka
Już pusciłem mm w zółtej budzie
tylko troszkę zimno -13stopni
senna...
Lila...
andro...
andromeda a u korna meczy na krzywy{{krzywy} ryj to już nie będzie można oglądać?
Lila...no to jeszcze tak nie zimno
Lila...własnie losowanko
zatypuje w profilu
Lila...
Lila...2,4,6,8,12,15,22,23,25,35
5,8,31
Poznała podobo jakiegoś gościa przez neta zakochałasię,on jej nie chciał i strzeliła sobie samobuja podobno/Pasko a skąd ta oliwija jest luknąć możesz?
na nie--1,10,19,25,36,45,80--
andra...teraz jesteś zdrowa umiesz pisać ..śśśś ...a wcześnnie miałaś zmeczona leniwa luka ..pisałaś ...sssss...
ale u mnie słoneczko świeci aż mi normalnie kutwa się humor poprawił
Pasko a czy Sorelka i Oliwija nie występowały na tym samym IP?
zaprosiłem Dariusza Witkowskiego na chat, który ma kontakt z oliwiją
generalnie osoba ta 20 kwietnia prosiła mnie o usunięcie konta na multipasko, potem przeszła chyba na goldenlotto
moze się myle, ale o śmierci tak lekko sie nie mówi, wiec dla mnie to podejrzane
kondi1...
Siemka, chciałbym się dowiedzieć od Was na jakiej stronce można sprawdzić ile osób brało udział w danym losowaniu lotto?
sprawdziłem raz jeszcze i faktycznie IP się krzyżują chwilami... więc albo to ta sama osoba, albo faktycznie taka kumpela, że pisały czasem razem na multipasko z tego samego kompa