Wpisy 1 289 265 – 1 289 364
21 grudnia 2012 11:16 → 21 grudnia 2012 13:09, 100 wpisów
emeryt
obawiam się , że trochę źle mnie przeczytałeś - tak czasem jest, jak abstrakcja, czy ironia jest użyta - sorry
Monet
Szuka mówisz ? Coś jakby z.n.o.w.u "trujkąda" ?
Ale - przewinie do samego początku ?
Zdaje się /chyba/ do pytania: "niby, jak można tak grać" ?
Ponawianego przez kilka osób ?
..........................
takie nieporozumienia, to p r a w i e, jak pretensja do zakona, że opie r dolił jakiegoś trolla - niejakiego tyg'a, który wszystkim tu wsadził od f r a j e r ó w
Pasko
a może byś sprawdził - tyg'a, czy się przypadkiem z jakimś kiedyś już nie powtórzył, nie powtarza ?
tak, to p r a w i e, jak z innymi socjopatycznymi typkami, arogantami i bucefałami
..............................................
spokojnych, zdrowych, obfitych, rodzinnych świąt
obawiam się , że trochę źle mnie przeczytałeś - tak czasem jest, jak abstrakcja, czy ironia jest użyta - sorry
Monet
Szuka mówisz ? Coś jakby z.n.o.w.u "trujkąda" ?
Ale - przewinie do samego początku ?
Zdaje się /chyba/ do pytania: "niby, jak można tak grać" ?
Ponawianego przez kilka osób ?
..........................
takie nieporozumienia, to p r a w i e, jak pretensja do zakona, że opie r dolił jakiegoś trolla - niejakiego tyg'a, który wszystkim tu wsadził od f r a j e r ó w
Pasko
a może byś sprawdził - tyg'a, czy się przypadkiem z jakimś kiedyś już nie powtórzył, nie powtarza ?
tak, to p r a w i e, jak z innymi socjopatycznymi typkami, arogantami i bucefałami
..............................................
spokojnych, zdrowych, obfitych, rodzinnych świąt
majwoj>> tam wiązanki zaraz..
No wstanie człowiek w dobrym nastroju a ledwo oczy otworzy a tutaj takie coś 1289172 .
Bez ostrzeżenia w łeb wali.
I kuźwa żeby było wiadomo o co chodzi?
No wstanie człowiek w dobrym nastroju a ledwo oczy otworzy a tutaj takie coś 1289172 .
Bez ostrzeżenia w łeb wali.
I kuźwa żeby było wiadomo o co chodzi?
teraz ja siedze przy kompie i myśle i myśle ..
-----
http://old.rapidimg.org/images/beBlW.jpg
-
-----
http://old.rapidimg.org/images/beBlW.jpg
-
panie robala..jak dałem www ...zobacz na dole widzisz 59..czyli +1 = 60 wczoraj jest
a wyzej 12 + 1 = 13 ..wczoraj po południu jest i dalej
a wyzej 12 + 1 = 13 ..wczoraj po południu jest i dalej
Cześć grał ktoś z was może w gothic 1 ? Bo mam problem proszę odpiszcie.
Grał ktoś z was bo przechodzę cmentarzysko orków i nie wiem dlaczego Baal Lukor się nie rusza żebym odtworzył przejście jego runą teleportacji może się zbugował to co zrobić ?
kolego wez nacisnij capslock i 1234 potem zrob fikolka wstan zrob gwiazde i zaspiewaj kolede to ci pomoze
krzysztof c: http://www.youtube.com/results?search_query=gothic+1
Wiele osób to przeszło na youtube
Wiele osób to przeszło na youtube
Ale Baal Lukor stoi i gapi się a on musi ze mną dalej iść dałem mu części obie pergaminu a może w złej kolejności czy to nie ma znaczenia ?
Aha to muszę się przemienić w krwiopijcę kurcze.
lila
ja trochę bo niedość że w tygodniu nic nie wygrałem, to jeszcze palec mnie nadal boli
ja trochę bo niedość że w tygodniu nic nie wygrałem, to jeszcze palec mnie nadal boli
witam państwa
Lilka
mała
senna
tak, dobry link, bo tak właśnie się cały, no prawie cały, czas zastanawiam - nie - nie nad różnicami - nad podobieństwem
oliwija znowuniedziela, czy kto tam tym razem
A taki 'Ireland' ? - też przecież budził/o/a wątpliwości, u prawie każdego i po kiego grzybka taka, jeszcze na tym etapie nieszkodliwa, ale już bliska wybuchu zabawa ?
mało to wejść - nieszkodliwych, nikomu nie szkodzących, bez gróźb, bez wulgaryzmów, itd oczywiście sami wiecie kogo ?
lila , pozostali - dobrego spokojnych
oliwija znowuniedziela, czy kto tam tym razem
A taki 'Ireland' ? - też przecież budził/o/a wątpliwości, u prawie każdego i po kiego grzybka taka, jeszcze na tym etapie nieszkodliwa, ale już bliska wybuchu zabawa ?
mało to wejść - nieszkodliwych, nikomu nie szkodzących, bez gróźb, bez wulgaryzmów, itd oczywiście sami wiecie kogo ?
lila , pozostali - dobrego spokojnych
robal
dzisiaj atakuje bonus
Lila
senna
robal
wojtas
jackwar
i wszyscy pozostali nie wymienieni z imienia
senna
robal
wojtas
jackwar
i wszyscy pozostali nie wymienieni z imienia
lila
nie lila z małymi byłem, bo trochę kaszlą i żona mnie w nimi wysłała,
2 godziny w poczekalni, 1 minuta u lekarza żeby się dowiedzieć że nic im nie jest, następnie 50zł w aptece na syropki wydałem
nie lila z małymi byłem, bo trochę kaszlą i żona mnie w nimi wysłała,
2 godziny w poczekalni, 1 minuta u lekarza żeby się dowiedzieć że nic im nie jest, następnie 50zł w aptece na syropki wydałem
Objedzona jak bąk pysznym ciastem zakończyłam spotkanie wigilijne w pracy. Teraz jeszcze trzech klientów z dziesięciu zapisanych, którzy nie odwołali dzisiejszej wizyty no i święta
medea
medea-jakie liczby na dzisiaj przewidujesz??
wojtas198721002
medea
...
szlag by trafił - po 12-ej, a ja nie puszczony, no przynajmniej nie całkiem...
ale - jedną korzyść widzę...
medea
...
szlag by trafił - po 12-ej, a ja nie puszczony, no przynajmniej nie całkiem...
ale - jedną korzyść widzę...
robal dla Twojej wiadomosci oliwija jest juz po drugiej stronie wiec watpie zeby tu pisała
wojtas
Moim zdaniem powinny wpaść 17,51,39, ale zastanawiałam się też nad 19 i jej rodzinką czyli 44,49,34,4 poza tym w moich dziwnych metodach przewija się albo 51-55 albo 57,58,59
Moim zdaniem powinny wpaść 17,51,39, ale zastanawiałam się też nad 19 i jej rodzinką czyli 44,49,34,4 poza tym w moich dziwnych metodach przewija się albo 51-55 albo 57,58,59
lila
małym, bo 3 kobiety mam, 1 dużą i 2 małe
a syrop z cebuli to może być dobry pomysł
małym, bo 3 kobiety mam, 1 dużą i 2 małe
a syrop z cebuli to może być dobry pomysł
senna...aha teraz czas na synkasok z cebuli na pewno pomoże i na pewno nie zaszkodzi
medea-4 mampowinna wpaść
Słońce już w znaku Koziorożca to powinienem od dzisiaj wygrywać
sorelka
Przepraszam - co Ty w ogóle opowiadasz ?
Teraz niestety akurat już muszę iść, ale - opowiedz Nam tu tą swoją, czy Jej historię - dla ostrzeżenia, czy coś ...
Przepraszam - co Ty w ogóle opowiadasz ?
Teraz niestety akurat już muszę iść, ale - opowiedz Nam tu tą swoją, czy Jej historię - dla ostrzeżenia, czy coś ...
robal jeśli łaczysz oliwije z m77 to sie mylisz to dwie rozne osoby. moja historia juz była jej- chyba nie bede opowiadac....
lila ..mówisz i masz nie ty chcesz 11 ..ja wezme
nie, nie łączę
ponad jazdę, jaką urządziły i tu i u pana tombaka
miłego dnia
ponad jazdę, jaką urządziły i tu i u pana tombaka
miłego dnia
senna.....to był ktoś hmmm nie wiem,ale też szukała dymu no chyba że.źle pamietam
czyli już po wszystkim? Po końcu?
Można już wypełznąć spod łóżka i oczy otworzyć????
Można już wypełznąć spod łóżka i oczy otworzyć????
lila...ja tak 11 ..ty to nie ...i jeszcze 58..2/2
sorelka..w sumie to już nie wiem jak tamten nik był.oliwia czy oliwija kij wie
lila...zapomniałem mam mówi witać ..czesc cucu