Wpisy 1 288 942 – 1 289 042
21 grudnia 2012 00:38 → 21 grudnia 2012 02:00, 100 wpisów
pasko wylapujesz pojedyncze wpisy a nie bierzesz calej rozmowy a zreszta o co Ci chodzi jak chesz zeby mnie nie bylo to mnie nie bedzie
zakon13: no ale problem w tym, że większość jest takich jak ja... którzy wyłapują pojedyncze wpisy! to jest problem
100 użytkowników śledzi wszystko na bieżąco, ale 10000 już tylko przypadkowe, pojedyncze piwsy
ja wchodząc tu i patrząc co się dzieje reprezentuję typowego użytkownika często... nikt nie będzie po przeczytaniu takiego zdania przewijał chat o 5000 wpisów do 48 godzin wcześniej i nie pokiwa głową... no tak zakon13 ma faktycznie powód
pasko moze warto sie czasami zastanowic nad cala rozmowa wiem ze nie masz caasu na to wiec teraz cytujesz mi pojedyncze wpisy ktore nic nie znacza
Ja jestem gotów do zgody
Zakon13-Jeżeli czujesz się obrażony To Cię PRZEPRASZAM
Zakon13-Jeżeli czujesz się obrażony To Cię PRZEPRASZAM
gonzaga o czym ty mowisz wy***ne mialem na ciebie i dalej bede mial wy***ne nie pajacuj
o gonzaga jak milo a bedzie buzi tez
zakon13: ujmę to inaczej. Jesteś po prostu wulgarną osobą i tego nie możesz zaprzeczyć.
zakon13: powiedz szczerze kiedy ostatni raz użyłeś słowa przepraszam w swoim życiu... nie należysz widać do takich osób. Prościej rzucać przekleństwami, a przepraszam to słowo które w żadnych okolicznościach by nie przeszło przez gardło? zgadłem?
nie chcę Cię blokować, bo portal ten nie jest Ci obojętny... dlatego też z tego powodu Cię szanuję.
każdy komu ten portal nie jest obojętny jest dla mnie ziomkiem jakby nie patrzeć
hehe
jakby teraz się okazało, że to faktycznie prawda, i coś się zaczęło dziwnego dziać, to co byście robili?
bede jaral
Pasko jestem spokojnym czlwiekiem robie swoje i tyle duzo rzeczy omijasz bo nie sledzisz wyszstkich wypowidzi przejrzyj czemu przeklinam i za kim staje a moze w koncu zrozumiesz a Ty gonzaga to sie pocaluj w dupe razem z lottomanem bo wpisu nie odwolasz
Pasko odpowiedz mi na jeszcze jedno pytanie czy lottomat pisal do Ciebie o mnie bo sie zapieral wczoraj ze nie pial na nikogo a wczesniej napisal ze pisla do Ciebie na mnie
zakon13: pisał faktycznie w październiku. Ale nie tylko on. Faktycznie wtedy dałeś czadu z wpisami. Ja jestem wdzięczny za takie emaile, bo jest to po prostu zgłaszanie mi konieczności do działania.
zaraz skasuję ten powyższy wpis... ale tylko przeczytaj i uderz się w pierś
gonzaga jakie cyferki masz
groźby ... czytając to czuje się po prostu strach i nigdy się nie wraca na taki portal, gdzie "grasują" tacy użytkownicy. Ja bym nie wrócił
to jest fakt niektórzy patrza na poziom chata i jak sieka jest odchodza
zakon13: musisz się opanować albo nie wiem. Chcę zostawić Ciebie tutaj, chcę lottomata i po prostu muszę wybierać, bo jak widać jest jak jest
na pewno przeginasz... tego typu wpisów nie widziałem nigdy od lottomata i w ogóle...
pasko to moze poczytaj wczorajsze wpisy jak pisal ze lili djebie
bas tajpan - chwila jest piękna
Dajmy przykład inny z życia. Ktoś bije chłopaka codziennie po szkole, dzień w dzień. W końcu jakiś kolega nie wytrzymuje i idzie do dyrektora i "kabluje". Później jest wytykany ciągle i grozi mu ten, który się wyżywał. Czy tak powinno być? Czy kablowanie to zawsze kablowanie? Dla mnie tego typu donosicielstwo, to jest wzorowa postawa !!
witam ponownie i zowu wre dajcie na luz .Czasami wydaje sie ze emocje nie mogace wyjsc w domu lub pracy wywalacie inkognito na portalu wstyd Panowie a Janusz powinien byc stanowczy kto pozwala na wyzwiska grozby itp to jest karalne Swieta ida a wy jak dzieci
czesc greg
miłujcie sie tak jak was Jezus umiłował
wiem greg moze dzis bedzie lepiej
zakon13: jak lottomat wchodzi na chat i widzi Ciebie, że tu jesteś, to co ma myśleć? Jest zniesmaczony pewnie i po tych wpisach w październiku chociażby w jego kierunku, nie widzi się tu obok Ciebie. No zakon13... groziłeś i to poważnie w jego kierunku.
pasko ide lulu a te twoje wycinki rozmowow i tak sa bez sensu bo nie przedstawiaja idei i tak jak wczesniej powiedzialem mozesz mnie zablokowac wy***ne mam nie bede najwyszej pisal dobrej nocy zycze
czasami czlowiek sie chce rozerwac sie pogadac a tu lipa same k... h... sp....... itp Admin Janusz pobudka badz stanowczy .Dzieci czytaja sledza czat wstyd
zakon13: powiem tylko tyle. Będę obserwował. Jeśli wejdzie tu np. ktoś pierwszy nie wytchnie Cię osobiście palcem, a Ty na niego skoczysz, to faktycznie będzie blokada stanowcza.
zakon13: podobne wpisy dostaję od innych użytkowników, żebym się ogarnął i Cię w końcu zablokował. Jeszcze tego nie zrobiłem, czy to znaczy że jestem nieogarnięty?
z tego wszystkiego wynika ze jestej nie ogarniety a ze telefony szly to tylko pod***alacze dzwonili
greg dycha dwa losowania 33,34,43,50,57,58,62,64,73,75..
I obmyslam jeszcze piatke a ty jakie ?
I obmyslam jeszcze piatke a ty jakie ?
nie pod***alacze tylko np. ojcowie, którzy nie życzyli sobie, żeby ich dzieci to czytały
to nie moj problem ze dopuszczaja dzieci do komputera ogarnij sie i pozaj polskie prawo
piątka moze 1 , 5 , 61 , 78 , 79
franiu wysoko ja obstawiam na dwa los :
1;2;4;6;7;10;11;21;33;36 (+11)
1;2;4;6;7;10;11;21;33;36 (+11)
uuu greg a ty niskie liczby no zobaczymy
albo piatka 55 , 56 , 58 , 78 , 79 dwa los .. Zastanawiam sie
greg no tez dobra szustka mozna by rzucić na dwa losowania
greg wiem przez to zastanawiam sie i przepatruje
no własnie zastanawiam sie nad ta liczba
na ulicy cichosza
na multipasko cichosza
niema tego tamtego
i niema miłosza hehe
na multipasko cichosza
niema tego tamtego
i niema miłosza hehe
chyba bedzie ten koniec swiata jak patrze jaka zawisc nienawisc miedzy ludzmi masakra
ja mysle nad 1 5 33 61 79 moze tak
o godz 'W, czyli 14
Dzień apokalipsy zapowiedziany przez Majów tuż-tuż. Trzęsienia ziemi, powodzie, tsunami, ogromne pożary - takie kataklizmy mają nawiedzić Ziemię już dzis. Ale czy na pewno?
strach sie bac
ja znikam nara do godziny w
franek cz
Koniec świata ma nadejść 21 grudnia 2012 roku. Co nam grozi? Katastrofa - jedna, wielka, globalna, katastrofa, czyli tsunami, powodzie, trzęsienia ziemi, zlodowacenia. Są jednak rejony, w których będzie bezpiecznie.
Na ludzi padł blady strach - czy to możliwe, że nasz świat zaraz się skończy? Spadną na nas katastrofy, które zniszczą cały dorobek cywilizacyjny? Tak głosi proroctwo Oriona oraz kalendarz Majów, który kończy się feralnego dnia 21 grudnia 2012 roku.
Koniec świata 2012 - straszą nas nie tylko przepowiednie, ale także uczeni, którzy zaobserwowali ostatnio wzmożoną aktywność Słońca (a w końcu to w związku z wybuchami na Słońcu ma nastąpić przebiegunowienie, które spowoduje liczne katastrofy). Atmosferę podgrzewają także doniesienia, jakoby rząd świetnie wiedział o nadchodzącym armagedonie, ale nie podawał tego do informacji publicznej, by nie siać paniki. Tutaj hipotezy głoszą, że w Ziemię uderzy asteroida lub inne ciało niebieskie.
Jak zachowują się ludzie w obliczu tragedii? Różnie - jedni żartują z końca świata...
Inni szukają ratunku. Ludzie masowo wykupują wycieczki w Himalaje, gdzie rzekomo ma być bezpiecznie w czasie nadchodzącego armagedonu. W USA, jeśli ktoś ma rodzinę w środkowych stanach, chętnie wyjedzie do niej tego dnia. Środek Ameryki Północnej ma pozostać nad wodą.
Jeśli chodzi o Europę, to Francja zamyka w dniu 21 grudnia 2012 wstęp na Pic de Bugarach, najwyższą górę, w obawie przed tłumami. Niestety - nawet gdyby dostęp na górę był, to i tak nikt by nie ocalał. Z przepowiedni wynika bowiem, że cała Europa, łącznie z Alpami, zostanie zalana. Niestety nie wiemy, czy na Górze Kościuszki w Australii zbierze się w dniu 21 grudnia 2012 roku tłum. To jedyny obiekt, który nie zostanie zniszczony powodzią na tym kontynencie.
Koniec świata ma nadejść 21 grudnia 2012 roku. Co nam grozi? Katastrofa - jedna, wielka, globalna, katastrofa, czyli tsunami, powodzie, trzęsienia ziemi, zlodowacenia. Są jednak rejony, w których będzie bezpiecznie.
Na ludzi padł blady strach - czy to możliwe, że nasz świat zaraz się skończy? Spadną na nas katastrofy, które zniszczą cały dorobek cywilizacyjny? Tak głosi proroctwo Oriona oraz kalendarz Majów, który kończy się feralnego dnia 21 grudnia 2012 roku.
Koniec świata 2012 - straszą nas nie tylko przepowiednie, ale także uczeni, którzy zaobserwowali ostatnio wzmożoną aktywność Słońca (a w końcu to w związku z wybuchami na Słońcu ma nastąpić przebiegunowienie, które spowoduje liczne katastrofy). Atmosferę podgrzewają także doniesienia, jakoby rząd świetnie wiedział o nadchodzącym armagedonie, ale nie podawał tego do informacji publicznej, by nie siać paniki. Tutaj hipotezy głoszą, że w Ziemię uderzy asteroida lub inne ciało niebieskie.
Jak zachowują się ludzie w obliczu tragedii? Różnie - jedni żartują z końca świata...
Inni szukają ratunku. Ludzie masowo wykupują wycieczki w Himalaje, gdzie rzekomo ma być bezpiecznie w czasie nadchodzącego armagedonu. W USA, jeśli ktoś ma rodzinę w środkowych stanach, chętnie wyjedzie do niej tego dnia. Środek Ameryki Północnej ma pozostać nad wodą.
Jeśli chodzi o Europę, to Francja zamyka w dniu 21 grudnia 2012 wstęp na Pic de Bugarach, najwyższą górę, w obawie przed tłumami. Niestety - nawet gdyby dostęp na górę był, to i tak nikt by nie ocalał. Z przepowiedni wynika bowiem, że cała Europa, łącznie z Alpami, zostanie zalana. Niestety nie wiemy, czy na Górze Kościuszki w Australii zbierze się w dniu 21 grudnia 2012 roku tłum. To jedyny obiekt, który nie zostanie zniszczony powodzią na tym kontynencie.
z ciekawosci przejrzalem ta rozmowe i ... jestem troche zdziwiony ze ludzie maja problemy z rozumieniem pisanego tekstu