Wpisy 1 288 283 – 1 288 382
20 grudnia 2012 21:55 → 20 grudnia 2012 22:10, 100 wpisów
kondi
Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale komu przeszkadzało, że kiedyś trzeba było dobrze i o czymś ważnym śpiewać zamiast drzeć ryja na podkładzie z maszyny świecąc gołym tyłkiem. Robię się marudna chyba czas zmienic repertuar
Co prawda o gustach się nie dyskutuje, ale komu przeszkadzało, że kiedyś trzeba było dobrze i o czymś ważnym śpiewać zamiast drzeć ryja na podkładzie z maszyny świecąc gołym tyłkiem. Robię się marudna chyba czas zmienic repertuar
----
http://old.rapidimg.org/images/MhG9t.png
-----
http://old.rapidimg.org/images/MhG9t.png
-----
Lila...a tak
przepraszam czy można wiedzieć kiedy wreszcie losowanko
bo jak z nerw wyjdę to będzie inaczej
przepraszam czy można wiedzieć kiedy wreszcie losowanko
bo jak z nerw wyjdę to będzie inaczej
i tak na marginesie nie koduję liczb po za 14 i 21 / ha ha suma liczba budynku i mojego nowego mieszkania 207 i 66 2+0+7+6+6=21 zauważyłam po zakupie / nie widzę liczb tommek zobacz se IP owszem lilka do zobaczenia wszystko jest nic nie zginęło ja poniosę konsekwencje ale to i tak nic
medea,
a to mój nr 1 wyciskacza męskich łez:
http://www.youtube.com/watch?v=aQx3FMoDGE0&feature=related
nudni są teraz - "spiew" o dupie maryny w koło macieju (nie obrażając podanych imienników)
a to mój nr 1 wyciskacza męskich łez:
http://www.youtube.com/watch?v=aQx3FMoDGE0&feature=related
nudni są teraz - "spiew" o dupie maryny w koło macieju (nie obrażając podanych imienników)
falu
ja stawiam na 8,17,20,21,22,23 lub parki 36,53 i/lub 61,16 oraz taki wariacki pomysł by wypełnic luki w dziesiatce czyli 73,75,77
ja stawiam na 8,17,20,21,22,23 lub parki 36,53 i/lub 61,16 oraz taki wariacki pomysł by wypełnic luki w dziesiatce czyli 73,75,77
dobrze a Ty mnie i Twoje k u r w y a teraz cześć i wszystkim życzliwym celnych
A i moja "magiczna" trójka 22,31,39 plus solenizanci czyli 34,39 nie powiedzieli ostatniego słowa a że są dwa 39 to 27 lub 78 zamiast drugiego 39 i mamy dwie dwójki pewne na mur beton
piszcie co chcecie,ale odkąd prowadze statystyki lotto, to jeszcze nigdy sie nie zdarzył, aby były takie liczby, jak pojawiają sie na jutro
kondi
To tak jak z Rydwanami Ognia lub muzyką do "1492" po prostu wciska w fotel tak nasączone emocjami. Podobnie jak Taniec Eleni z Bandyty niby proste ale o czymś a nie rymcy, rymcy,umcia umcia oh my baby love you tudzież bania u cygana
To tak jak z Rydwanami Ognia lub muzyką do "1492" po prostu wciska w fotel tak nasączone emocjami. Podobnie jak Taniec Eleni z Bandyty niby proste ale o czymś a nie rymcy, rymcy,umcia umcia oh my baby love you tudzież bania u cygana
ulala
kondi
wszystkie liczby podzielne przez dwa w jednym losowaniu
kondi
wszystkie liczby podzielne przez dwa w jednym losowaniu
lizkaviva
zasady dobrego wychowania nakazują ludziom na poziomie odpowiadać na powitania i pożegnania tyle i aż tyle
zasady dobrego wychowania nakazują ludziom na poziomie odpowiadać na powitania i pożegnania tyle i aż tyle
trzeba przed losowaniem podrzucić cos do pieca - niby na ternmometrze zimniej, a na zewnątrz cieplej
znacz sie zmieniło się "zimno odczuwalne"
znacz sie zmieniło się "zimno odczuwalne"
medea....ale o czym Ty i do kogo piszesz? Daruj sobie bo tylko nie potrzebnie się wkierwisz
kondi
a do tej 17 pasowałoby coś z piątki 1,17,33,49,65 a że 49 lubi 66 to robię coś takiego 17,49,66,72 no i jeszcze jedna cyferka do kompletu i będzie piąteczka jak ta lala
a do tej 17 pasowałoby coś z piątki 1,17,33,49,65 a że 49 lubi 66 to robię coś takiego 17,49,66,72 no i jeszcze jedna cyferka do kompletu i będzie piąteczka jak ta lala
to Ja podam liczby na dalsze losowania******** ,********** i jeszcze *********
kondi...z tym podrzucaniem to jest....ja nie moge opału nastarczyć....co kupie juz wypalony
medea76
oglądałem kiedyś na zakończenie lata w Mielnie takie świetne widoisko
Rydwany Ognia połączono z fajerwerkami przez 15 minut
SUPER bylo
oglądałem kiedyś na zakończenie lata w Mielnie takie świetne widoisko
Rydwany Ognia połączono z fajerwerkami przez 15 minut
SUPER bylo
Ania ..jakos chyba w zeszłym lub w tym tygodniu cos mi te numerki śmigneły