Wpisy 1 287 927 – 1 288 026
20 grudnia 2012 20:52 → 20 grudnia 2012 21:16, 100 wpisów
siemanko witam typujących
Lilsa...
k**** znowu po***łem
Lila...siemanko
Lila..jak zdrówko
Lila..
13maz...siemanko
o proszę coś dziś szybko piszę
ale wiadomo o co biega
Witam wszystkich z ponurego zimnego i wilgotnego Jawora
Człowiek po wypucowaniu chałupy na glanz normalnie tylko by się gdzieś wczołgał pod pierzynkę i przespał okres do wiosny a tu święta za pasem
Człowiek po wypucowaniu chałupy na glanz normalnie tylko by się gdzieś wczołgał pod pierzynkę i przespał okres do wiosny a tu święta za pasem
13max...
medea76...
czy ?
"Pan Donald T czyli nasz Premier funduje nam dokładnie to, z czego się tak zaśmiewał pięć lat temu: fotoradar co dwa kilometry i totalną kontrolę. Do jej instrumentów lada moment dołączy odcinkowy pomiar prędkości â narzędzie wyjątkowo wredne i wątpliwe z prawnego punktu widzenia. Wszak ukaranie kierowcy opierać się będzie jedynie na domniemaniu, że na danym odcinku musiał przekroczyć dozwoloną prędkość."
Liberał kutwa jego mać.
"Pan Donald T czyli nasz Premier funduje nam dokładnie to, z czego się tak zaśmiewał pięć lat temu: fotoradar co dwa kilometry i totalną kontrolę. Do jej instrumentów lada moment dołączy odcinkowy pomiar prędkości â narzędzie wyjątkowo wredne i wątpliwe z prawnego punktu widzenia. Wszak ukaranie kierowcy opierać się będzie jedynie na domniemaniu, że na danym odcinku musiał przekroczyć dozwoloną prędkość."
Liberał kutwa jego mać.
jestem uczciwy ...no spookooo .. i juz znikamm
profesorze...dajesz czadu dzisiaj z nikami.Ciekawe jak byś napisał 77
ja dziś dałem trójkę --8,69,78--i wysłałem
Lili..a tak na przyszłośc już
meduisa ..jaką co sie stało ..zobaczyli i nie dali
meduisa ..jaką co sie stało ..zobaczyli i nie dali
Jeśli chodzi o zdrapki to trzeba było zobaczyć minę kolektorki z punktu koło mojego domu jak się dzisiaj rozszalałam w lotka. Drapałam sobie Lotka wg mojej rozpiski numerków, ale po tym jak rozmnożyłam 1 złoty do 10 złotych po wydrapaniu coś koło 20 sztuk wszystkich po kolei z 1,5,2 złotych i dwóch pudłach czyli numerach 49 i 63 odpuściłam sobie i poprosiłam o gotóweczkę oraz krzyżówkę oczywiście nr 35 no i zwrot jest
1,45,70--wypad
Max i Robal >>> po nowym roku nie szwendajcie sieębez potrzeby po mieście.
Idę na Warszawębędę uzbrojony i
Wcurwili mnie .
Gorąco może być.
Idę na Warszawębędę uzbrojony i
Wcurwili mnie .
Gorąco może być.
Lila..jak myslisz 13maz pasuje mu taki nick
Monet
przesłac ci plany z Młodego Technika żebyś się co najwyżej o jedno biurko pomylił
a przy okazji oczywiście
przesłac ci plany z Młodego Technika żebyś się co najwyżej o jedno biurko pomylił
a przy okazji oczywiście
13maxa...tak ja sam leniem...bogaty sejmie tez leniem ..tylko czytać w gazecie bierzeć łapówki luudzioo i nic wiecej ...
lila ..ty paniucha
i juz tam ..
lila ..ty paniucha
i juz tam ..
Lila..
Lila...
max
Ja od czasu walki o ogień tfu zdrapki o numerach z mojej listy, których nigdzie nie ma w moim mieście zaczynam wierzyc, że wszystkiemu są winne szpiony z TS i "śledziki" z MP. My piszemy ci ostatni skreślają a TS pilnuje coby poziom wygranych nie przekroczył poziomu pozwalającego na postawienie kolejnego szklanego domu
.... fajna teoria spiskowa czyż nie
Ja od czasu walki o ogień tfu zdrapki o numerach z mojej listy, których nigdzie nie ma w moim mieście zaczynam wierzyc, że wszystkiemu są winne szpiony z TS i "śledziki" z MP. My piszemy ci ostatni skreślają a TS pilnuje coby poziom wygranych nie przekroczył poziomu pozwalającego na postawienie kolejnego szklanego domu
.... fajna teoria spiskowa czyż nie
13max..jest ok
witam na chwilę wszystkich.
przy okazji sprawdzam,czy nie mam bana za lizanie lizaków
przy okazji sprawdzam,czy nie mam bana za lizanie lizaków
Lila zapomniałem wkręcić link
coś takiego
http://moto.allegro.pl/bmw-520d-177km-2008rok-serwisowana-czarna-piekna-i2854143601.html
coś takiego
http://moto.allegro.pl/bmw-520d-177km-2008rok-serwisowana-czarna-piekna-i2854143601.html
kings...
medusia ...cos w tym musi byc chcyba przestane typować w proflach
emeryt...
pawlis
Dzisiaj i jutro masz fajny układ Jowisza i Wenus czyli planet wiązanych z szczęściem w grach
czyli albo stały zestaw albo coś z nimi związane Jowisz to 3 a Wenus 3
Dzisiaj i jutro masz fajny układ Jowisza i Wenus czyli planet wiązanych z szczęściem w grach
czyli albo stały zestaw albo coś z nimi związane Jowisz to 3 a Wenus 3
emeryt...ty widziałeś taki linki ładnie...aa juz masz taki auto BMW ...albo pózniej bedziesz miał
i uciekam ..po kawy
i uciekam ..po kawy