Wpisy 1 287 183 – 1 287 282
20 grudnia 2012 09:59 → 20 grudnia 2012 11:36, 100 wpisów
emerytka
Nie ten system jest oparty na kulturze, w której chrześcijańskie pojęcia dobra i zła nie obowiązywały przynajmniej w takim samym kształcie. Jakbyś chciała to możesz sobie ustalić jaki kolor jesteś na stronie http://www.maya.net.pl/ w zakładce metryka
Nie ten system jest oparty na kulturze, w której chrześcijańskie pojęcia dobra i zła nie obowiązywały przynajmniej w takim samym kształcie. Jakbyś chciała to możesz sobie ustalić jaki kolor jesteś na stronie http://www.maya.net.pl/ w zakładce metryka
Ale jest kiszka .żeby nie ten kac to może bym cos ugrał wczoraj na 22 ..na 20liczb było 9 hmm..to dobry wynik czy słaby
Witam wszystkich
meda.. 22-42-31 winno być sprawdź
a teraz lecę dalej.., życzac sukcesów wszstkim
meda.. 22-42-31 winno być sprawdź
a teraz lecę dalej.., życzac sukcesów wszstkim
wiesiek
U mnie końcówkę 2 i liczby pokrewne z 2 reprezentuje Księżyc a ten ma mocne pozytywne aspekty przez cały dzień w horoskopie ogólnym miejsca losowania czyli Warszawy. Za to 7 i jej numerologiczni krewniacy to u Mnie Uran a ten w ogólnym horoskopie nie ma jakiś szczególnie pozytywnych uwarunkowań za to w tranzytach horoskopu Lotto to nawet nawet
U mnie końcówkę 2 i liczby pokrewne z 2 reprezentuje Księżyc a ten ma mocne pozytywne aspekty przez cały dzień w horoskopie ogólnym miejsca losowania czyli Warszawy. Za to 7 i jej numerologiczni krewniacy to u Mnie Uran a ten w ogólnym horoskopie nie ma jakiś szczególnie pozytywnych uwarunkowań za to w tranzytach horoskopu Lotto to nawet nawet
jocia i dziękuję za podpowiedź chętnie skorzystam bo niestety do nowiu tudzież innego fartownego dnia moje zdolności do trafnego typowania są w odwrocie
Ale pod wpływem nawet dobrze idzie 2 razy 5/10 .teraz patrze na kupony i jak zwykle ostatnimi czasy 2/3 gdzie 13 wczoraj sie zapodziało
może sie skusze
wszystko zależy ile sie pomnoży zainwestowane 2,5 na 14-tą
wszystko zależy ile sie pomnoży zainwestowane 2,5 na 14-tą
max
medeo..podałam, bo nie 39 , a 42 winno być
nie twierdze,ze wszystkie wejdą .. 42( nawiasem pisząc ) jest fajna do powtórki
medeo..podałam, bo nie 39 , a 42 winno być
nie twierdze,ze wszystkie wejdą .. 42( nawiasem pisząc ) jest fajna do powtórki
sprawdziłem siebie na www.maya.
jestem NIEBIESKI SAMOISTNY WICHER
jeszcze żebym wiedział czy to dobrze czy niekoniecznie..
jestem NIEBIESKI SAMOISTNY WICHER
jeszcze żebym wiedział czy to dobrze czy niekoniecznie..
Monet
No niestety szczegółowa analiza jest niestety płatna, ale w necie są opisy poszczególnych kinów i ich znaczenia, coś jak nasze europejskie horoskopy
Dobrze będzie jak sobie przeliczysz numerologicznie te słowa no i zestawem zagrasz 47,36,39 zagrasz w dzień o tej samej nazwie
No niestety szczegółowa analiza jest niestety płatna, ale w necie są opisy poszczególnych kinów i ich znaczenia, coś jak nasze europejskie horoskopy
Dobrze będzie jak sobie przeliczysz numerologicznie te słowa no i zestawem zagrasz 47,36,39 zagrasz w dzień o tej samej nazwie
wiesiek
We wtorek z wschodów i zachodów planet pozytywnie aspektowanych wyszło mi w lotto+ w typowaniu 4/12 więc jakbyś chciał skorzystać oto liczby na dziś :
Uran daje 11,12,32,33,21,23 oraz z uwagi na rodzaj aspektu mogą być ich podwojenia czyli 24,22,46,42
Pozostałe planety dają coś takiego :
8,3,15,35,11,40,13,9,11,25,10,16,41,18
We wtorek z wschodów i zachodów planet pozytywnie aspektowanych wyszło mi w lotto+ w typowaniu 4/12 więc jakbyś chciał skorzystać oto liczby na dziś :
Uran daje 11,12,32,33,21,23 oraz z uwagi na rodzaj aspektu mogą być ich podwojenia czyli 24,22,46,42
Pozostałe planety dają coś takiego :
8,3,15,35,11,40,13,9,11,25,10,16,41,18
Monet droga eliminacji czyli przykladowo masz 80 liczb w losowaniu, a wylosowano 20. Droga eliminacji zostaje 60. Chodzi mi o stworzenie takiej eliminacji ktora da w mozliwie krotkim czasie jakas wieksza wygrana - np maszyna poprostu nie wylosuje tych samych kombinacji liczb w przeciagu jakiegos czasu
Spróbować nie zaszkodzi jak to mówią gorzej być nie będzie
Ja czekam na swój dzień a wtedy zrobię sobie zestawik z losowań podobnych czyli ostatnich powiedzmy to trzech losowań z dni o tej samej nazwie i jak Bozia ta czy inna da rozbiję bank. Bo grunt to mieć marzenia
Ja czekam na swój dzień a wtedy zrobię sobie zestawik z losowań podobnych czyli ostatnich powiedzmy to trzech losowań z dni o tej samej nazwie i jak Bozia ta czy inna da rozbiję bank. Bo grunt to mieć marzenia
Ile myslenia ile kombinowania,,ile to planet branych pod uwage ile "programów"jest molestowanych szkoda że to wszystko przekłada sie na zerowe wygrania
trisetum
Za to nie grozi mi demencja starcza bo używane szare komórki nie będą tak szybko zanikać. Czyli jakaś wartość dodana jest
Za to nie grozi mi demencja starcza bo używane szare komórki nie będą tak szybko zanikać. Czyli jakaś wartość dodana jest
ja z tego tylko troszke się smieje nie potępiam o szare komóry trzeba dbać tylko co jakaś planeta ma do cyferki z TS'a
trisetum
Jedni mają mapki a ja program astrologiczny. I tu i tu chodzi o dobrostan psychiczny wynikający z przekonania, że mam kontrolę nad czymś nad czym się nie da mieć kontroli czyli mówiąc po ludzku tym co wyskakuje z bębna
Jedni mają mapki a ja program astrologiczny. I tu i tu chodzi o dobrostan psychiczny wynikający z przekonania, że mam kontrolę nad czymś nad czym się nie da mieć kontroli czyli mówiąc po ludzku tym co wyskakuje z bębna
max
ja mam puszczone 10/10 to co w profilu reszta jest tylko typowana
ja mam puszczone 10/10 to co w profilu reszta jest tylko typowana
Angierski>> mając na uwadze dużą liczbę powtórzeń to taka eliminacja wylosowanych i aktywnych liczb spowoduje że program do analizy będzie zostawiał zimnie i kominy po czterech (mniej więcej) losowaniach.
Gdzieś kiedyś przeczytałem że eliminowanie z wyboru wylosowanych poprzednio liczb jest dużym błędem.
I czasami przekonuję się że tak jest.
Gdzieś kiedyś przeczytałem że eliminowanie z wyboru wylosowanych poprzednio liczb jest dużym błędem.
I czasami przekonuję się że tak jest.
Ok dzięki za pomysły i typy czas na zestawy ..Miłego Dnia i powwwwooooo
25 czerwca 2013 roku rozbijam bank no i potem to już mi wszystko lotto
Monet przeciez dobrze wiem ze najlepiej padaja liczby od 1-4 przerwy
maszyna losuje z przedizlau 1-4 ale inne warunki mozna sprawdzic jak np. miesiace w ktorych najczesciej sie pojawia dni
sa okresy w ktorych liczba dana czesciej wpada - ten okres moze trwac np 10 dni - trzeba poprostu wytypowac okres
zreszta ja podrasuje swoja statystyke, bo ogolnie to dobrze typuje ale sa okresy gdzie "czeka" - dlatego trzeba ten okres wylapac i zaprogramowac na ten czas jakis algorytm
mirnam
Pamiętasz może numerki zdrapek ? Potrzebuję ich do mojej statystyki "dobrych" numerów zdrapek
Pamiętasz może numerki zdrapek ? Potrzebuję ich do mojej statystyki "dobrych" numerów zdrapek
medea76
wcześniej coś pisałaś o 7 i pokrewnych 27, 47 że pasują do lotto
czy dobrze zrozumiałem?
wcześniej coś pisałaś o 7 i pokrewnych 27, 47 że pasują do lotto
czy dobrze zrozumiałem?
bolek31
Obu panom dziekuję za numerki zdrapek zostały zapisane
bolek31
Wiesiek77 napisał, że stawia na końcowki 2 i 7 a mojej metodzie 7 związana jest z Uranem, który ma naprawdę dobre notowania astrologiczne w horoskopie lotto czyli końcówki 7 oraz liczby takie jak 16,25,34,43 oraz 14,21,28,35,42,49 oraz 7,17,27,37,47 powinny w lotto się pojawić
Obu panom dziekuję za numerki zdrapek zostały zapisane
bolek31
Wiesiek77 napisał, że stawia na końcowki 2 i 7 a mojej metodzie 7 związana jest z Uranem, który ma naprawdę dobre notowania astrologiczne w horoskopie lotto czyli końcówki 7 oraz liczby takie jak 16,25,34,43 oraz 14,21,28,35,42,49 oraz 7,17,27,37,47 powinny w lotto się pojawić
medea76
dobrze wiedzieć, mam 3 x 7 w swoich stałych numerach lotto
dlatego trzymam za tą myśl kciuki
dobrze wiedzieć, mam 3 x 7 w swoich stałych numerach lotto
dlatego trzymam za tą myśl kciuki
witam
z tych nudów może coś ustrzelicie.
i tak faceci do was nie wrócą.
wolą filipinki
polki są do bani
z tych nudów może coś ustrzelicie.
i tak faceci do was nie wrócą.