Wpisy 1 284 405 – 1 284 504
18 grudnia 2012 20:58 → 18 grudnia 2012 21:19, 100 wpisów
profesor powiem Ci , ze jako jeden jedyny na całym cmentarzu grób Louisa jest w zieleni. Byłem tez pod jego pałacem w Clermont....uff robi wrazenie..
rustu...a wiesz kto jeszcze z nami do przedszkola chodził? Sylwia Juszczak a dokładnie zemną do grupy.Luknij na nią w necie ,(aktorka) może skojarzysz
Saltosky....no posiadłość miał bardzo dużą
I grób oczywiscie w zieleni
I grób oczywiscie w zieleni
to co na wikipedi pokazuja to sa stare zdjęcia. teraz pałac w clermont wyglada bardziej okazale
Na nie --1,9,16,20,24,30,45,59,63,70,79,80--
co tam dzikósy robicie
saltosky....
7,33,40
Dawać losowanie.. .
-----------------
-----------------
Jasne dawać to je*****e losowanie
to ponudze sie z wami
Lila biorąc pod uwagę twoje liczby na NIE no to wyrzuciłam pięc złotych w błoto
Liczba dnia.. .
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
na dobry humor slucham
donguralesko- jestem dziki
donguralesko- jestem dziki
angierski..ostatnio w maju u znajomych 4 małe kieliszki krupniku wypiłam (smakowało jak woda) i 3 dni do tyłu chodziłam
Lila...co co mi zaczyna odwalać
Tak. To są oficjalne dane.. .
------------------------
------------------------
lila a do jakiej podstawówki sylwia chodziła i czy ma rodzeństwo? Bo coś mi mówi to nazwisko
czesc medea zamiast 5zł w błoto trza bylo jabola kupic i wypic
Lila
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
angierski..nie było mocne ale ja w ogóle wódkę bardzo rzadko piję wręcz jej unikam i może dlatego sie po niej źle czułam.Wolę piwko lub winko
Lila....no już spoko powoli się uspakajam
rustu...a kurna nie wiemona potem wyjechała i kończyła szkołę aktorską
saltosiu..po 4 kilonkach raczej nikt kopa nie machodzi mi tu o to że,się źle czułam
Wódka jest dla ludzi mądrych myslących trza ją umieć pić
Monet
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Lila...to będzie jazda
medea hehe zartowałem
Lila...i jeszcze jak mnie coś dopitoli to oboje bana załapiemy
13max...siemanko
ja lubie źubrówke i źołądkowa gorzka
Lila...
lila
byłem we Francji parę razy,dużo wrażeń
2 x po miesiącu - w tym 2 tygodnie w Pirenejach na najwyższych szczytach oczywiście
także Zachodnia Francja była u stóp
szczególnie kąpieliska nad oceanem, jak Biaritz, Saint Malo
Zamki nad Loarą
i Irlandia we Francji - jak mówią na Bretanię z przepięknym półwyspem Quiberon i jego wrzosami
w Normandii - Saint Michel, który nieraz w roku po przypływach jest wyspą
oczywiście wszystkim życzę tych widoków
ale Marsylia jakoś z boku zawsze była, nie wpadłem w wasze sidła mafijne
byłem we Francji parę razy,dużo wrażeń
2 x po miesiącu - w tym 2 tygodnie w Pirenejach na najwyższych szczytach oczywiście
także Zachodnia Francja była u stóp
szczególnie kąpieliska nad oceanem, jak Biaritz, Saint Malo
Zamki nad Loarą
i Irlandia we Francji - jak mówią na Bretanię z przepięknym półwyspem Quiberon i jego wrzosami
w Normandii - Saint Michel, który nieraz w roku po przypływach jest wyspą
oczywiście wszystkim życzę tych widoków
ale Marsylia jakoś z boku zawsze była, nie wpadłem w wasze sidła mafijne
medea76 no byly te czasy fajne nawet studenckie kiedy sie nie myslalo o robocie tylko o luznym spedzaniu wolnych chwil razem pijac jakas naleweczke
Monet
Jak mawiał najbardziej znany Pingwin Podcieniowy Jasio damy piją tylko szampana, ale jakie damy taki i szampan i szedł po szampan na papierówkach do zaprzyjaźnionego monopolowego
Jak mawiał najbardziej znany Pingwin Podcieniowy Jasio damy piją tylko szampana, ale jakie damy taki i szampan i szedł po szampan na papierówkach do zaprzyjaźnionego monopolowego
franek sprzedawca firanek
jak żubrówka to chyba z soliem jabłkowym ?
jak żołądkowa gorzka - to z sokiem z czarnej porzeczki ?
jak żubrówka to chyba z soliem jabłkowym ?
jak żołądkowa gorzka - to z sokiem z czarnej porzeczki ?
medea>>> spoko jakby nawet czasami się zdarzylo to nie musisz się wstydzić .Między swojakami jesteś....
emeryt
Gorzka żołądkowa i czarna porzeczka wreszcie wypchnę flaszkę stojącą w barku. Moje ciotki to nieważne co byle był drink i sponiewierał, ale czorty jedne żołądkowej nie znoszą
Gorzka żołądkowa i czarna porzeczka wreszcie wypchnę flaszkę stojącą w barku. Moje ciotki to nieważne co byle był drink i sponiewierał, ale czorty jedne żołądkowej nie znoszą
czesc emeryt źubruwke tak z sokiem jabłkowym.. Ale źoładkowa gorzka z sokiem z czarnej porzeczki niepiłem sprubuje jak to podchodzi
emeryt..nie wiem dlaczego białego ale co co maja wiedzieć to widzą o co chodzi
angierski..jak sobie tak przypomne te czasy to nie wiem czy bym chciała tak jeszcze raz
angierski
Dokładnie ..... aż szkoda że nie ma emotki na rozmarzenie
Dokładnie ..... aż szkoda że nie ma emotki na rozmarzenie