Wpisy 1 284 305 – 1 284 404
18 grudnia 2012 20:01 → 18 grudnia 2012 20:58, 100 wpisów
siemanko typujący witam
jak wygrane
U mnie pogoda już na minusie
ja dziś już skreśliłem na dwa losowania
7,21,47
Lila..jesteś
medusia
drapek,mariucha,profesor,Wędruś
grajcie przedziały dziesiątek na 14tą bo najczęściej właśnie popołudniu wpada po 7/10 lub 8/10
drapek,mariucha,profesor,Wędruś
grajcie przedziały dziesiątek na 14tą bo najczęściej właśnie popołudniu wpada po 7/10 lub 8/10
rustu
Dzięki za podpowiedź. Coś w tym jest, bo wtedy wschody i zachody planet dają najlepsze wyniki a są one z przedziału 1-59
Dzięki za podpowiedź. Coś w tym jest, bo wtedy wschody i zachody planet dają najlepsze wyniki a są one z przedziału 1-59
witam jeszcze raz
ciebie też miło widzieć medusiato co polujemy na 77,78 widziałem twoje wcześniejsze wpisy
gdyby mi ta parka weszła o 14tej byłoby 5/5 a tak 4z5 grałem 12,18,28,77,78
gdyby mi ta parka weszła o 14tej byłoby 5/5 a tak 4z5 grałem 12,18,28,77,78
i czekamy na losowanie
Profesor...Francja na stałe?? osobiscie spedziłem tam dwa miesiace...fajny kraj tylko szkoda , że nie ucza sie innych jezyków
Lotto...2,7,21,33,39,40
jeśli maja pasć parki tzw.sekwensowe to raczej z tych
12,13
70,71
67,68
62,63
66.67
12,13
70,71
67,68
62,63
66.67
Saltosky.....zgadza się oni nie chcą mówić po angielsku
A czy na stałe to nie absolutnie nigdy nie chciał bym tam zostać
A czy na stałe to nie absolutnie nigdy nie chciał bym tam zostać
robal,emeryt,saltosky
medusia tak dzis patrzyłem i stadami 1-10,11-20 i 50-59 wpadały najczęściej o 14tej
medusia tak dzis patrzyłem i stadami 1-10,11-20 i 50-59 wpadały najczęściej o 14tej
profesor1980
pijesz zimne ?
bo ja ostatnio grzane
z miodem
cynamonem
imbirem
gałka muszkatałową
pijesz zimne ?
bo ja ostatnio grzane
z miodem
cynamonem
imbirem
gałka muszkatałową
Medea.. .
-------------------
Teraz przez kilka dni wschody i zachody słonca są o tej samej godzinie.. . Dnia zacznie przybywać od 24 grudnia... .
------------------------
-------------------
Teraz przez kilka dni wschody i zachody słonca są o tej samej godzinie.. . Dnia zacznie przybywać od 24 grudnia... .
------------------------
emeryt...ja raczej w normalnej tęp
Rustu.....ciężko ustalić regułe wypadania cyfr...
Emeryt masz racje zabojady sa tak zapatrzone w siebie , że nie widzą nic innego ....dokladnie jak wlosi
Emeryt masz racje zabojady sa tak zapatrzone w siebie , że nie widzą nic innego ....dokladnie jak wlosi
Emeryt.. .
-------------------
-------------------
Profesor.. .
---------------------
---------------------
Z resztą jeszcze może z pół roku tam będe i
w swojm zawodzie zaczne szukać
w swojm zawodzie zaczne szukać
Wędrowca....
Saltosky.. .
-----------------
-----------------
Profesor ja byłem na zachodzie Francji dokładnie to w Saint Pierre Montlimart niedaleko Nantes
Profesor.. .
Jak tam...żabojadki ??? Są ładne ???
--------------------------
Jak tam...żabojadki ??? Są ładne ???
--------------------------
saltosky fakt że nie jest to reguła ale większa wypadalność taki sekwencji jest o 14tej pewnie dlatego że mniej ludzi gra na 14tą...
Ja pracuje w marsyli
ale mi się tam nie podoba
a ja nie chwaląc się popełniłam w kolekturze pod wpływem impulsu takie 10/10, że jak wpadnie 4/10 to będzie cud, ale myślę że ten kto zgarnie bonusa to właśnie takiego odlota będzie miał
Medea... .
-------------
-------------
profesor1980
ja grzane
trochę leczniczo
katar, przeziębienie, jeszcze dręczą mnie po Andrzejkach
ja grzane
trochę leczniczo
katar, przeziębienie, jeszcze dręczą mnie po Andrzejkach
medusia mówię ci do wigilii któraś dziesiątka da min 8/10 pytanie którego dnia?
Luis de funes
saltosky
To chyba jest reguła, że każdy z nas ma swoją godzinę losowania ba niektórzy nawet dzień
To chyba jest reguła, że każdy z nas ma swoją godzinę losowania ba niektórzy nawet dzień
emeryt...
Profesor osobiscie juz drugi rok z rzędu miałem okazje byc w le Cellier na grobie Louisa de Funes. Warto....ponad 2000 tyś km ale warto.
rustu
Trzeba obserwowac "dziury" czyli niedopieszczone dziesiątki. Tak było z 40-stkami a chwilę wcześniej z 50-tkami, że najpierw stadami, potem w ogóle a potem wysyp. Moim zdaniem to będzie 60-69 bo ostatnio często go nie ma
Trzeba obserwowac "dziury" czyli niedopieszczone dziesiątki. Tak było z 40-stkami a chwilę wcześniej z 50-tkami, że najpierw stadami, potem w ogóle a potem wysyp. Moim zdaniem to będzie 60-69 bo ostatnio często go nie ma
rustu
Jeśli dzisiejsze polowanie zakończy się klapą to trzeba będzie polowac na 70-tki. Wg moich zwariowanych metod w losowaniach podobnych do dzisiejszego o godzinie 22.15 70-tek albo nie ma albo jedna sztuka
Jeśli dzisiejsze polowanie zakończy się klapą to trzeba będzie polowac na 70-tki. Wg moich zwariowanych metod w losowaniach podobnych do dzisiejszego o godzinie 22.15 70-tek albo nie ma albo jedna sztuka
Klonek.. .
24 grudnia dzień jest dłuższy o 1 minutę.. .
..........................................
24 grudnia dzień jest dłuższy o 1 minutę.. .
..........................................
angierski hej
saltosky i dlatego to powinno dać ci do myślenia dlaczego tak jest poanalizuj swoje typy i wyniki z 14tej
w mini
na dziś
24,26,33,34,36 i
15,17,28,29,40
saltosky i dlatego to powinno dać ci do myślenia dlaczego tak jest poanalizuj swoje typy i wyniki z 14tej
w mini
na dziś
24,26,33,34,36 i
15,17,28,29,40
Lila.. .
---------------------
---------------------
tak juz bywa ze czasami cos sie lubi spozniac, ale wlasnie jak na to czekamy no to stracimy troche czasu, albo raz wypadnie wiecej i sie wszystko unormuje
Lila...
angierski
Z moich dośc krótkich obserwacji wynika, że jak taka przerwa dotycząca dziesiątki się przedłuża to przy konsekwentnej obserwacji parę cyferek ponad średnią można trafic. Tyle, że to dośc kosztowna i wyrafinowana wersja grania progresywnego
Z moich dośc krótkich obserwacji wynika, że jak taka przerwa dotycząca dziesiątki się przedłuża to przy konsekwentnej obserwacji parę cyferek ponad średnią można trafic. Tyle, że to dośc kosztowna i wyrafinowana wersja grania progresywnego
medea76 zgadzam sie z Toba, gra progresywna bylaby zbyt ryzykowna tak czy inaczej, a to ze srednio wypada wiecej po jakims czasie to fakt
saltosky...ja louisa też lubie i jego filmy a grób widziałem tylko na necie
angierski
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
grałem i na 10 zakładow po 1 Euro wygrałem tylko 2 Euro kicha ,
saltosky...grałem w lotto we francji taka sama szmira jak u nas
ide sobie zrobic bulki na rano - wtedy bede mial wiecej czasu na podjecie decyzji o liczbach