Wpisy 1 284 362 – 1 284 461
18 grudnia 2012 20:46 → 18 grudnia 2012 21:11, 100 wpisów
Medea... .
-------------
-------------
profesor1980
ja grzane
trochę leczniczo
katar, przeziębienie, jeszcze dręczą mnie po Andrzejkach
ja grzane
trochę leczniczo
katar, przeziębienie, jeszcze dręczą mnie po Andrzejkach
medusia mówię ci do wigilii któraś dziesiątka da min 8/10 pytanie którego dnia?
Luis de funes
saltosky
To chyba jest reguła, że każdy z nas ma swoją godzinę losowania ba niektórzy nawet dzień
To chyba jest reguła, że każdy z nas ma swoją godzinę losowania ba niektórzy nawet dzień
emeryt...
Profesor osobiscie juz drugi rok z rzędu miałem okazje byc w le Cellier na grobie Louisa de Funes. Warto....ponad 2000 tyś km ale warto.
rustu
Trzeba obserwowac "dziury" czyli niedopieszczone dziesiątki. Tak było z 40-stkami a chwilę wcześniej z 50-tkami, że najpierw stadami, potem w ogóle a potem wysyp. Moim zdaniem to będzie 60-69 bo ostatnio często go nie ma
Trzeba obserwowac "dziury" czyli niedopieszczone dziesiątki. Tak było z 40-stkami a chwilę wcześniej z 50-tkami, że najpierw stadami, potem w ogóle a potem wysyp. Moim zdaniem to będzie 60-69 bo ostatnio często go nie ma
rustu
Jeśli dzisiejsze polowanie zakończy się klapą to trzeba będzie polowac na 70-tki. Wg moich zwariowanych metod w losowaniach podobnych do dzisiejszego o godzinie 22.15 70-tek albo nie ma albo jedna sztuka
Jeśli dzisiejsze polowanie zakończy się klapą to trzeba będzie polowac na 70-tki. Wg moich zwariowanych metod w losowaniach podobnych do dzisiejszego o godzinie 22.15 70-tek albo nie ma albo jedna sztuka
Klonek.. .
24 grudnia dzień jest dłuższy o 1 minutę.. .
..........................................
24 grudnia dzień jest dłuższy o 1 minutę.. .
..........................................
angierski hej
saltosky i dlatego to powinno dać ci do myślenia dlaczego tak jest poanalizuj swoje typy i wyniki z 14tej
w mini
na dziś
24,26,33,34,36 i
15,17,28,29,40
saltosky i dlatego to powinno dać ci do myślenia dlaczego tak jest poanalizuj swoje typy i wyniki z 14tej
w mini
na dziś
24,26,33,34,36 i
15,17,28,29,40
Lila.. .
---------------------
---------------------
tak juz bywa ze czasami cos sie lubi spozniac, ale wlasnie jak na to czekamy no to stracimy troche czasu, albo raz wypadnie wiecej i sie wszystko unormuje
Lila...
angierski
Z moich dośc krótkich obserwacji wynika, że jak taka przerwa dotycząca dziesiątki się przedłuża to przy konsekwentnej obserwacji parę cyferek ponad średnią można trafic. Tyle, że to dośc kosztowna i wyrafinowana wersja grania progresywnego
Z moich dośc krótkich obserwacji wynika, że jak taka przerwa dotycząca dziesiątki się przedłuża to przy konsekwentnej obserwacji parę cyferek ponad średnią można trafic. Tyle, że to dośc kosztowna i wyrafinowana wersja grania progresywnego
medea76 zgadzam sie z Toba, gra progresywna bylaby zbyt ryzykowna tak czy inaczej, a to ze srednio wypada wiecej po jakims czasie to fakt
saltosky...ja louisa też lubie i jego filmy a grób widziałem tylko na necie
angierski
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
Po prostu trzeba miec fuksa by w odpowiednim czasie wejśc do gry
grałem i na 10 zakładow po 1 Euro wygrałem tylko 2 Euro kicha ,
saltosky...grałem w lotto we francji taka sama szmira jak u nas
ide sobie zrobic bulki na rano - wtedy bede mial wiecej czasu na podjecie decyzji o liczbach
medea76 no tak, z tymze gra na 70tki odniosla by sukces w przypadku skreslania np 5 z 10 liczb
profesor powiem Ci , ze jako jeden jedyny na całym cmentarzu grób Louisa jest w zieleni. Byłem tez pod jego pałacem w Clermont....uff robi wrazenie..
rustu...a wiesz kto jeszcze z nami do przedszkola chodził? Sylwia Juszczak a dokładnie zemną do grupy.Luknij na nią w necie ,(aktorka) może skojarzysz
Saltosky....no posiadłość miał bardzo dużą
I grób oczywiscie w zieleni
I grób oczywiscie w zieleni
to co na wikipedi pokazuja to sa stare zdjęcia. teraz pałac w clermont wyglada bardziej okazale
Na nie --1,9,16,20,24,30,45,59,63,70,79,80--
co tam dzikósy robicie
saltosky....
7,33,40
Dawać losowanie.. .
-----------------
-----------------
Jasne dawać to je*****e losowanie
to ponudze sie z wami
Lila biorąc pod uwagę twoje liczby na NIE no to wyrzuciłam pięc złotych w błoto
Liczba dnia.. .
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
250 000 000 >> tyle sztuk broni posiadają Amerykanie w swoich domach.. .
--------------------------
na dobry humor slucham
donguralesko- jestem dziki
donguralesko- jestem dziki
angierski..ostatnio w maju u znajomych 4 małe kieliszki krupniku wypiłam (smakowało jak woda) i 3 dni do tyłu chodziłam
Lila...co co mi zaczyna odwalać
Tak. To są oficjalne dane.. .
------------------------
------------------------
lila a do jakiej podstawówki sylwia chodziła i czy ma rodzeństwo? Bo coś mi mówi to nazwisko
czesc medea zamiast 5zł w błoto trza bylo jabola kupic i wypic
Lila
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
No cóż to nie będzie pierwsze 5 zeta w tym miesiącu więc nic się nie stało
angierski..nie było mocne ale ja w ogóle wódkę bardzo rzadko piję wręcz jej unikam i może dlatego sie po niej źle czułam.Wolę piwko lub winko
Lila....no już spoko powoli się uspakajam
rustu...a kurna nie wiemona potem wyjechała i kończyła szkołę aktorską
saltosiu..po 4 kilonkach raczej nikt kopa nie machodzi mi tu o to że,się źle czułam
Wódka jest dla ludzi mądrych myslących trza ją umieć pić
Monet
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Muszę Cię rozczarowac poza grzańcami nieznanego pochodzenia wczasach chmurnej i durnej młodości me usta nigdy nie zakosztowały tego trunku.
Lila...to będzie jazda