Wpisy 1 284 262 – 1 284 361
18 grudnia 2012 19:39 → 18 grudnia 2012 20:46, 100 wpisów
japtan no 50 tys zł juz tu ludzie wygrywali ale nie licz na to że ktoś kto zgarnie cos wiekszego ci sie do tego przyzna watpie w to
drapek pewnie juz nie raz miał 196 tys w ek pensji a sie nie pochwalił
japtan
aby wygrać np. 120zł w mm teoretycznie musisz wysłać 323 zakłady na 6 skreśleń i powinieneś raz trafić owe 5/6 czyli 120zł
aby wygrać np. 120zł w mm teoretycznie musisz wysłać 323 zakłady na 6 skreśleń i powinieneś raz trafić owe 5/6 czyli 120zł
poprostu nie znam nikogo kto wygrał więc pytanie czy można wygrać
wyslę ci podaj numer....Wygrana pójdzie jutro na świąteczne zakupy w realu...
mariucha niepotrzebny mia skan, ale jak drapniesz min. 500zł to chętnie - ani razu nie widziałem xinga z taką wygraną
ja kiedyś pracowałem w kauflandzie..jesli bylibyście na miejscu NA PEWNO postawiłbym wam piwo..
wybrałbym wygrana i kupiłbym wam po flaszce piwa jakie pijecie...
tri
jak jestem w biedronce zawsze klienci mają w koszach vipa - pewnie dobre to piwo
jak jestem w biedronce zawsze klienci mają w koszach vipa - pewnie dobre to piwo
muszę się przyłożyć do drapek , cel to 100/500/50tyś w xingo i 100/1000/10tyś w krzyż.
maricha marzenia ścietej głowy - choć może jaką stówkę albo w jednej albo w drugiej da sie drapnąć, albo nie
siemanko typujący witam
jak wygrane
U mnie pogoda już na minusie
ja dziś już skreśliłem na dwa losowania
7,21,47
Lila..jesteś
medusia
drapek,mariucha,profesor,Wędruś
grajcie przedziały dziesiątek na 14tą bo najczęściej właśnie popołudniu wpada po 7/10 lub 8/10
drapek,mariucha,profesor,Wędruś
grajcie przedziały dziesiątek na 14tą bo najczęściej właśnie popołudniu wpada po 7/10 lub 8/10
rustu
Dzięki za podpowiedź. Coś w tym jest, bo wtedy wschody i zachody planet dają najlepsze wyniki a są one z przedziału 1-59
Dzięki za podpowiedź. Coś w tym jest, bo wtedy wschody i zachody planet dają najlepsze wyniki a są one z przedziału 1-59
witam jeszcze raz
ciebie też miło widzieć medusiato co polujemy na 77,78 widziałem twoje wcześniejsze wpisy
gdyby mi ta parka weszła o 14tej byłoby 5/5 a tak 4z5 grałem 12,18,28,77,78
gdyby mi ta parka weszła o 14tej byłoby 5/5 a tak 4z5 grałem 12,18,28,77,78
i czekamy na losowanie
Profesor...Francja na stałe?? osobiscie spedziłem tam dwa miesiace...fajny kraj tylko szkoda , że nie ucza sie innych jezyków
Lotto...2,7,21,33,39,40
jeśli maja pasć parki tzw.sekwensowe to raczej z tych
12,13
70,71
67,68
62,63
66.67
12,13
70,71
67,68
62,63
66.67
Saltosky.....zgadza się oni nie chcą mówić po angielsku
A czy na stałe to nie absolutnie nigdy nie chciał bym tam zostać
A czy na stałe to nie absolutnie nigdy nie chciał bym tam zostać
robal,emeryt,saltosky
medusia tak dzis patrzyłem i stadami 1-10,11-20 i 50-59 wpadały najczęściej o 14tej
medusia tak dzis patrzyłem i stadami 1-10,11-20 i 50-59 wpadały najczęściej o 14tej
profesor1980
pijesz zimne ?
bo ja ostatnio grzane
z miodem
cynamonem
imbirem
gałka muszkatałową
pijesz zimne ?
bo ja ostatnio grzane
z miodem
cynamonem
imbirem
gałka muszkatałową
Medea.. .
-------------------
Teraz przez kilka dni wschody i zachody słonca są o tej samej godzinie.. . Dnia zacznie przybywać od 24 grudnia... .
------------------------
-------------------
Teraz przez kilka dni wschody i zachody słonca są o tej samej godzinie.. . Dnia zacznie przybywać od 24 grudnia... .
------------------------
emeryt...ja raczej w normalnej tęp
Rustu.....ciężko ustalić regułe wypadania cyfr...
Emeryt masz racje zabojady sa tak zapatrzone w siebie , że nie widzą nic innego ....dokladnie jak wlosi
Emeryt masz racje zabojady sa tak zapatrzone w siebie , że nie widzą nic innego ....dokladnie jak wlosi
Emeryt.. .
-------------------
-------------------
Profesor.. .
---------------------
---------------------
Z resztą jeszcze może z pół roku tam będe i
w swojm zawodzie zaczne szukać
w swojm zawodzie zaczne szukać
Wędrowca....
Saltosky.. .
-----------------
-----------------
Profesor ja byłem na zachodzie Francji dokładnie to w Saint Pierre Montlimart niedaleko Nantes
Profesor.. .
Jak tam...żabojadki ??? Są ładne ???
--------------------------
Jak tam...żabojadki ??? Są ładne ???
--------------------------
saltosky fakt że nie jest to reguła ale większa wypadalność taki sekwencji jest o 14tej pewnie dlatego że mniej ludzi gra na 14tą...
Ja pracuje w marsyli
ale mi się tam nie podoba
a ja nie chwaląc się popełniłam w kolekturze pod wpływem impulsu takie 10/10, że jak wpadnie 4/10 to będzie cud, ale myślę że ten kto zgarnie bonusa to właśnie takiego odlota będzie miał