Wpisy 1 283 624 – 1 283 723
18 grudnia 2012 12:45 → 18 grudnia 2012 13:22, 100 wpisów
drapek no ja zamozna nie jestem, więc musze znac umiar w wydawaniu kasy, nie mogę wydawac więcj niz zarabiam
robal
Ja sprawdzam tylko jako zestawy do gry w celu testowania moich zwariowanych metod.
Ja sprawdzam tylko jako zestawy do gry w celu testowania moich zwariowanych metod.
jakoś nie mogę się przemóc na to 5/5, prawie zawsze mnie podkusi dołożyć jeszcze jedną i 6/6 wychodzi- ale faktycznie nawet tu /na mp z typowań/ zdecydowanie częściej pada 5/5 niż 8/10
kondi1
Żebym jeszcze w realu z tych typowanych wybierała odpowiednio to już byłoby nieźle
Lila
Żebym jeszcze w realu z tych typowanych wybierała odpowiednio to już byłoby nieźle
Lila
Dziesiejszy dzień to ósemka czyli nie ma bata coś z tych musi wejść : 8,16,32,40,48,56,64,72,80 i/lub 17,26,35,44,53,62,71, pytanie tylko ile i o której
kondi jak trafisz w jakiejś paczce xingo 20zł- w tej paczce nie ma 50zł;;; w paczce jest albo 1x20 i ze 3-4x10 i reszta drobne; albo 1x50 i 1x10 i reszta drobne;;; wygrane od 100zł w zwyż rozłożone losowo na całą pl;;; wygrane do 500zł mają jednakowe literki kontrolne
lila
u mnie ujowo, dno i wodorosty, wygranych nic, kontuzji się nabawiłem, na foto nalej nie mam
u mnie ujowo, dno i wodorosty, wygranych nic, kontuzji się nabawiłem, na foto nalej nie mam
senna..czytałam że paluszka przytrzasnąłeś drzwiami od samochodu sierotkowygrasz.spokojnie
senna,,,a jak to zrobiłeś? Zatrzaskując drzwi zapomniałeś rękę z samochodu zabrać?
senna...no tak,na kogoś trzeba zwalić trzeba było się nie oglądać za babami jak się drzwiczki zamykało
senna...aaaaa z żoną no to musiałeś się nieźle wkierwić że,zapomniałeś palca wyciągnąć a żonie współczuję PO tym jak palca przytrzasnąłeś
hej panie i panowie
wiesiula co ci dał programik? jakie cyferki?
wiesiula co ci dał programik? jakie cyferki?
islandorka
nic mi nie dał bo nie umnie tego ustawic
ja sie pusciłem rano za 2,5
nic mi nie dał bo nie umnie tego ustawic
ja sie pusciłem rano za 2,5
senna masc ichtiolowa wszystko wyciągnie...
wiesiu ajk to mi dał...
"jak to"
czesc przysła mamusiu
normalnie masakra zjadam literki...
a przed chwilą zjadłam obiadek...
wiesiu mi dał 9 14 24 29 39 57 74 80 ............
moim zdaniem powinna się zapełnić dziura między 50 a 70 a że dawno 60,61,63 - 62,64 - 65,66,67,68 nie było to kto wie
ale do kompletu z 19 brakuje mi 44 i/lub 34 a poza tym trwa polowanie na 77,78
ale do kompletu z 19 brakuje mi 44 i/lub 34 a poza tym trwa polowanie na 77,78
senna
senna jest stary babciny sposob na wszystkie skaleczenia...moja ciotka w ten sposób uratowała noge którąchcieli jej obciąc...powiedziec jaki?
wróżko witaj jak tys ustrzeliła tę 5...
andusia nie...darmowa rzecz która jest pod ręka...
andromeda
islandorka
Czekam co wpadnie o 14-stej i wtedy resztę puszczę na 22-gą. Trzeba w końcu okres sprzyjający Wagom i Bliźniętom jakoś zagończyć
islandorka
Czekam co wpadnie o 14-stej i wtedy resztę puszczę na 22-gą. Trzeba w końcu okres sprzyjający Wagom i Bliźniętom jakoś zagończyć
nawet latem w ten sposób gosciu podreperował sobie opuchnięta noge po złamaniu...nasikaj lub zrób opatrunek z moczu...i sie nie smiej, oczywiscie nie jeden raz...