Wpisy 1 283 524 – 1 283 623
18 grudnia 2012 12:04 → 18 grudnia 2012 12:45, 100 wpisów
Ludzie przestańcie wierzyć że jakiś program poda wam numery jakie będą wylosowane. Nie na takiego programu i nigdy nie będzie.
w sumie ciekawy pomysl, tylko ja az tak bardzo nie gram, chyba ze tkos nadesle swoje wygrane
mirnam61 trzymanie sie sztywno schematow tez nie prowadzi do sukcesu
wiesiek77 poprobuj w "graj systemem", wejdz w ustawienia systemu
angierski grafika może być byle jaka, byle poprawnie przewidywał +
murnam
a ktoś tak twierdzi ? że z jakiegoś wyjdzie 'na gotowo'?
a ktoś tak twierdzi ? że z jakiegoś wyjdzie 'na gotowo'?
no angierski dzieki trzeba sie pobawic...
drapciu tez masz ten programik?
jak podrasować system...
http://www.youtube.com/watch?v=EbK2wZ4AYCo
http://www.youtube.com/watch?v=EbK2wZ4AYCo
angierski
daje system skrócony i dupa.Jeszcze cos tam trzeba ustawić?
możesz z grubsza opisac jak to jest u Ciebie ustawione?
daje system skrócony i dupa.Jeszcze cos tam trzeba ustawić?
możesz z grubsza opisac jak to jest u Ciebie ustawione?
ja sie podpisuje pod slowami Mirka nie ma takiego programu tak
samo mowi moj maz - jest informatykiem
samo mowi moj maz - jest informatykiem
no wybierasz skrocony, wpisujesz np z 2 bledami i typujesz liczby wybierasz np 10 typowanych 5 skreslanych i zaznaczasz graj systemem
A w innych stronach podobny nick widywałem i t e ż napalanie heh
Robal_36 wszędzie przewaznie uzywam takiego ncka, heh ale jak mi sie stronka nie podoba, to olewam po prostu
Robal_36 no i druga sprawa, ze mi sie nie chce pamiętac tych logino i haseł
Ania70
Nie moja sprawa - to wolny kraj jest i net ogólnie dostępny
A we wpisie, bez urazy - jakimś sobie jedynie zrozumiałym skrótem myślowym poleciałem - chodziło mi o te "napalajcie się..." - Bo po co grasz/my? żeby stadiony budować ? musimy się trochę ponapalać - podobno o niczym innym nie marzymy, jak o rzadkich, ale baaaardzo wysokich wygranych
Nie moja sprawa - to wolny kraj jest i net ogólnie dostępny
A we wpisie, bez urazy - jakimś sobie jedynie zrozumiałym skrótem myślowym poleciałem - chodziło mi o te "napalajcie się..." - Bo po co grasz/my? żeby stadiony budować ? musimy się trochę ponapalać - podobno o niczym innym nie marzymy, jak o rzadkich, ale baaaardzo wysokich wygranych
Robal_36 ja z tym napalaniem to sobie zazartowałam, a ty od razu na serio to wziałeś
Ania70
nie
mi akurat rybka
nie napalam się bardziej na skromną bańkę niż na 50 baniek
może dlatego zesztywniałem
nie
mi akurat rybka
nie napalam się bardziej na skromną bańkę niż na 50 baniek
może dlatego zesztywniałem
jakby u krzysia tak przymroziło, to długość rur skrótłaby do 0,5cm
Witam wszystkich
Mam taki młyn w , że tylko przelotnie. Niestety dzisiaj tylko na sucho na 14-stą bo zakładów nie mam jak wysłać a takie mam fajne cyferki
Mam taki młyn w , że tylko przelotnie. Niestety dzisiaj tylko na sucho na 14-stą bo zakładów nie mam jak wysłać a takie mam fajne cyferki
Robal_36 no moze i do ciebie sie los usmiechnie, bądz dobrej mysli
medea
na sucho i oczywiście gdzieś zapisane ?
Ania
może i tak
może znowu coś przyjemnego się zdarzy
i przynajmniej tego samego, co mi się trafiało Tobie życzę
na sucho i oczywiście gdzieś zapisane ?
Ania
może i tak
może znowu coś przyjemnego się zdarzy
i przynajmniej tego samego, co mi się trafiało Tobie życzę
robal
No oczywiście, że zaraz ku pamięci potomnych zapiszę by dowód mieć na czuja lub brak czuja do liczb w dniu dzisiejszym
No oczywiście, że zaraz ku pamięci potomnych zapiszę by dowód mieć na czuja lub brak czuja do liczb w dniu dzisiejszym
wiesiek
ale w zeszłym m-cu u jolki to z 20zł na xingu straciłem; a w tej żb się nie dałem orżnąć - w sumie kupiłem 7-8drapek i 1x5,2x3 i 1x50
ale w zeszłym m-cu u jolki to z 20zł na xingu straciłem; a w tej żb się nie dałem orżnąć - w sumie kupiłem 7-8drapek i 1x5,2x3 i 1x50
Ano ten
105. trisetum 2012-12-17 20:00:07
Gratki 9/10 !!!! ;d
--------------------------------------------------------------------------------
105. trisetum 2012-12-17 20:00:07
Gratki 9/10 !!!! ;d
--------------------------------------------------------------------------------
medea to chyba ktoś inny se jaja robił mnie o tej godzinie nie było na kompie
trisetum
Też tak sobie pomyślałam bo nie mogłam zajarzyc o co może w nim chodzic
Też tak sobie pomyślałam bo nie mogłam zajarzyc o co może w nim chodzic
drapek no nie zawsze czasami sie pokusze na 10 skrslen ale to D**a wole 5 skreslen za podwójna stawkę
medea
- nie sprawdzaj nie wysłanych
Ania
to w tym roku jesteś lepsza, ja raczej nie miałem, nie przypominam sobie przynajmniej, więcej niż z 500 zeta z jednej gry
..........
zostawiam
- nie sprawdzaj nie wysłanych
Ania
to w tym roku jesteś lepsza, ja raczej nie miałem, nie przypominam sobie przynajmniej, więcej niż z 500 zeta z jednej gry
..........
zostawiam
ania
a jak często trafiasz na rok 5/5 (raz, dwa, więcej razy w roku)
a jak często trafiasz na rok 5/5 (raz, dwa, więcej razy w roku)
Robal_36 no ja miałam jakos pod koniec pazdziernika, w II losowaniu, wtedy było 13 5-tek tylko
wiesiekbo nie grasz z+; poczekaj aż angierski nam tu programik na plusa zrobi
Mini dzisiaj niezbyt "pobłogosławione" przez gwiazdy w związku z czym faworytów brak a jeśli coś to może coś z tego : 9,5,6,30,17,20,4,11,12,14,33
Lotto wygląda zaś tak i tu aspekty pozytywne dają zestaw : 6,39,45,14,41,35,3,38,13 i/lub coś z tych 12,24,19,40
Lotto wygląda zaś tak i tu aspekty pozytywne dają zestaw : 6,39,45,14,41,35,3,38,13 i/lub coś z tych 12,24,19,40
drapek w uiegłym roku 2x1400 i 3x700 a w tym roku lipa tylko 1x700