Wpisy 12 836 – 12 935
4 lutego 2008 17:24 → 5 lutego 2008 17:48, 100 wpisów
julka co ty cały czas wyskakujesz z tą żoną,ja niestety mogę mieć ich kilka,zależy to od kobiet
Opa co ty harem zakładasz? hehe ;))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
OPA USMIECHNIJ SIE TAK TYLKO PYTAM I PRZY OKAZJI O ZDROWIE PYTAM.
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY KAWA MNIE OMINEŁA
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY
smutno dzisiaj nie opują nie mataczą i syrenki brak eeeeeech słów brak
Mecedes bo OPA kupony chyba jeszcze sprzedaje a Matycz to raczej w kanałach siedzi jak to On mówi
jutro zagram systemem z neta,sam nie potrafię skreślić trafnych-tylko zawsze o oczko za dużo lub za mało;(
OPA to pograj w coś to było do mnie ,chyba sama ze sobą hihihihihi
OPA MĘŻCZYZNI SĄ JAK PLEMNIKI -JEDEN NA MILION STAJE SIĘ CZŁOWIEKIEM CZY TO PRAWDA
No i wreszcie mi padła oczekiwana 13 :)) to teraz nic tylko trza sie na 2 przerzucic :)))
Drodzy chatownicy jestem znowu ochłąpy 4/7 i 4/8 na lizaki juLCIA uwilbiam gre w rozbieranego myyyyyyyyyyyyyyy!!!
Hej, powiedzcie mi, czy jak mam kupon na kilka losowań i wygram kiedyś po drodze to mam się od razu udać po wygraną czy czekać, aż ważność kuponu się skończy i dopiero wtedy iść po nagrody? Pytam bo jak wygrałem w DL to mi wzięli kupon przy odbiorze kasy ;(
jula zawsze to lepsza szansa 1 na milion,bo wiadomo że kobiety nie są człowiekami,co nie MARIO
odbieraj kiedy ci się podoba,abyś nie przekroczył 60 dni od daty losowania,dostaniesz kupon z powrotem ale nowy
Beezqp mozesz isc wczesniej dadzą Ci to co wygrałeś do tej pory i wydrukują kupon na nastepne losowanie co tam miałeś ale juz nie płacisz:)
Beezqp , jak masz kupon np na cztery losowania, a pójdziesz po odbiór wygranej po pierwszym losowaniu, to w kolekturze wypłacą Ci wygraną i wydadzą nowy kupon już bez tego dnia, za który odebrałeś wygraną. A najlepiej iść już po wszystkich losowaniach i odebrać wygrane za cały okres, na który grałeś.
Julcia uwielbiam kobiety w 2007 miałem ich 22 sztuki he he
nie wiem co miałem napisać
MARIO TO FAJNIE .KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE BY ZDECH ,A CO DOPIERO MÓWIĆ O MYSZY -PADŁA BY PRZY JEDNYM KOCIE HIHIHIHIHI
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam.
sandacz pociesze Cie nie tylko Ty tak masz .Ja sie od wczoraj uzeram z wirusami.
U mnie trzeci dzień jest czysto na tej stronce.
Zero problemów. ????
Zero problemów. ????
ANDREW ja jak wchodze tu zaraz łapie wirusa wszystko mi sie wiesza potem go usuwam i tak wkółko licze dni do formatu.Sciagłam co nieco i wzmocniłam ochrone.Moja kumpela ma nortona i tez jej wychwytuje tego wirusa tu.
Witam ,jakie wirusy ja nic tu nie mam ,
mala ciekawostka dla OPY
ŁEĆ KROKODYLA ZALEŻY OD TEMPERATURY ,W KTÓEJ DOJRZEWA W JAJU.PONIŻEJ 30 STOPNI CELSJUSZA RODZĄ SIĘ SAMICE,POWYŻEJ 34SAMCE.CO W ŚRODKU TO LOTERIA.TO TAK DO WCZORAJSZEGO WPISU 12867
POZDRAWIAM
mala ciekawostka dla OPY
ŁEĆ KROKODYLA ZALEŻY OD TEMPERATURY ,W KTÓEJ DOJRZEWA W JAJU.PONIŻEJ 30 STOPNI CELSJUSZA RODZĄ SIĘ SAMICE,POWYŻEJ 34SAMCE.CO W ŚRODKU TO LOTERIA.TO TAK DO WCZORAJSZEGO WPISU 12867
POZDRAWIAM
no i udało mi sie po raz drugi trafić 7/7 bardzo się cieszę ..... polecam takie na dzisiaj cyferki:54,55,56,65,2,33,61, co wy na to ?ja teraz przez tydzień puszczać nie będę bo wiem ze po tej 7 to nic narazie nie wygram tak jak było w listpoadzie
smutasek610 gratki ;)7z7 to juz sztuka:) a ja celłam jedną liczbę 13 i mam 432 zł tez sie ciesze;)
eeellaaa...u mnie jest cały czas czyściutko.Mam Avasta i SpyDoctora.
ANDREW no własnie to mnie dziwi bo mam to co ty te programy.Mam nadzieje ze pasco sie pojawi i nam moze cos wyjasni o co tu chodzi;)Ja mam stronke cały czas w pasku jak wchodze tu to z paska to mi ten wirus nie wchodzi bo jak z linka wchodze to zaraz akcja sie zaczyna.
??? Może tym coś zaradzić.Podobno bardzo dobry jest...SpyCatcherExpress 4.0 portable
eeellllaaaa, a tak z ciekawości, jakiej przeglądarki internetowej używasz ?
potle od tylu lat zawsze tej samej Internet Expolrer.bella34 wszystko mozliwe moze sie powtórzy.Ja od dzis wypuszczam 2i60 na progresje.ANDREW ja juz to kicham poczekam na odp.pasco.;)
No ale podziało się tak jak wam tu pisałam ze 13 padnie szybciej niz 2 i nie przekroczy 20stego losowania.Czasem ta moja intuicja nie zawodzi:)
Ellla coś mało tej kasy zarobiłaś, ja ci pisałam wczoraj że puściłam 13 ale zarobiłam777,60 zł
Agus bo za wiecej miałas puszczone a ze mnie cykor ja tam po lekku sobie to biore hihhi ;)
Nie moge szalec bo mi stary karty pozabiera jesio z bankomatów hih:)))
na dziś mam taką 8/{24,36,37,69,71,72.77 i 5 {24,37,69,70,72}
jakie wirusy?nic sie nie dzieje tutaj i nic na tej stronce nie ma.złapałas moze gdzie indziej a jakos dziwnie aktywuje Cie sie jak wchodzisz na ta stronke.
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
7/7 gratki ktos 10/10 jeszcze wieksze gratki:)
Internet Explorer :( .... i wszystko jasne .... Mozilla is the best !!
spit to nie tylko ja tak mam poczytaj na forum:(
...tak tak śpicie sami albo bez skarpetek to i wirusy łapiecie a pogoda zmienna a mówiłem zabezpieczać się na zimę pozdrowionka dla wirusołapaczy
MARIO co myślisz o tych
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
7,11,14,44,50,75 ostatnio 50 i 75 było ,może je w drugim zakładzie odrzucić
Hej dziewczyny napisałem dziś wierszyk.
Mam pytanie czy wam się podoba ?.
PRAGNIENIE>
Pragnę
dotyku czułego
a czasem
gwałtownego-ust,
które również pragną tego samego.
Jesteś słodka istota.
Namiętność od ciebie bije
i z nóg zwala.
Uwielbiam bliskość ciała,
zbliżenia,chętnie otoczę Cię
swym ciałem, ciepłem, zapachem,
ramionami - dam poczucie
bliskości, czułości,
ciepła i bezpieczeństwa.
Na koniec pochucham,
przytulę, szepnę słówko.
Kocham Cię.
Mam pytanie czy wam się podoba ?.
PRAGNIENIE>
Pragnę
dotyku czułego
a czasem
gwałtownego-ust,
które również pragną tego samego.
Jesteś słodka istota.
Namiętność od ciebie bije
i z nóg zwala.
Uwielbiam bliskość ciała,
zbliżenia,chętnie otoczę Cię
swym ciałem, ciepłem, zapachem,
ramionami - dam poczucie
bliskości, czułości,
ciepła i bezpieczeństwa.
Na koniec pochucham,
przytulę, szepnę słówko.
Kocham Cię.
Piękne Poeto! Tylko ja pod koniec przeczytałem "podmucham". Cóż, dały o sobie znać "wichry namiętności", które kiedyś łączyły mnie z Jadźką. 2,17,19,40,42 Jadźka wróć!
Nie przejmuj się Spit -ML to czysta poezja liczb jest:) Pełna metafor, rymów dokładnych i niedokładnych:)Gratulki Spit -tylko tak dalej
2,5,11,19,23,31,40,44,60,76.
Pozdrawiam, powodzenia:)
2,5,11,19,23,31,40,44,60,76.
Pozdrawiam, powodzenia:)
Matycz z Twoich kulek nic mi nie pasi.........
Dziś masz jakieś nowe spojrzenie >>>>>>
57,58,43,62,38,12,21...+ 41,42
Dziś masz jakieś nowe spojrzenie >>>>>>
57,58,43,62,38,12,21...+ 41,42
I dobrze lepiej poematów poczytac niz kłótni:)))poeta miu się podoba:)
spit no ostatnio często bywało ;)
Siema.moje typy na dzis.7,13,14,35,52,60.tak mi w pracy chodzily po glowie.
Widzę że nie potrzebnie wpisałem swoje
wypociny. Miałem jeszcze coś maznąć ale rzuciliście mnie na kolana..............
wypociny. Miałem jeszcze coś maznąć ale rzuciliście mnie na kolana..............
szukacie liczb na dzisiaj?spójrzcie na lewo i do góry widzę przez zaspane oczy min.7 z nich wejdzie, a może się mylę?kto to wie?
cieszmy się godz.17 a przeszło 230-stu typujących oj jest z czego wybierać i jak zwykle ktoś wygra ktoś przegra ot los gracza pozdrowionka dla wszystkich
SYRENKI wymiary po kąpieli obstawiam
3,1 76 49 78 i nogi pewnie do ziemi są długie 105 to za dużo ale 10 vędzie akurat
SYRENKO GORĄCE BUZIACZKI
3,1 76 49 78 i nogi pewnie do ziemi są długie 105 to za dużo ale 10 vędzie akurat
SYRENKO GORĄCE BUZIACZKI
postanowiłem do was dołączyć i typować , może wy mnie natchniecie. na dziś taka 10 (10,11,16,23,26,31,44,52,53,72). co wy na to?
witam :) nie wiecie o ktorej i na jakim kanale odbywaja sie losowania czeskiego toto lotka? oraz czy istnieje jakas oficjalna strona tych zakladow? prosze o pomoc ;) pozdrawiam wszystkich grajacych.
Ja wiem, bo to u mnie, ale nie powiem. Jadźka wróć!!!
haik ja juz tez kiedys szukałam na stronce z profa nacis tam u góry czeską flage tam są wyniki o 18-30 są losowania a w sobote chyba o 15 :)zresztą tam wszystko pisze.:)
acha jesio jedno na Pl stronce profa wynika bedą z rana a na czeskiej jesio dzis :)pozdro.:)