Wpisy 12 736 – 12 835
3 lutego 2008 20:20 → 4 lutego 2008 17:07, 100 wpisów
Razem trafiamy Julciu, z tym, że OPA więcej i przez swoją skromność czasem odpuszcza w typowaniu, żeby nie być niegrzecznym oraz przodownikiem:)
Matycz Opa ma układy to więcej trafia tak bywa .A nasz 5 też dziś nam chyba szczęscie przyniesie jak myślisz
MARIO co z twoją kolekturą,a po drugie miałem dziś jechać na basen,ale samemu się nie chciało...co ja mogę,takich mam znajomych
OPA baseny ,typowania juz nie mogę się połapać Matycza mogłeś zaprosić
Jadźka, wróć!!!
OPA sam pisaleś ,że masz żone a teraz co odwracasz kota ogonem hihihihihi.Ja kota .....
No prosze pan Matycz we własnej osobie i to w obcym języku pisze jak zawsze prawie
besser ist mit Madchen sprechen und nicht nur das,sind noch viele mehr Sachen zu machen,wejst du
Das ist gut, Herr Opa, ich glaube, ich denke so wie Du. Ich wunsche Dir viel Gluck und Geld ( i tu zauważ nie użyłem już rodzajnika die, bo człowiek uczy się na błędach:) hahah) Ich wunsche Dich Liebe Ohne Lieden auch, und viel Zufriedenheit von Deine Tochter:)
so schon besser,ich bin nicht von Deutsch am besten,aber genug,vielleicht
Danke! tzn.nie Danuto, tylko Jadźko wróć:)Pewnie OPA, możemy jeszcze się dogadać trochę po angielsku i włosku:) ale my Polacy swój język mamy, nie gęsi język tylko kaczy:) Apropos, gdzie jest Kaczor?
Jak widzę jak ktoś grezmoli w nie soim języku szlag mnie trafia więc przypominam portal jest polski i piszcie tylko w tym języku....
OPA -jaka to szkoda, że po niemiecku się rozumiemy, a jako Polacy mniej:) Ja wojny trzeciej światowej na chacie jak pan Franek Dolas rozpętać nie chcę:) Ale mógłbyś to swoje działo bardziej na Totalizator wypiąć:) niż na mnie:)
ZWIERZETA TEZ SWOJ JEZYK MAJA HAHAHAHAHAAHAHAHHAHA!!!!! ALE TU NIE WIADOMO OCO CHODZI
SŁOŃCe bo OPa i Matycz chcą sie popisać ze j.niemiecki znają .Wiesz ml 10/10 nie trafiaja to zawsze z innej strony mogą błysnąć
My numbers it for on day multilotka03.02.2008r...Two, Four, Thirteen, Nineteen, Fifty..
jak czytam tych dwoch panow to zastanawiam sie dlaczego mowia ze mutanty wyzdychaly , a one zyja tylko calkiem zgupialy i takie bezmuzgi to albo dla nich eutanazja albo ptasia grypa obojetne co ich wykonczy byle szybko
...do wpisu 12768 -to bardzo fajnie znać język, bo np.jak zostanę spłukany przez TS - zawsze mogę pojechać np.duparyża:) -i tam kloszardem zostać -kumple mnie przynajmniej rozumieć będą:):):) Mercy:) Buonanotte:)
dla wszystkich dobrej nocki dla
SYRENKI przesłodkie buziaczki i nie martwcie się jutro nowy dzień nowe liczby nowe szanse branocki
SYRENKI przesłodkie buziaczki i nie martwcie się jutro nowy dzień nowe liczby nowe szanse branocki
Syrenka 102, czy buziaki 102 -Mercedes, tak trzymaj:)albo lepiej też:)Powodzenia w grach losowych, bo w miłości chyba życzyć nie muszę:)
dzięki Matycz ale 102 to za mało by ciało SYRENKI suchym sie stało niech będą tysiące gorące jak słońce by z wody wyjrzawszy osuszyć ją miały wnet samych 10-ek branocki
..no pewnie, że lepiej zedrzeć z takiej Syrenki łuski- niż same 102 buziaki, a nawet całuski:)
panie i panowie głupot to mi tu nie piszcie i nie wyzywajcie co niektórzy od jakiś tam,bo po pierwsze mnie to cieszy że chociaż troszkę ten głupi język znam,czasem sie przydaje,i nikogo nie wyzywam z zadrości
a po drugie chociaż nowi się odezwali,może oni nam coś podpowiedzą,a ty MATYCZ ja dzisiaj???
OPA -jak zawsze prawie, poza chwilami szczęścia -na równym poziomie, czy w grach hazardowych, czy w życiu pozostajemy:) Jadźka wróć:)!
Od rana jak chce wejsc na pasco avast mnie informouje ze znalazł wirusa -"Malware-Gen" nie wiecie co jest grane? tylko ja tak mam?Pasco wiesz coś?
wczoraj mi weszła 3 ka,43,62,74,widzisz jak nie podaję na forum to może zaczną "wchodzić"
Opa to nie tylko ja mam taki problem zobacz na forum .Uzeram sie od rana z wirusami koszmar normalnie.
może ktoś atakuje,może wczoraj dali wygrać 54 zł i siwy nie da za wygraną,PASKO co się dzieje
na dzis proponuje wszystkie liczby zawierajace cyfre 2 i dodatkowo 13 pozdrawiam
Co się dzieje z stroną pasco od wczooraj sie zawiesza na bank z pasco wchodzą trojany wczoraj przeskanowałem SPY SWEEPEREM I znalazł bardzo grozny trojan agent-winlogonhook kur.. weszłem na pasco dziś i znowu sie zawiesza i ten sam trojan znjaduje na nowo !!!na bank z strony pasco !!!!!!!!!!
Mario tak gracie i obstawiacie ,że strona się zacina a Pasko pewnie .
Dzisiaj ruszają zakłady specjalne!!!
Czy zagra ktoś z was?
Szczegóły na stronce Lotto.
Czy zagra ktoś z was?
Szczegóły na stronce Lotto.
jeśli wiecie jak typować dobrze 2 liczby aby one były trafne to piszcie..... e-maila mam podanego tylko naciśnij na mój nick...
OPA wczoraj we wpisie życzyłem Ci m.in. miłości bez cierpienia -dziś zauważyłem 2 byki już -Leiden -to cierpieć, i powinno być Dir, nie Dich:) Wybacz:) Nie znam tego języka, ale dogadam się, dobrze jednak, że rozumiemy się OPA po polsku -to najważniejsze jest, bo z niektórymi nawet trudno się porozumieć w ojczystym języku:)i tu nie mam na myśli ortografii:)
2,13,17,19,24,36,44,55,60,65.
Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
2,13,17,19,24,36,44,55,60,65.
Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
jak typujecie żeby liczby były trafne?????
..jak zwykle ostatnio 3/10 Droga Julciu:) Może dziś choć 4/10 trafię:) Powodzenia:)
MATYCZ JA POWODZENIE MAM A SZCZĘŚCIE MAM ZAPISANE W GWIAZDACH HIHIHIHIHI...
A mi AVIRA pokazuje trojana HTML/RceGen - Na wszelki wypadek wywalam!
A mnie tu krew zalewa kompa mi całego wiesza .Mario mam to samo.
Co wy ja nic nie mam wszystko u mnie dobrze ,moze macie jakieś wirusiki, ja mam system antywirusowy NOD32 I WSZYSTKO CHODZI
julcia nod tego nie wykrywa.Napewno z pasco bo tylko jak wchodze na tą stronkę tak sie dzieje miesza mi sie w kompie jak nie wiem co.Moze pasco sie pojawi i cos zaradzi temu.
JULCIA-programy antywirusowe nie widzą trojanów tak zazwyczaj bywa zainstaluj sobie program do trojanów to zapewniam cie że na dzien dobry znajdzie ci minimum pare trojanów jak tak samo myslałem jak ty do puki nie zainstaklowałem programu do trojanów TROJAN to takie gówno które wysyłąją ludzie i firmy żeby podejrzeć czym najbbardziej się interesujesz na jakie strony wchodzisz i co masz w komputerze miedzy innymi są bardzo grozne nawet powodują zniszczenie twardych dysków
Na jednej stronce tez tak sie działo zobaczcie tu http://prvforum.prv.pl/viewtopic.php?t=15553 .Ja mam własnie to.
A trojan z Pasco jest nowiutki z z najwiekszym ryzykiem Aktualizacjie ani centrum trojanów nie ma nic na niego
Bez urazy ale wcale nie zdziwiłbym się ze puści go pasco dla sprawdzenia co nie których chatowników
CO MNIE TAK STRASZYCIE ,JA MUSZE INFORMATYKA WEZWAC BO SAMA RACZEJ SOBIE NIE PORADZĘ.ALE JAK DO TEJ PORY OTWIERAM WSZYSTKIE STRONY I NIC .CHYBA ,ZE TAK ZGAGA SIĘ GDZIEŚ ZACZAJA HIHIHIHIHI.
MARIO ale wymysliłeś no a co tu sprawdzac my szare zwykłe ludzie.
TU MASZ RACJĘ MARIO ,BO JAK WIDZE I CZYTAM WPISY TO TE SAME OSOBY PISZĄ TYLKO NICK ZMIENIAJĄ HAHAHAHHAHA
Dziewczynki nie denerwujcie się z wszystkiego jest wyjscie mam dla was laseczki pewną 7 da dziś 7/1,3,70,71,72,77--znikam do robociska heh Julcia 11 bez obaw nika nie zmienie choc podejrzewam że twój nik były to syrenka? lub gocha ? pozdrawiam !!!
Sorki poprawka na dziś 7/{1,3,48,70,71,72,77} pozdrawiam
JESTES W BŁEDZIE MARIO JEDNAK WOLĘ SYPIAĆ Z FACETEM NIŻ Z ......
Ja odwrotnie sypiam tylko z kobietami i to wieloma pozdrawiam
MARIO WNIOSEK Z TEGO ,ŻE JESTEŚMY ZDROWI .....SYRENKA NIE MAM NIC DO CIEBIE
Dla chętnych którzy zamiast 2.50 chcą wydac 5 zł proponuje dodać do 7 liczbe 37 i wysłać albo 7 albo 8 lub obie czyli 7/1,3,48,70,71,72,77 lub 8/1,3,37,48,70,71,72,77 obydwie mają szanse
Nie mam do nikogo żadnych złych uczuć.Pisałam już że jestem bardzo tolerancyjna.PaPa
właśnie MATYCZ nie byłem pewny czy dir czy dich,bo nie pamiętam,szkoła minęla już bardzo dawno,ale gratulacje z 3/10
a stronke zależy czym otwieracie,dobry jest firefox,explolera juz nie używam,bo odwalał mi szopy,PASKO kiedyś pisał o tym
Też mam tak jak Julcia 11 NOD32 i Firefoxa. Jadźka mi czasem tylko numery odwalała, a tak to w porządku:) Jadźka wróć!!!