Wpisy 1 282 824 – 1 282 923
17 grudnia 2012 21:37 → 17 grudnia 2012 21:58, 100 wpisów
Lila bo ja niczym znajde odpowiednia ikonke do wstawienia to mi czat kilometr ucieka haha
No to kto dziś losuje
oj tylko niech nie wylosuja moich liczb z kuponu którego nie pusciałam
Lila...
falu
No z moich liczb wpadło mi 5/10 o 14-stej i teraz jestem w kropce. Postawiłam więc na polowanie na 77,78 plus uzupełnienie moich "żelaznych" trójek czyli teraz 14 z 14,31,48 oraz 63 z 48,63,78. Poza tym jak pisałam 49 i 50
czyli razem wyszło mi 77,78,14,63,49,50 niestety jak zwykle jeszcze trochę pokombinowałam więc zobaczymy co będzie
No z moich liczb wpadło mi 5/10 o 14-stej i teraz jestem w kropce. Postawiłam więc na polowanie na 77,78 plus uzupełnienie moich "żelaznych" trójek czyli teraz 14 z 14,31,48 oraz 63 z 48,63,78. Poza tym jak pisałam 49 i 50
czyli razem wyszło mi 77,78,14,63,49,50 niestety jak zwykle jeszcze trochę pokombinowałam więc zobaczymy co będzie
Falu.....tusk to dopiero łapę wyciągnia na podatek jak się wygra
falu
Z tego samego źródła co wczoraj 14,39,40 wychodzi mi na jutro 24,30,38
Z tego samego źródła co wczoraj 14,39,40 wychodzi mi na jutro 24,30,38
hipcio..jakby ktoś w sklepie lub w kolejce walną bąkola przede mną to ma pawia na plecach
no i jeszcze dawno nie było 4,19,34,49 oraz do kompletu z 19,44 bo 53 już było
hipopotan tez chodze do Zabki puszczac kupony, bo najblizej domu
Ja nie puszcam w zabce tylko w kolekturze w polo markiecie
W ramach rozrywki zaraz podam liczby z imion jutrzejszych solenizantów podanych wyżej w tym Auksencji oraz Wilibandy
Lila...jak malutki byłem to bąka w słoik łapalem
MAX..lepiej niech lata po dworze w tym przypadku to nawet dupie pomorze
No mnie też zaskoczyło ale kiedyś czytałam takie cuda w ksiażce o imionach, ze nic mnie nie zdziwi.
Ania70
Te liczby to dzisiejsze godziny wschodu i zachodu dobrze aspektowanych planet wiec kto wie
Ania70
Te liczby to dzisiejsze godziny wschodu i zachodu dobrze aspektowanych planet wiec kto wie
Podaję 6liczb z maszyny:1,18,36,38,54,59...dwie ostatnie pozostaną tajemnicą...
Lila...pewnie ze tak
ciekawe kto dzisiaj wygra i oczywiscie poleje rescie kto wygra ten stawia heh
Weźcie przestańcie już o tych bąkach bo jeszcze zacznie gównem walić
Z tej książki zapamiętałam między innymi takie kwiatki :
Sulichna
Alodia
Dalemir
Astryda
Tyburca
Odolan
Dargorad
Eligia
Edeltruda
Fabiola
Kanimił
Mojsław
Abdon
Liberata
Jarochna
itp.itd
Sulichna
Alodia
Dalemir
Astryda
Tyburca
Odolan
Dargorad
Eligia
Edeltruda
Fabiola
Kanimił
Mojsław
Abdon
Liberata
Jarochna
itp.itd
Lila...bąka latającego to był ten potem został wypuszczony
tommek..tez o tym myslałem a teraz moze się to zemścić ..więc jak zagrałes to powooo
ze słoika oczywiscie
13max....
zapłaciłem za zakłady i mam teraz wymagania od ts:aby jezeli będzie prowadząca studio kobieta,to w stroju mikołaja,duzy dekolt,czerwone stringi,włosy długie krecone:
ale ten kto napisał że nie można trzymać bąka ma racje:p on powoduje posrane pomysły
lila....
Lila..ja też nie zatypowałem
Teraz pora zazyc nerwosol i krople na serce:stres może zrujnować zdrowie:
21,33
49,77
49,77