Wpisy 1 282 433 – 1 282 532
17 grudnia 2012 15:15 → 17 grudnia 2012 20:16, 100 wpisów
angierski
jak napiszesz taki program to będziesz debściak i drzwi do majkrosoftu, czy googla będziesz miał otwarte i kasę taką, że w mm , czy inne wynalazki ts nie będziesz musiał grać
jak napiszesz taki program to będziesz debściak i drzwi do majkrosoftu, czy googla będziesz miał otwarte i kasę taką, że w mm , czy inne wynalazki ts nie będziesz musiał grać
wiesiek77,,,,czemu ty slepoty ..masz zauwazyć gosc angierski ootoo programy ....ja sam ściągałem i nic nie tu pytać
medea tak patrzyłam na te podstawianie cyferek do liter ale co gdzie podstawic...masakra...
drapek no to jak napisze to samo z siebie wychodzi ze ni ebede musial pracowac
islandorka
Dzięki temu tekstowi zaczęłam bardziej kojarzyć połączenie cyfr z planetami , ale muszę przetestować to choćby na sucho czy mój pomysł ma jakieś szanse na zastosowanie praktyczne
Dzięki temu tekstowi zaczęłam bardziej kojarzyć połączenie cyfr z planetami , ale muszę przetestować to choćby na sucho czy mój pomysł ma jakieś szanse na zastosowanie praktyczne
drapek ..mam inne ...on angierski ma taki ...ja nie uzywaam programy lootoo
islandorka
Próbowałam nawet podstawiać układ planet wg klucza z netu, ale to jednak nie było to o co w tym chodzi.
Próbowałam nawet podstawiać układ planet wg klucza z netu, ale to jednak nie było to o co w tym chodzi.
no medusia to nie zapominaj o kolezance i slij na meila próby...
angierski no to do roboty tylko pamietaj o mnie - ja chcę tą liczbę + testować
i mykam
i mykam
drapek no spoko, jak sie obrobie z przerobka programu to ci cos napisze
jade dac zarobic TS... amoze nie???
dobra juz zmykammm..
trzymajta kciuki drapek chuchaj mocno...
wiesiek77 ...otwórz www..i naciśnij download ..czemu nie uczyłem jezyka ENG
angierski
krzysio774 mam słabe połączenie już 10 minut sie otwiera i nic.Jak wróce do domu to spróbóje
krzysio774 mam słabe połączenie już 10 minut sie otwiera i nic.Jak wróce do domu to spróbóje
wiesiek77...mozesz poczekac w nocy szybciej internet ..tam www .mała waga około 1,2 MB nie wiecej... i dobra znikam...
21 ciekawy układ planet,moze grać??w Polsce około południa się zacznie dziać
e46 mogę oczywista, ale
to był sarkazm, ironia - bez tego, takiego drobnego filtra absurdalność pewnych hmmmmmm zdarzeń, sytuacji, zjawisk - jest nie do ogarnięcia
to był sarkazm, ironia - bez tego, takiego drobnego filtra absurdalność pewnych hmmmmmm zdarzeń, sytuacji, zjawisk - jest nie do ogarnięcia
dziś wystarczyło t y l k o
skreślić 38-39-40-41-42 i 5/5
dołożyć oczekiwaną 31,39 i 7/7
skreślić 38-39-40-41-42 i 5/5
dołożyć oczekiwaną 31,39 i 7/7
hehe a w skytower palą sie światała i to chyba na samej górze za dobrze nie widać, fajnie pewnie jakis milioner sobie siedzi a moze to ktos z tej stronki:p o.0
Robal.
A TS czy o tym wie,że to był sarkazm,czy ironia.Pomyślą ,że to postulat,który trzeba koniecznie (żeby uszczęśliwić graczy)wprowadzić.
A TS czy o tym wie,że to był sarkazm,czy ironia.Pomyślą ,że to postulat,który trzeba koniecznie (żeby uszczęśliwić graczy)wprowadzić.
Emerytka>> też tak pomyślał.
Może robal to ich człowiek tutaj? Że niby taki emisariusz przekazujący naszs pragnienia do TSa.
I co Robalu.. czujesz się rozgryziony?
Może robal to ich człowiek tutaj? Że niby taki emisariusz przekazujący naszs pragnienia do TSa.
I co Robalu.. czujesz się rozgryziony?
Monet
OJ,OJ
OJ,OJ
.
Firma Totolotek ( Totomix ) rusza w tym tygodniu - najprawdopodobniej w środę.
Wróble z ulicy Tanecznej tak ćwierkają
.
Firma Totolotek ( Totomix ) rusza w tym tygodniu - najprawdopodobniej w środę.
Wróble z ulicy Tanecznej tak ćwierkają
.
------
....................
Dobry wieczór.. .
....................
Dobry wieczór.. .
Drapek.. .
----------------
----------------
Drapek.. .
To może lepiej ...tak.. .
-------------------------
To może lepiej ...tak.. .
-------------------------
dziś padło pierwsze 40tyś w krzyżówce po 3zł na nr. lizakowym 069
Witam ponownie choc na chwile
Drapek a pamietasz moj zestaw nmerow zdrapek ktore najczesciej w TS przyniosly glowne wygrane czyli 35,5,12,23,43,69 czyli juz wiadomo czego szukac przede wszystkim
a jak nie tych to numery ktore co najmniej dwa razy daly wygrana
no a teraz znikam na kolacje wpadne pozniej
Drapek a pamietasz moj zestaw nmerow zdrapek ktore najczesciej w TS przyniosly glowne wygrane czyli 35,5,12,23,43,69 czyli juz wiadomo czego szukac przede wszystkim
a jak nie tych to numery ktore co najmniej dwa razy daly wygrana
no a teraz znikam na kolacje wpadne pozniej
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 299 000
wydaje mi się, że klub ludzi nie lubiących prasować nie narzekałby na brak kandydatów na czlonków
Cześć dziewczyny.Dołączam do Wasjuż myslałam,że tylko ja tak mam
tommek
Co by nie powiedzieć a nie skłamać 2x4/10 oraz 1x5/10 czyli nie najgorzej bo jest za co grac dalej
Co by nie powiedzieć a nie skłamać 2x4/10 oraz 1x5/10 czyli nie najgorzej bo jest za co grac dalej
Ja o 14tej ugrałam 8zł
agatkaa
Dzisiaj księzyc jest w Wodniku dlatego Wagi i Bliźnięta powinny miec lepszą passę Wodniki muszą poczekac na ksiezyc w Wadze lub Bliźniętach
Dzisiaj księzyc jest w Wodniku dlatego Wagi i Bliźnięta powinny miec lepszą passę Wodniki muszą poczekac na ksiezyc w Wadze lub Bliźniętach
medea no to jest nadzieja
agatkaa
Ja juz nie mam siły do publicystyki, jakaś taka padnięta jestem pewnie przez tę cudną listopadową pogodę
Ja juz nie mam siły do publicystyki, jakaś taka padnięta jestem pewnie przez tę cudną listopadową pogodę
Cześc , witam wszystkich ja miałam 4/5 , dopiero zaczynam , przynajmniej w mm
... wróżę z kart