Wpisy 1 282 372 – 1 282 471
17 grudnia 2012 14:47 → 17 grudnia 2012 17:27, 100 wpisów
obserwatorzy z ts'a -
a jakby tak zlikwidować wygrane we wszystkich niższych trafieniach ? zostawić tylko pełne - 10/10, 9/9 itd i zostawić grę tylko w opcji plus ? I dla równego - podnieść cenę do dychy ?
a jakby tak zlikwidować wygrane we wszystkich niższych trafieniach ? zostawić tylko pełne - 10/10, 9/9 itd i zostawić grę tylko w opcji plus ? I dla równego - podnieść cenę do dychy ?
angierski na 22 gram takimi liczbami 5,17,23,25,46,75,78 14,15,34,55,57,63,77
5,17,23,25,46,75,78 14,15,34,55,57,63,77 o te mi sie wydaja lepsze
I wprowadzić ciecie - nocne losowanie, oraz w celu podniesienia atrakcyjności zwiększyć ilość kul - do stu ...
drapek no faktycznie jakbys wszedl w pore z wysokimi i by weszly to bys mial wiesze szanse na lepsze wygrane
angierski możesz zagrać moimi numerami nie mam nic przeciwko temu
Robal_36 pewnie - jakby mogli matematyke oszukac to by doszli do 25% zwrotu ,a juz nad tym pracuja
Robal.
Może lepiej byś odstawił?
Może lepiej byś odstawił?
Drapek.
Dzisiaj obstawiłam czterdziestki.Ale weszło tylko pięć.
Dzisiaj obstawiłam czterdziestki.Ale weszło tylko pięć.
angierski bo leniwy widocznie jesteś i nie chcesz się przyłożyć do mojego zlecenia
Drapek.
Już wysłałam moją dziesiątkę i trójkę.Chyba ,że jeszcze jak pójdę z psem,to coś na ch/tr.
Już wysłałam moją dziesiątkę i trójkę.Chyba ,że jeszcze jak pójdę z psem,to coś na ch/tr.
medea co masz na 22???
100 cennych monet znaleziono pod siedzeniem w autobusie miejskim w szczecinie; za rmf
w moim programie typowanie plusa polega na jak najlepszym wytypowaniu liczb
no i tylko mala zmiana do plusa ale zeby mn.w typowanie dawalo dobre rezultaty
angierski
no ale jesteś programistą, wykaż się; ja będę tego + testował
no ale jesteś programistą, wykaż się; ja będę tego + testował
drapek ja cie znów udusze...
no tak medea sie zmyła sprzatac...
drapek ty to masz farta...
drapek ty to masz farta...
islandorka
obstawiam pozostałą z trójki 14,39,40 liczbę 14 do tego lubiącą towarzystwo 66 liczbę 49 no a skoro niedawno mieliśmy 12,18 to 77,78 też jest prawdopodobne. Do tego jeszcze 63.
Miałam jeszcze coś takiego czyli 17,19,44 ale jak zrobiłam kombinacje powyższych z liczbami astrologicznymi to wyszło cztery zakłady a gram dziś tylko za wygraną więc odpuściłam
obstawiam pozostałą z trójki 14,39,40 liczbę 14 do tego lubiącą towarzystwo 66 liczbę 49 no a skoro niedawno mieliśmy 12,18 to 77,78 też jest prawdopodobne. Do tego jeszcze 63.
Miałam jeszcze coś takiego czyli 17,19,44 ale jak zrobiłam kombinacje powyższych z liczbami astrologicznymi to wyszło cztery zakłady a gram dziś tylko za wygraną więc odpuściłam
mesusia ...szkoda twoja klawiatura ....wystarczy pisz ..isla..
ang
kota w worku nie kupię - typuj przez kilka w profilu na 14 pewniaka( właśnie liczbę, którą twoj program wskaże jako + ); jak np. trafny będzie co drugi +, to kupię
kota w worku nie kupię - typuj przez kilka w profilu na 14 pewniaka( właśnie liczbę, którą twoj program wskaże jako + ); jak np. trafny będzie co drugi +, to kupię
medusia patrzyłas na meila???
tutaj jakbym dal komus pelny program to za dwa dni kazdy juz by mial full
krzysio pisze pisze...
ooo to znaczy angierski ze zgarniasz bonus...
drapek oczekujesz ponadnaturalnych zdolnosci od programu komputerowego a to wiadomo ze na innej zasadzie dziala
Krystian na "gwiazdke" lub pod "choinke" taki prezent bede Cie
chwalic wszedzie
chwalic wszedzie
islandorka
Fajny tekst i na pewno będzie przydatny do tej łamigłówki
Fajny tekst i na pewno będzie przydatny do tej łamigłówki
angierski
jak napiszesz taki program to będziesz debściak i drzwi do majkrosoftu, czy googla będziesz miał otwarte i kasę taką, że w mm , czy inne wynalazki ts nie będziesz musiał grać
jak napiszesz taki program to będziesz debściak i drzwi do majkrosoftu, czy googla będziesz miał otwarte i kasę taką, że w mm , czy inne wynalazki ts nie będziesz musiał grać
wiesiek77,,,,czemu ty slepoty ..masz zauwazyć gosc angierski ootoo programy ....ja sam ściągałem i nic nie tu pytać
medea tak patrzyłam na te podstawianie cyferek do liter ale co gdzie podstawic...masakra...
drapek no to jak napisze to samo z siebie wychodzi ze ni ebede musial pracowac
islandorka
Dzięki temu tekstowi zaczęłam bardziej kojarzyć połączenie cyfr z planetami , ale muszę przetestować to choćby na sucho czy mój pomysł ma jakieś szanse na zastosowanie praktyczne
Dzięki temu tekstowi zaczęłam bardziej kojarzyć połączenie cyfr z planetami , ale muszę przetestować to choćby na sucho czy mój pomysł ma jakieś szanse na zastosowanie praktyczne
drapek ..mam inne ...on angierski ma taki ...ja nie uzywaam programy lootoo
islandorka
Próbowałam nawet podstawiać układ planet wg klucza z netu, ale to jednak nie było to o co w tym chodzi.
Próbowałam nawet podstawiać układ planet wg klucza z netu, ale to jednak nie było to o co w tym chodzi.
no medusia to nie zapominaj o kolezance i slij na meila próby...
angierski no to do roboty tylko pamietaj o mnie - ja chcę tą liczbę + testować
i mykam
i mykam
drapek no spoko, jak sie obrobie z przerobka programu to ci cos napisze
jade dac zarobic TS... amoze nie???
dobra juz zmykammm..
trzymajta kciuki drapek chuchaj mocno...
wiesiek77 ...otwórz www..i naciśnij download ..czemu nie uczyłem jezyka ENG
angierski
krzysio774 mam słabe połączenie już 10 minut sie otwiera i nic.Jak wróce do domu to spróbóje
krzysio774 mam słabe połączenie już 10 minut sie otwiera i nic.Jak wróce do domu to spróbóje
wiesiek77...mozesz poczekac w nocy szybciej internet ..tam www .mała waga około 1,2 MB nie wiecej... i dobra znikam...
21 ciekawy układ planet,moze grać??w Polsce około południa się zacznie dziać
e46 mogę oczywista, ale
to był sarkazm, ironia - bez tego, takiego drobnego filtra absurdalność pewnych hmmmmmm zdarzeń, sytuacji, zjawisk - jest nie do ogarnięcia
to był sarkazm, ironia - bez tego, takiego drobnego filtra absurdalność pewnych hmmmmmm zdarzeń, sytuacji, zjawisk - jest nie do ogarnięcia
dziś wystarczyło t y l k o
skreślić 38-39-40-41-42 i 5/5
dołożyć oczekiwaną 31,39 i 7/7
skreślić 38-39-40-41-42 i 5/5
dołożyć oczekiwaną 31,39 i 7/7
hehe a w skytower palą sie światała i to chyba na samej górze za dobrze nie widać, fajnie pewnie jakis milioner sobie siedzi a moze to ktos z tej stronki:p o.0
Robal.
A TS czy o tym wie,że to był sarkazm,czy ironia.Pomyślą ,że to postulat,który trzeba koniecznie (żeby uszczęśliwić graczy)wprowadzić.
A TS czy o tym wie,że to był sarkazm,czy ironia.Pomyślą ,że to postulat,który trzeba koniecznie (żeby uszczęśliwić graczy)wprowadzić.
Emerytka>> też tak pomyślał.
Może robal to ich człowiek tutaj? Że niby taki emisariusz przekazujący naszs pragnienia do TSa.
I co Robalu.. czujesz się rozgryziony?
Może robal to ich człowiek tutaj? Że niby taki emisariusz przekazujący naszs pragnienia do TSa.
I co Robalu.. czujesz się rozgryziony?
Monet
OJ,OJ
OJ,OJ