Wpisy 1 281 833 – 1 281 932
17 grudnia 2012 08:30 → 17 grudnia 2012 09:38, 100 wpisów
agatkaa
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Medea.. .
------------------
------------------
wiesiek
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
medea , nie wiem czemu ale mam dzis przeczucie ze mogą być liczby dwucyfrowe z 0 na koncu
Dostałem cynk od UFOli że to nie będzie ostatni poniedziałek w 2012...
Angierski>> Twoja programa pomaga Ci w skuteczniejszym wybieraniu?
chciałem żeby podali ale mnie do fortunaty odesłali. To ich agent pod przykrywką tutaj...
Monet
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
monet
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
Monet program tez ma dobra passe, wtedy trzeba slabe momenty przeczekac
Robal>>>
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Dzień dobry.Miłego dnia i jak zawsze wysokich wygranych.
medea
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
Monet.
Kontakty nieziemskie.
Kontakty nieziemskie.
Robal.
Robal_36 nie chce mi sie myslec o zakresach, bo napisalem juz statystyke przedzialow - zakresow i typowanie tych najbardziej mozliwych - to bedzie w nowszej wersji
A tak..
szukali tutaj na ziemi INTELIGENTNEJ jednostki.
I jakoś im w oko wpadłem..
szukali tutaj na ziemi INTELIGENTNEJ jednostki.
I jakoś im w oko wpadłem..
Ale mialam sen.
Idę z powrotem Może ciąg dalszy nastąpi.
Idę z powrotem Może ciąg dalszy nastąpi.
Medea
monet
No co ty nie powiesz a ja myślałam, że inteligentni w tym świecie to gatunek zagrożony jak misie panda
No co ty nie powiesz a ja myślałam, że inteligentni w tym świecie to gatunek zagrożony jak misie panda
Monet.
Wcale się nie dziwię.
Wcale się nie dziwię.
nastaw? co to?
w programach?
to ustawienie parametrów w/g których program ma coś obliczyć.
w programach?
to ustawienie parametrów w/g których program ma coś obliczyć.
Agatkaa.
Nie wyspałam się w nocy,przez ten piękny sen.To trzeba nadrobić.
Nie wyspałam się w nocy,przez ten piękny sen.To trzeba nadrobić.
ale jeszzcze jedno wymyslilem nadstatystyke - czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb - duzo mozliwosci mozna tworzyc i jeszcze lepsze wyniki
koniec przyjemnych rzeczy ide do mniej przyjemnych bo 1 reka zle
jest cokolwiek robic
jest cokolwiek robic
Monet.
To już Cię wzięli pod swoje skrzydła.
To już Cię wzięli pod swoje skrzydła.
Angierski>>
"czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb "
Nie kumam..
"czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb "
Nie kumam..
w tym tygodniu wypuszcze nowsza wersje programu z lepsza statystyka Wektorowa
bo ogolnie statstyka sie opiera na wylosowanych poprzednio liczbach, ale nie uwzglednia losowan, ktore nie maja nic wspolnego z poprzednimi
a nadstatystka wybiera liczby ktore np typowane byly ale nie padly
"ale nie uwzglednia losowan, ktore nie maja nic wspolnego z poprzednimi"
I to jest właśnie to co minimalizuje nasze szanse nawet z najlepszymi programami analizującymi.
I to jest właśnie to co minimalizuje nasze szanse nawet z najlepszymi programami analizującymi.
ci co grali sami typujac, to w przeciagu wszystkich losowan co typowali program lepiej wypadl
trisetum
aaa juz wiem, Ty cos wiesz , cos co bedzie jutro , i dlatego odpuszczasz dzis
aaa juz wiem, Ty cos wiesz , cos co bedzie jutro , i dlatego odpuszczasz dzis
czyli od lepszych rezultatow do gorszych do wartosci sredniej
teraz nowa statystyka w lotto i mini lotto daje niezly wygar...
np na 15 liczb 20 5/5 powinno byc, a moj program daje 49
np na 15 liczb 20 5/5 powinno byc, a moj program daje 49
milego dnia
a na czym opierasz ten optymizm?
a te niejawne losowania nie można podciągnąć? pod zbiór niepusty?
A jego istnienie to raczej wyklucza zastosowanie przestrzeni probabilistycznej.
a te niejawne losowania nie można podciągnąć? pod zbiór niepusty?
A jego istnienie to raczej wyklucza zastosowanie przestrzeni probabilistycznej.
Monet jeszcze musze przetestowac...
takie losowania trzeba tez przewidziec - jakas statystyka odstepow i wykluczyc
takie losowania trzeba tez przewidziec - jakas statystyka odstepow i wykluczyc
Angierski>>> ALE JAK????? przewidzieć?
Ja gdybym to potrafił to jestem gość.
Senna
Ja gdybym to potrafił to jestem gość.
Senna
Monet dlatego to oslabia statystyke, dlatego bo np losuja kilka razy zanim puszcza losowanie na antenie
jakie typy dzis macie ?