Wpisy 1 281 822 – 1 281 921
17 grudnia 2012 08:18 → 17 grudnia 2012 09:34, 100 wpisów
ja dzis myje okna i piore firaneczki, puszcze sie moze na 22...medusia wymysl cos...wczoraj ze snu normalnie masakra...
tommek
Z przyczyn ekonomicznych teorię testuję na tych za 1 złoty. Niestety póki co wytypowane przeze mnie numerki zdrapek głównie zapewniają dalszą frajdę drapania Ciekawe jest jednak to, że znacznie rzadziej niż w grupie kontrolnej czyli innych numerach. Może po prostu szczęścia nie mam. Kolega z pracy po rozmowie ze mną w kolekturze na jeden z numerów trafił 10 złotych co przy wkładzie w wysokości 1 złotych nie jest takie złe
Z przyczyn ekonomicznych teorię testuję na tych za 1 złoty. Niestety póki co wytypowane przeze mnie numerki zdrapek głównie zapewniają dalszą frajdę drapania Ciekawe jest jednak to, że znacznie rzadziej niż w grupie kontrolnej czyli innych numerach. Może po prostu szczęścia nie mam. Kolega z pracy po rozmowie ze mną w kolekturze na jeden z numerów trafił 10 złotych co przy wkładzie w wysokości 1 złotych nie jest takie złe
islandorka
Ja dzisiaj puściłam 39,40,14 z metody mojej i kondi połączone z twórczością własną czyli uzupełnieniem "żelaznych" zestawów z tej mojej metody na "stary kupon multilotka" czyli 31,48,17,79,50,67,19,34,49, oraz z bliżej nie wyjaśnionych przyczyn liczbę 19 i lubiące ją 4,34,44,53 oraz namolnie podpowiadaną przez intuicję liczbę 55
Ja dzisiaj puściłam 39,40,14 z metody mojej i kondi połączone z twórczością własną czyli uzupełnieniem "żelaznych" zestawów z tej mojej metody na "stary kupon multilotka" czyli 31,48,17,79,50,67,19,34,49, oraz z bliżej nie wyjaśnionych przyczyn liczbę 19 i lubiące ją 4,34,44,53 oraz namolnie podpowiadaną przez intuicję liczbę 55
------
............................
Dzień dobry.. .
............................
Dzień dobry.. .
tommek
Moim zdaniem jest. Tyle, że niestety by zgarnąć główną wygraną nadal potrzebne jest szczęście. Ale jakbyś chciał się pobawić w testowanie to oto numery w układzie od najczęściej przynoszącego główne wygrane do tych które zrobiły to więcej niż jeden raz czyli :
35
5,12,23,43,69
3,13,25,39,53,68,77,96,127
zestaw według danych na 11 XII 2012 r.
Moim zdaniem jest. Tyle, że niestety by zgarnąć główną wygraną nadal potrzebne jest szczęście. Ale jakbyś chciał się pobawić w testowanie to oto numery w układzie od najczęściej przynoszącego główne wygrane do tych które zrobiły to więcej niż jeden raz czyli :
35
5,12,23,43,69
3,13,25,39,53,68,77,96,127
zestaw według danych na 11 XII 2012 r.
agatkaa
Masz rację ostatnio nie miałam przyjemności spotkać go ani na chacie ani na gg. Może wreszcie poprawił wynik i było 6/6
Masz rację ostatnio nie miałam przyjemności spotkać go ani na chacie ani na gg. Może wreszcie poprawił wynik i było 6/6
agatkaa
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Teraz pewnie nie tylko on zaginie w akcji. W okresie przedświątecznym wielu z nas tak ma albo będzie mieć
Medea.. .
------------------
------------------
wiesiek
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
tommek
Znam ten ból. Dlatego wybrałam metody nieracjonalne. Zabawy wiecej a efekty jakby trochę lepsze
medea , nie wiem czemu ale mam dzis przeczucie ze mogą być liczby dwucyfrowe z 0 na koncu
Dostałem cynk od UFOli że to nie będzie ostatni poniedziałek w 2012...
Angierski>> Twoja programa pomaga Ci w skuteczniejszym wybieraniu?
chciałem żeby podali ale mnie do fortunaty odesłali. To ich agent pod przykrywką tutaj...
Monet
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
A pytałeś może czy, kiedy - będzie znowuniedziela? w jakich okolicznościach przyrody wystąpi ?
powodzenia wysokich trafnych
poszczególnym typującym
monet
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
To i bez szarych ludków wiadomo. Wyobrażasz sobie jak szczęśliwa byłaby biurokracja niebiańska jakbyśmy im się tam zwalili hurtem tzn. wszyscy chrześcijanie. U nas to nie ma to tamto sąd musi być nie to co u innych czyli na przykład w islamie czyli przepędzenie przez most nad piekłem. A u hinduistów to już normalnie dramat, bo albo reinkarnacja (ciekawe jak skoro świat w likwidacji) albo stan nirwany (a wtedy odwołania tych wkurzonych gości co goli, bosi i żrący korzonki medytowali latami). Jednym słowem nikt na górze nie ma interesu w upadłości Świat spółka z bardzo ograniczoną odpowiedzialnością
Monet program tez ma dobra passe, wtedy trzeba slabe momenty przeczekac
Robal>>>
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Umknęło mi ... o znowuniedzielę podpytać.
Ale mam z nimi stałe łącze wiec następnym razem.
Dzień dobry.Miłego dnia i jak zawsze wysokich wygranych.
medea
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
angierski
program ? a nie Ty ? z wcelowaniem się w zakresy i nastawy ?
Monet
nie CZeba- myknęła/mignęła mi jakoś
e46
dobrego
Monet.
Kontakty nieziemskie.
Kontakty nieziemskie.
Robal.
Robal_36 nie chce mi sie myslec o zakresach, bo napisalem juz statystyke przedzialow - zakresow i typowanie tych najbardziej mozliwych - to bedzie w nowszej wersji
A tak..
szukali tutaj na ziemi INTELIGENTNEJ jednostki.
I jakoś im w oko wpadłem..
szukali tutaj na ziemi INTELIGENTNEJ jednostki.
I jakoś im w oko wpadłem..
Ale mialam sen.
Idę z powrotem Może ciąg dalszy nastąpi.
Idę z powrotem Może ciąg dalszy nastąpi.
Medea
monet
No co ty nie powiesz a ja myślałam, że inteligentni w tym świecie to gatunek zagrożony jak misie panda
No co ty nie powiesz a ja myślałam, że inteligentni w tym świecie to gatunek zagrożony jak misie panda
Monet.
Wcale się nie dziwię.
Wcale się nie dziwię.
nastaw? co to?
w programach?
to ustawienie parametrów w/g których program ma coś obliczyć.
w programach?
to ustawienie parametrów w/g których program ma coś obliczyć.
Agatkaa.
Nie wyspałam się w nocy,przez ten piękny sen.To trzeba nadrobić.
Nie wyspałam się w nocy,przez ten piękny sen.To trzeba nadrobić.
ale jeszzcze jedno wymyslilem nadstatystyke - czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb - duzo mozliwosci mozna tworzyc i jeszcze lepsze wyniki
koniec przyjemnych rzeczy ide do mniej przyjemnych bo 1 reka zle
jest cokolwiek robic
jest cokolwiek robic
Monet.
To już Cię wzięli pod swoje skrzydła.
To już Cię wzięli pod swoje skrzydła.
Angierski>>
"czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb "
Nie kumam..
"czyli to np co powtarzamy np liczby zlosowania na losowanie niezaleznie od poprzednich liczb "
Nie kumam..
w tym tygodniu wypuszcze nowsza wersje programu z lepsza statystyka Wektorowa
bo ogolnie statstyka sie opiera na wylosowanych poprzednio liczbach, ale nie uwzglednia losowan, ktore nie maja nic wspolnego z poprzednimi
a nadstatystka wybiera liczby ktore np typowane byly ale nie padly
"ale nie uwzglednia losowan, ktore nie maja nic wspolnego z poprzednimi"
I to jest właśnie to co minimalizuje nasze szanse nawet z najlepszymi programami analizującymi.
I to jest właśnie to co minimalizuje nasze szanse nawet z najlepszymi programami analizującymi.
ci co grali sami typujac, to w przeciagu wszystkich losowan co typowali program lepiej wypadl
trisetum
aaa juz wiem, Ty cos wiesz , cos co bedzie jutro , i dlatego odpuszczasz dzis
aaa juz wiem, Ty cos wiesz , cos co bedzie jutro , i dlatego odpuszczasz dzis
czyli od lepszych rezultatow do gorszych do wartosci sredniej
teraz nowa statystyka w lotto i mini lotto daje niezly wygar...
np na 15 liczb 20 5/5 powinno byc, a moj program daje 49
np na 15 liczb 20 5/5 powinno byc, a moj program daje 49
milego dnia
a na czym opierasz ten optymizm?
a te niejawne losowania nie można podciągnąć? pod zbiór niepusty?
A jego istnienie to raczej wyklucza zastosowanie przestrzeni probabilistycznej.
a te niejawne losowania nie można podciągnąć? pod zbiór niepusty?
A jego istnienie to raczej wyklucza zastosowanie przestrzeni probabilistycznej.