Wpisy 12 789 – 12 888
4 lutego 2008 07:58 → 5 lutego 2008 09:36, 100 wpisów
Od rana jak chce wejsc na pasco avast mnie informouje ze znalazł wirusa -"Malware-Gen" nie wiecie co jest grane? tylko ja tak mam?Pasco wiesz coś?
wczoraj mi weszła 3 ka,43,62,74,widzisz jak nie podaję na forum to może zaczną "wchodzić"
Opa to nie tylko ja mam taki problem zobacz na forum .Uzeram sie od rana z wirusami koszmar normalnie.
może ktoś atakuje,może wczoraj dali wygrać 54 zł i siwy nie da za wygraną,PASKO co się dzieje
na dzis proponuje wszystkie liczby zawierajace cyfre 2 i dodatkowo 13 pozdrawiam
Co się dzieje z stroną pasco od wczooraj sie zawiesza na bank z pasco wchodzą trojany wczoraj przeskanowałem SPY SWEEPEREM I znalazł bardzo grozny trojan agent-winlogonhook kur.. weszłem na pasco dziś i znowu sie zawiesza i ten sam trojan znjaduje na nowo !!!na bank z strony pasco !!!!!!!!!!
Mario tak gracie i obstawiacie ,że strona się zacina a Pasko pewnie .
Dzisiaj ruszają zakłady specjalne!!!
Czy zagra ktoś z was?
Szczegóły na stronce Lotto.
Czy zagra ktoś z was?
Szczegóły na stronce Lotto.
jeśli wiecie jak typować dobrze 2 liczby aby one były trafne to piszcie..... e-maila mam podanego tylko naciśnij na mój nick...
OPA wczoraj we wpisie życzyłem Ci m.in. miłości bez cierpienia -dziś zauważyłem 2 byki już -Leiden -to cierpieć, i powinno być Dir, nie Dich:) Wybacz:) Nie znam tego języka, ale dogadam się, dobrze jednak, że rozumiemy się OPA po polsku -to najważniejsze jest, bo z niektórymi nawet trudno się porozumieć w ojczystym języku:)i tu nie mam na myśli ortografii:)
2,13,17,19,24,36,44,55,60,65.
Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
2,13,17,19,24,36,44,55,60,65.
Pozdrawiam, powodzenia dziś:)
jak typujecie żeby liczby były trafne?????
..jak zwykle ostatnio 3/10 Droga Julciu:) Może dziś choć 4/10 trafię:) Powodzenia:)
MATYCZ JA POWODZENIE MAM A SZCZĘŚCIE MAM ZAPISANE W GWIAZDACH HIHIHIHIHI...
A mi AVIRA pokazuje trojana HTML/RceGen - Na wszelki wypadek wywalam!
A mnie tu krew zalewa kompa mi całego wiesza .Mario mam to samo.
Co wy ja nic nie mam wszystko u mnie dobrze ,moze macie jakieś wirusiki, ja mam system antywirusowy NOD32 I WSZYSTKO CHODZI
julcia nod tego nie wykrywa.Napewno z pasco bo tylko jak wchodze na tą stronkę tak sie dzieje miesza mi sie w kompie jak nie wiem co.Moze pasco sie pojawi i cos zaradzi temu.
JULCIA-programy antywirusowe nie widzą trojanów tak zazwyczaj bywa zainstaluj sobie program do trojanów to zapewniam cie że na dzien dobry znajdzie ci minimum pare trojanów jak tak samo myslałem jak ty do puki nie zainstaklowałem programu do trojanów TROJAN to takie gówno które wysyłąją ludzie i firmy żeby podejrzeć czym najbbardziej się interesujesz na jakie strony wchodzisz i co masz w komputerze miedzy innymi są bardzo grozne nawet powodują zniszczenie twardych dysków
Na jednej stronce tez tak sie działo zobaczcie tu http://prvforum.prv.pl/viewtopic.php?t=15553 .Ja mam własnie to.
A trojan z Pasco jest nowiutki z z najwiekszym ryzykiem Aktualizacjie ani centrum trojanów nie ma nic na niego
Bez urazy ale wcale nie zdziwiłbym się ze puści go pasco dla sprawdzenia co nie których chatowników
CO MNIE TAK STRASZYCIE ,JA MUSZE INFORMATYKA WEZWAC BO SAMA RACZEJ SOBIE NIE PORADZĘ.ALE JAK DO TEJ PORY OTWIERAM WSZYSTKIE STRONY I NIC .CHYBA ,ZE TAK ZGAGA SIĘ GDZIEŚ ZACZAJA HIHIHIHIHI.
MARIO ale wymysliłeś no a co tu sprawdzac my szare zwykłe ludzie.
TU MASZ RACJĘ MARIO ,BO JAK WIDZE I CZYTAM WPISY TO TE SAME OSOBY PISZĄ TYLKO NICK ZMIENIAJĄ HAHAHAHHAHA
Dziewczynki nie denerwujcie się z wszystkiego jest wyjscie mam dla was laseczki pewną 7 da dziś 7/1,3,70,71,72,77--znikam do robociska heh Julcia 11 bez obaw nika nie zmienie choc podejrzewam że twój nik były to syrenka? lub gocha ? pozdrawiam !!!
Sorki poprawka na dziś 7/{1,3,48,70,71,72,77} pozdrawiam
JESTES W BŁEDZIE MARIO JEDNAK WOLĘ SYPIAĆ Z FACETEM NIŻ Z ......
Ja odwrotnie sypiam tylko z kobietami i to wieloma pozdrawiam
MARIO WNIOSEK Z TEGO ,ŻE JESTEŚMY ZDROWI .....SYRENKA NIE MAM NIC DO CIEBIE
Dla chętnych którzy zamiast 2.50 chcą wydac 5 zł proponuje dodać do 7 liczbe 37 i wysłać albo 7 albo 8 lub obie czyli 7/1,3,48,70,71,72,77 lub 8/1,3,37,48,70,71,72,77 obydwie mają szanse
Nie mam do nikogo żadnych złych uczuć.Pisałam już że jestem bardzo tolerancyjna.PaPa
właśnie MATYCZ nie byłem pewny czy dir czy dich,bo nie pamiętam,szkoła minęla już bardzo dawno,ale gratulacje z 3/10
a stronke zależy czym otwieracie,dobry jest firefox,explolera juz nie używam,bo odwalał mi szopy,PASKO kiedyś pisał o tym
Też mam tak jak Julcia 11 NOD32 i Firefoxa. Jadźka mi czasem tylko numery odwalała, a tak to w porządku:) Jadźka wróć!!!
julka co ty cały czas wyskakujesz z tą żoną,ja niestety mogę mieć ich kilka,zależy to od kobiet
Opa co ty harem zakładasz? hehe ;))
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
OPA USMIECHNIJ SIE TAK TYLKO PYTAM I PRZY OKAZJI O ZDROWIE PYTAM.
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY KAWA MNIE OMINEŁA
OPA DZIĘKI ZA NAMIARY
smutno dzisiaj nie opują nie mataczą i syrenki brak eeeeeech słów brak
Mecedes bo OPA kupony chyba jeszcze sprzedaje a Matycz to raczej w kanałach siedzi jak to On mówi
jutro zagram systemem z neta,sam nie potrafię skreślić trafnych-tylko zawsze o oczko za dużo lub za mało;(
OPA to pograj w coś to było do mnie ,chyba sama ze sobą hihihihihi
OPA MĘŻCZYZNI SĄ JAK PLEMNIKI -JEDEN NA MILION STAJE SIĘ CZŁOWIEKIEM CZY TO PRAWDA
No i wreszcie mi padła oczekiwana 13 :)) to teraz nic tylko trza sie na 2 przerzucic :)))
Drodzy chatownicy jestem znowu ochłąpy 4/7 i 4/8 na lizaki juLCIA uwilbiam gre w rozbieranego myyyyyyyyyyyyyyy!!!
Hej, powiedzcie mi, czy jak mam kupon na kilka losowań i wygram kiedyś po drodze to mam się od razu udać po wygraną czy czekać, aż ważność kuponu się skończy i dopiero wtedy iść po nagrody? Pytam bo jak wygrałem w DL to mi wzięli kupon przy odbiorze kasy ;(
jula zawsze to lepsza szansa 1 na milion,bo wiadomo że kobiety nie są człowiekami,co nie MARIO
odbieraj kiedy ci się podoba,abyś nie przekroczył 60 dni od daty losowania,dostaniesz kupon z powrotem ale nowy
Beezqp mozesz isc wczesniej dadzą Ci to co wygrałeś do tej pory i wydrukują kupon na nastepne losowanie co tam miałeś ale juz nie płacisz:)
Beezqp , jak masz kupon np na cztery losowania, a pójdziesz po odbiór wygranej po pierwszym losowaniu, to w kolekturze wypłacą Ci wygraną i wydadzą nowy kupon już bez tego dnia, za który odebrałeś wygraną. A najlepiej iść już po wszystkich losowaniach i odebrać wygrane za cały okres, na który grałeś.
Julcia uwielbiam kobiety w 2007 miałem ich 22 sztuki he he
nie wiem co miałem napisać
MARIO TO FAJNIE .KOT PRZY JEDNEJ DZIURZE BY ZDECH ,A CO DOPIERO MÓWIĆ O MYSZY -PADŁA BY PRZY JEDNYM KOCIE HIHIHIHIHI
na podanych 9 liczb wyszlo 6 jak by to ktos pomieszal moglo byc ciekawie na dzi proponuje wszystkie liczby co maja w sobie zawarta liczbe 6 tak mi wychodzi w oparciu o konsystence jowisza pozdrawiam.