Wpisy 12 689 – 12 788
3 lutego 2008 14:24 → 3 lutego 2008 23:57, 100 wpisów
Czy była 10-ka w multi od kiedy wprowadzono plusa.
(zwykła bez plusa)
(zwykła bez plusa)
Siema.jestem tutaj pierwszy raz. Moje typy na dzis.31,33,75,42,44
Witaj Sylwestrze, ja wczoraj dopiero trafiłem 3/5, a gram tymi samymi liczbami od Sylwestra 1996 roku:) Życzę Ci 5/5 dziś. Pozdrawiam, powodzenia:)
Witam, jestem tutaj takze 1 raz. moje typy na dziś to 70, 71, 73, 77, 80 . Co myślicie??? życze wygranych oczywiście
Matycz, ty bucu p*******ny, widzisz puszczam te same liczby na okrągło i widać jakieś efekty. Gram w ten sposób, bo moja stara też mi się tak kiedyś na okrągło puszczała.Efekty też było widać-w******em ją z domu. A ty co? analizujesz,kombinujesz, pajacujesz i co? Jesteś żałosny!!! 2,17,19,40,42.
Jozin z Bazin -inaczej Rumcajs.-Piękie, aż wstyd się przyznawać. POWINIENEŚ DOSTAĆ MEDAL ZA ZASŁUGI DLA POLSKI tyle kasy wydać od 96 roku chłopie chwała Ci za to - graj dalej polska potrzebuje takich ludzi
Jakiś koleś z tej strony chyba przedwczoraj taki co miał trzy 777 i brzydko się wyrażał To On miał rację z tymi typowaniami że są h....warte . Bo naprzykład wczoraj chwalił się koleś że wygrał 3/3 razy 10 stawka. Niech ten koleś powie jedno, ile wtopił kasy i ile zarobił na tej 3/3! Jest się czym chwalić. nawet na żarówkę do mercedesa mu nie wystarczy, żeby pojechać do Syrenki A Ona
i tak go nie przyjmie BO ZA MAŁO KASY MA!
LUDZIE OTWÓRZCIE ŚLEPIA
I ZACZNIJCIE TYPOWAĆ NORMALNIE a NIE Z TABLIC REJESRACYJNYCH
i tak go nie przyjmie BO ZA MAŁO KASY MA!
LUDZIE OTWÓRZCIE ŚLEPIA
I ZACZNIJCIE TYPOWAĆ NORMALNIE a NIE Z TABLIC REJESRACYJNYCH
kazdy ma jakis styl grania,co nie oznacza ze preferujac inny mamy obrazac kogos,co w domu zrobiles z zona to twoja sprawa ale matycza nie musisz obrazac bo to jedna z tych osob ktore dziela sie swoimi spostrzezeniami czyniac te forum bardziej przyjaznym dla innych,a nikt nie jest wrozka
"Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie" -szacunek Wielki, Drogi Adamie, pozdrawiam i szczęścia wszelakiego życzę:)
A mnie się zdaje, że będzie dzisiaj jakiś ,,tasiemiec'', tylko gdzie?
Jedyną chyba osobą, która naprawdę szukała sposobu na dobre granie była- nick-EWA UDAREK można ją jeszcze spotkać na innych stronach o tematyce lotto. nie zmieniała nicku nie kobinowała tylko chciała grać.
ewaudarek czasami tu wpada
http://free4web.pl/3/2,149811,403282,7026299,Thread.html;jsessionid=FE17287E18CD6D1760635C4A17CC83A4
http://free4web.pl/3/2,149811,403282,7026299,Thread.html;jsessionid=FE17287E18CD6D1760635C4A17CC83A4
Witam ponownie. Czy któryś z szanownych forumowiczów, tudziez forumowiczek wygral kiedys jakas wieksza kase w multi???
Oczekiwane zestawy ML -jest bład !!! wydaje mi sie ze liczba 61 - nie wpadała przez 18 dni. Pozdrawiam
Przepraszam adam_rudasl, może za mocnych słów użyłem. Za żoną, mimo,że krzywdę mi wyrządzała teraz nadal tęsknię:) To dla niej ode mnie piosenka, Jadźka wróć:)
http://pl.youtube.com/watch?v=n5HGgIeGo98
http://pl.youtube.com/watch?v=n5HGgIeGo98
Moje typy ML na losowanko 03.02.08 - 6-ka (z powtórek): 12,15,21,38,61,79; 10-ka: 4,7,13,24,30,43,47,49,54,76; 5 pewniaków z +em: 2+ lub 33+ lub 50+ lub 60+ lub 70+
Typy DL na losowanko 05.02.08 - 3-y pewniaki: 1 lub 9 lub 45; parka (z powtórek): 16,39 lub inne 2 parki: 5,14 lub 35,42; 2-e 3-ki: 2,41,43 lub 11,18,19; 1-na 4-ka: 10,12,25,30 :)
Typy DL na losowanko 05.02.08 - 3-y pewniaki: 1 lub 9 lub 45; parka (z powtórek): 16,39 lub inne 2 parki: 5,14 lub 35,42; 2-e 3-ki: 2,41,43 lub 11,18,19; 1-na 4-ka: 10,12,25,30 :)
swoje też przeszłem,a teraz tylko żniwo zbierać(przydałoby się),ale nigdy nic nie wiadomo
ano, opa -pri jedny ******to koticiek by zdychnul:) Jadźka tu se ne spi, nawrati se ku mnie:)
moje typy to 2,6,14,18,26,32,40,44,50,60 i tez 7,11,13,25,31,43,75
OPA jak tam żona
OPA jak tam żona
...was weisst Du nicht OPA??? Gratulacje za to, że w ogóle od czasu do czasu jednak zatypujesz w dziale Typowania:) Powodzenia dziś. Wypuściłem 2,13,17,23,40,42,44,60,64,73 oraz 2,13,44,60,73.
Matycz nasze typy sie prawie pokrywaja dobrze ,że tylko typy hihihihi
no własnie MATYCZ,uważaj na julcię bo jeśli ona ma 11 lat to sam wiesz,może ona nie...ale my na pewno
Cieszę się Julciu11 -tzn. nasze 4 liczby się pokrywają hihhi:) Jak je trafimy -4 zeta wygramy wspólnie:) Pójdziemy pewnie na jedno piwo:) Choć to u mnie mało prawdopodobne -ja trafiam co najwyżej 3 liczby:)
Matycz jak już to pięć liczb tak samo typowanych ,a piwa nie piję szampan może być i jak sie uda to świece i inne bajery
...oj, reklama znów przejechała, tym razem Piterex, powodzenia:) Lubię reklamy, tylko to zazwyczaj są bajery:) Oby nie, powodzenia Piterex:)
witam wszystkich od dzis przestawiam sie na chybił trafi w multi lotto tak mi dizś dało 10/{12,13,15,32,61,62,67,73,77,80} i 7 {4,13,17,26,48,71,72,77}zobaczymy o 21.55 pewnie znowu lipa?
Razem trafiamy Julciu, z tym, że OPA więcej i przez swoją skromność czasem odpuszcza w typowaniu, żeby nie być niegrzecznym oraz przodownikiem:)
Matycz Opa ma układy to więcej trafia tak bywa .A nasz 5 też dziś nam chyba szczęscie przyniesie jak myślisz
MARIO co z twoją kolekturą,a po drugie miałem dziś jechać na basen,ale samemu się nie chciało...co ja mogę,takich mam znajomych
OPA baseny ,typowania juz nie mogę się połapać Matycza mogłeś zaprosić
Jadźka, wróć!!!
OPA sam pisaleś ,że masz żone a teraz co odwracasz kota ogonem hihihihihi.Ja kota .....
No prosze pan Matycz we własnej osobie i to w obcym języku pisze jak zawsze prawie
besser ist mit Madchen sprechen und nicht nur das,sind noch viele mehr Sachen zu machen,wejst du
Das ist gut, Herr Opa, ich glaube, ich denke so wie Du. Ich wunsche Dir viel Gluck und Geld ( i tu zauważ nie użyłem już rodzajnika die, bo człowiek uczy się na błędach:) hahah) Ich wunsche Dich Liebe Ohne Lieden auch, und viel Zufriedenheit von Deine Tochter:)
so schon besser,ich bin nicht von Deutsch am besten,aber genug,vielleicht
Danke! tzn.nie Danuto, tylko Jadźko wróć:)Pewnie OPA, możemy jeszcze się dogadać trochę po angielsku i włosku:) ale my Polacy swój język mamy, nie gęsi język tylko kaczy:) Apropos, gdzie jest Kaczor?
Jak widzę jak ktoś grezmoli w nie soim języku szlag mnie trafia więc przypominam portal jest polski i piszcie tylko w tym języku....
OPA -jaka to szkoda, że po niemiecku się rozumiemy, a jako Polacy mniej:) Ja wojny trzeciej światowej na chacie jak pan Franek Dolas rozpętać nie chcę:) Ale mógłbyś to swoje działo bardziej na Totalizator wypiąć:) niż na mnie:)
ZWIERZETA TEZ SWOJ JEZYK MAJA HAHAHAHAHAAHAHAHHAHA!!!!! ALE TU NIE WIADOMO OCO CHODZI
SŁOŃCe bo OPa i Matycz chcą sie popisać ze j.niemiecki znają .Wiesz ml 10/10 nie trafiaja to zawsze z innej strony mogą błysnąć
My numbers it for on day multilotka03.02.2008r...Two, Four, Thirteen, Nineteen, Fifty..
jak czytam tych dwoch panow to zastanawiam sie dlaczego mowia ze mutanty wyzdychaly , a one zyja tylko calkiem zgupialy i takie bezmuzgi to albo dla nich eutanazja albo ptasia grypa obojetne co ich wykonczy byle szybko
...do wpisu 12768 -to bardzo fajnie znać język, bo np.jak zostanę spłukany przez TS - zawsze mogę pojechać np.duparyża:) -i tam kloszardem zostać -kumple mnie przynajmniej rozumieć będą:):):) Mercy:) Buonanotte:)
dla wszystkich dobrej nocki dla
SYRENKI przesłodkie buziaczki i nie martwcie się jutro nowy dzień nowe liczby nowe szanse branocki
SYRENKI przesłodkie buziaczki i nie martwcie się jutro nowy dzień nowe liczby nowe szanse branocki
Syrenka 102, czy buziaki 102 -Mercedes, tak trzymaj:)albo lepiej też:)Powodzenia w grach losowych, bo w miłości chyba życzyć nie muszę:)
dzięki Matycz ale 102 to za mało by ciało SYRENKI suchym sie stało niech będą tysiące gorące jak słońce by z wody wyjrzawszy osuszyć ją miały wnet samych 10-ek branocki
..no pewnie, że lepiej zedrzeć z takiej Syrenki łuski- niż same 102 buziaki, a nawet całuski:)
panie i panowie głupot to mi tu nie piszcie i nie wyzywajcie co niektórzy od jakiś tam,bo po pierwsze mnie to cieszy że chociaż troszkę ten głupi język znam,czasem sie przydaje,i nikogo nie wyzywam z zadrości
a po drugie chociaż nowi się odezwali,może oni nam coś podpowiedzą,a ty MATYCZ ja dzisiaj???
OPA -jak zawsze prawie, poza chwilami szczęścia -na równym poziomie, czy w grach hazardowych, czy w życiu pozostajemy:) Jadźka wróć:)!