Wpisy 1 275 643 – 1 275 742
13 grudnia 2012 09:08 → 13 grudnia 2012 09:58, 100 wpisów
senna to juz niech sie inni martwią...
islandorka
chyba że tak, mój dom jest nowy, ale myślę jeszcze podocieplać w przyszłości
chyba że tak, mój dom jest nowy, ale myślę jeszcze podocieplać w przyszłości
isl30,5
nie,to jest skreslane i puszczane oprócz tego 8/10 bo nie miałem mozliwości puścić i typowałem byle jak czyli po kolei
nie,to jest skreslane i puszczane oprócz tego 8/10 bo nie miałem mozliwości puścić i typowałem byle jak czyli po kolei
no i już idę zaraz na kawkę do przyjacióki tylko ogarnąc sie muszę
no jureczku na kawke?
senna
tez tak mysle
jak masz wygrać to wygrasz na jeden zakład
tez tak mysle
jak masz wygrać to wygrasz na jeden zakład
widze ze sie spieszysz nawet nie pogadasz...
wiesiek
w mini,
ja dzisiaj po 1 zakładzie na 14 i na wieczór w mm
w mini,
ja dzisiaj po 1 zakładzie na 14 i na wieczór w mm
Ania witaj
obserwuję i nic...lepiej chyba grać na chybił,wczoraj w kaskadę tylko 2 zł
ale i tak jeszcze mam "przody" ISLANDORKA,pamiętasz i postaram się tego nie przegrać

ja nie...
mi ostatnio nie wszedł,ale uratowało 4/4 i 2/4,pewnie się pomylili,hehe
wiesiek
tak mam, w ścianie trójwarstowej 8 cm steropianu, ale w przyszłości muszę jeszcze na zewnątrz coś dołożyć
tak mam, w ścianie trójwarstowej 8 cm steropianu, ale w przyszłości muszę jeszcze na zewnątrz coś dołożyć
OPA kiedys czyniłam próby na 3-4 skreslenia i nic nie wchodziło z maszyny tez brałam i lipa
senna
ja mam sciane z jednego pustaka plus styropian 12 cm od zewnątrz = siatka ,tynk.
I powiem ci że jest bardzo dobrze
ja mam sciane z jednego pustaka plus styropian 12 cm od zewnątrz = siatka ,tynk.
I powiem ci że jest bardzo dobrze
w lecie przy dużych temperaturach jest jak w klimatyzowanym pomieszczeniu a w zimie odwrotnie
ANIA,ja wiem,że to nie jest proste,najlepiej sie z kimś złożyć i grać po 5 zł...no nie wiem,ja przyjeżdżam do domku to mam za co,a tu w naszym mieście na mazurach to tylko by z głodu zdechł,chyba,że się ma dobrą posadkę
senna
10 wystarczy bo ma prawie taki sam współczynnik jak 12
ja mam 12 bo była jakas promocja na niego i wychodził tyle samo co 10-tka
10 wystarczy bo ma prawie taki sam współczynnik jak 12
ja mam 12 bo była jakas promocja na niego i wychodził tyle samo co 10-tka
wiesiek, ja też w poprzednim sezonie dorzuciłem styropian 10 i różnica jest kolosalna
senna tymrazem ja moge bo jestemw domu
OPA, ania
senna tymrazem ja moge bo jestemw domu
OPA, ania
drapekno ja tez musze wymienic moje XINGO dzisiaj i wczorajsze 5/7
ANIA,nie trzeba,może dziś spróbuję,najwyżej się unieważni kupon,tak na sprawdzenie
kondi
noi mniej na opał idzie a oto w tym wszystkim chodzi
drapek
noi mniej na opał idzie a oto w tym wszystkim chodzi
drapek
Wiesiek77 pszeważnie jak co to 2,5 i niezawsze wpisuje tylko robie zdięcie np 4/8życze powodzenia i kurde niemoge wygrać 5/5 fakk
no widzisz DRAPEK,żeby ktoś z was trafił plusa to byłby sens się bawić na 3po4 liczby,w sumie 12
możliwe że się ustawią mi parki na 22.15 lub na jutro,jeśli będą 4 to jedna z nich powinna z nich wejśc
założyłam drugie konto i na forum w temacie wytypowałam 5/5 i nie wiem czy wysłać ten zakład
proszę o to 2 czwórki na 14,zapiszcie sobie,zobaczymy co z tego wyniknie :
2,17,30,69
3,29,46,68
2,17,30,69
3,29,46,68
ale to dziwna rzecz jak mi drapciu podaje cyferki to nic nie mam jak mi nie podaje to zawsze cos ma on...
opa ja rozpisałem 15liczb na 2x 10/10; 1,6,9,12,13 były stale, na jednym pukonie doszło 18, na drugim 28- w sumie trafiłem 6/15
isl.co na gg36 wysłąne w oryginale z+, a na drapku będzie później
dziouchy i chopaki dzis jest nów trzeba grac... ja sie puszczam na 22...
grzesiu
isl. 6,13,21,55,66 to też już posłane, jeszcze jakąś 9/9 będę płodził
opa
wczoraj na 14, miałem 2x 6/6 z cht i wpadło 2x 4/6 - żadne liczby się nie powtarzały, czyli było 8 trafnych na 12
wczoraj na 14, miałem 2x 6/6 z cht i wpadło 2x 4/6 - żadne liczby się nie powtarzały, czyli było 8 trafnych na 12
DRAPEK,żeby tak wchodziły co jakiś czas to można wtedy coś pokombinować
angierski
a masz jakiś program do prognozowania liczby + na najbliższe losowanie
a masz jakiś program do prognozowania liczby + na najbliższe losowanie