Wpisy 1 274 277 – 1 274 376
12 grudnia 2012 13:05 → 12 grudnia 2012 14:09, 100 wpisów
Lila...
14,17,21,30
12,21,27,33
12,21,27,33
lizkaviva miło poznac
U notariusza jeśli mówimy o spadku osoby zmarłej po wejściu w życie w listopadzie 2010 r. nowelizacji prawa spadkowego można sprawy spadkowe w takim przypadku załatwić u mnie w około dwa tygodnie jeśli zgromadzi się wszystkie niezbędne dokumenty, chyba że ma terminy zajęte. W sądzie rejonowym u mnie sprawa jest załatwiana od tychże dwóch-trzech tygodni do niestety nawet dwóch miesięcy w zależności od ilości spraw na wokandzie. W takim przypadku gdy jest jeden spadkobierca to wystarczy jedno posiedzenie, ale w dużych miastach w wydziałach cywilnych na taki wolny termin u sędziego na wokandzie można poczekać w niektórych przypadkach nawet do dwóch, trzech miesięcy.
U notariusza jeśli mówimy o spadku osoby zmarłej po wejściu w życie w listopadzie 2010 r. nowelizacji prawa spadkowego można sprawy spadkowe w takim przypadku załatwić u mnie w około dwa tygodnie jeśli zgromadzi się wszystkie niezbędne dokumenty, chyba że ma terminy zajęte. W sądzie rejonowym u mnie sprawa jest załatwiana od tychże dwóch-trzech tygodni do niestety nawet dwóch miesięcy w zależności od ilości spraw na wokandzie. W takim przypadku gdy jest jeden spadkobierca to wystarczy jedno posiedzenie, ale w dużych miastach w wydziałach cywilnych na taki wolny termin u sędziego na wokandzie można poczekać w niektórych przypadkach nawet do dwóch, trzech miesięcy.
Lili..wszytko było gicio belus wywaliła mi 13 i dopisała sobie dobrze było kpiowane
beluś..nuniu ..wybaczam Tobie
beluś..nuniu ..wybaczam Tobie
dawać losowanie
jestes jurek? 7/10 takis farciarz??? jak to zrobiłes???
MAX...faktycznie bellcia zajumała 13 a ja zwaliłam wszystko na amouraAMOUR wybacz
hybił trafił
zaraz się zmywam resteuracja nad morzem wiatr wieje troszkę zmarzłemidę zaraz na herbatę
to faktycznie fart...ja nie mam takowych...
2/3/6/9/12/21/36/56
ciekawa jestem jeszcze tylko czy podatek od tego dowalą? Chociaż czytałam gdzieś tam , ze spadkobiercy w linii prostej chyba są zwolnieni?
lila..tam andra u korna tak sie bawi 10ciuu chłopaków i dzida znikam..
Grałem tu w lotto ale to taki sam szajs jak u nas
Dobra idę tam dodam typy albina i Ani z/w
krzysio..i sama jedna daje radę
krzysio..i sama jedna daje radę
ja się już zmywam do jutra o tej samej porze narka wszystkim
lila...narka będe jutro przed 12
zmarzłem tu jest 8 stopni rano byly 2 stopnie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 298 000
mirnam witaj pisałam na gg...
lizkaviva
To zależy do której grupu spadkowej należy spadkobierca. Pamietać tylko trzeba, że nawet jeśli ktoś jest zwolniony z podatku to czy nie ma obowiązku złożenia stosownego zeznania na formulaszu do US. Miałam takiego klienta co to sobie w gazecie przeczytał, że podatku nie zapłaci no i sobie odpuścił. I bardzo był zdziwiony jak się okazało, że w jego przypadku podatku i owszem nie zapłaci ale pod warunkiem złożenia stosownego zeznania w urzedzie skarbowym w terminie sześciu miesięcy od nabycia spadku. Po tym terminie US naliczył mu podatek no i siadł na emeryturę.
To zależy do której grupu spadkowej należy spadkobierca. Pamietać tylko trzeba, że nawet jeśli ktoś jest zwolniony z podatku to czy nie ma obowiązku złożenia stosownego zeznania na formulaszu do US. Miałam takiego klienta co to sobie w gazecie przeczytał, że podatku nie zapłaci no i sobie odpuścił. I bardzo był zdziwiony jak się okazało, że w jego przypadku podatku i owszem nie zapłaci ale pod warunkiem złożenia stosownego zeznania w urzedzie skarbowym w terminie sześciu miesięcy od nabycia spadku. Po tym terminie US naliczył mu podatek no i siadł na emeryturę.
lizkaviva
Z tym, że akurat w tamtym przypadku chodziło o starą sprawę spadkową gdy podatek od spadków był regulowany inaczej niż dzisiaj, ale klientom zawsze doradzam sprawdzenie u źródła czyli w US by potem nie było niespodzianek
Z tym, że akurat w tamtym przypadku chodziło o starą sprawę spadkową gdy podatek od spadków był regulowany inaczej niż dzisiaj, ale klientom zawsze doradzam sprawdzenie u źródła czyli w US by potem nie było niespodzianek
Lilka
medea
medea
max
ja sam nic nie wiem o co chodzi ..puszczone ***o czy puszczone kupony TS ...i znikam dzida troche
senna
19 na pewniaka
13maxaa.. widdzisz cenzura jeden wyrazy ..to nie jest taki brzydki słów..
ale mam rosołek z imbirem i mini pulpecikamijak po losowaniu siądę do obiadu to w***ole pół garai jeszcze gulasz
lila...siedz tu cichoo ...
MAX..kiedys oprzyjechał mój kuzyn do nas z Belgii i kupił sobie pulpety w sosie pomidorowym.Chciał jechać nad jezioro pod namiot wię cpojechaliśmy.Wpieprzał te pulpety na zimno wieczorem i poharatały ko komarzyce,.Rano się obudził z baniami na całym ciele i się mnie pytał od czego to ma a ja mu powiedziałam że pulpety mu wy***ły na ciele te co jadł dzień wcześniej na zimnodo dzisiaj pulpeta nie ruszy
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
07,08,34,38,41,42,45,47,50,52,53,55,56,57,58,64,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 78
07,08,34,38,41,42,45,47,50,52,53,55,56,57,58,64,70,73,78,79
Plusem jest liczba: 78
Użytkownik jano trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik franek sprzedawca firanek trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik mariano35.77 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik franek sprzedawca firanek trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik mariano35.77 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
słaaabooo 1/3...od początkuu moje 41 hmmm dzida...
50,52,53,55,56,57,58 ktos sie doczekal w koncu na 50tki
7/10
albin ktos czy ty
senna
islandorka30,5 ja nie
13max33 miala cala 3/3
Lila 2/7 bedzie lepiej