Wpisy 1 274 177 – 1 274 276
12 grudnia 2012 12:34 → 12 grudnia 2012 13:05, 100 wpisów
Lili..chc jak masz się brzusio to może być super zabawa i par rozrywki
senna ..zgadza się .. dlatego ..nie zaśmiecaj brzuszka a zdrowo sie odzywiaj ...
Lili..to tak jak kobieta ma brzuszek i co zrobic wtedy ..jak sie dobrac .. hmm
francuzi mają dużą przerwę jedzmą kanapki i piją ten obrzydliwy pastis
A ja wróciłem z przejażdżki saniami byłem w lesie , pięknie jest w lesie zimą
MAX.....zależy jeszcze od czego ten brzuszek bo jak od wpitalania to lewarek wskazany.
lila
rybki mogą być, ale 2 puszki bo 1 to niewiele, ja i tak wole kanapkę z bekonem
rybki mogą być, ale 2 puszki bo 1 to niewiele, ja i tak wole kanapkę z bekonem
profesorze...wiem cos o tym karwa matki z dziećmi po domu na golasa śmigają,pojeby na maxa
w mapach zaawansowanych: http://www.multipasko.pl/mapy.php znajdziecie teraz u góry możliwość zmiany poszczególnych kolorków
PASKo.....czy kiedyś w ogóle będzie można typować na więcej jak dwa losowania?
profesorze...poważnie,ja chciałam uciekać w ujsyn karwa 16 lat córka 15 i na waleta śmigają po ogrodzie i sie kąpią w baseniepo***ni no
Lila: póki co nie przewiduję... mam inne priorytety rzeczy do zrobienia na stronie
widziałem takie coś na plaży we francji w lato tylko dzieci trodzkę mlodsze
witajcie
widziałam ze jurek ogórek mnie wołał...ale ja se sprzatałam...jak jestes to sie odezwij...
widziałam ze jurek ogórek mnie wołał...ale ja se sprzatałam...jak jestes to sie odezwij...
jurek pewnie puszcza dla mnie miliony...
Lilcia jak tam polujesz na bonusika???
maxiu tyle nie dostałam przez całe małżenstwo i jeszcze prędzej...
ale mamy tu szarmanckich panów...ciekawe jaka jest rzeczywistosc...
medea76 czytałam żes ekspert wiesz może jak długo trwają sprawy spadkowe odnośnie nieruchomości gdy tylko jeden spadkobierca?
MAX...weź obstaw inna liczbę bo amour źle skopiował i bez TWojej 13 ,bellcia też dała 13 i teraz albo usuniemy bellci 13 bo Ty wstawiłeś ją pierwszy albo zostawimy jej 13 a Ty wstawisz inną liczbę
Minołaś się zemną rano o 3 min.Mało trafiłem i tylko w mm 7/10 bez +
jestem pod swojm nickiem